Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
Egy ingyenes Ton bányászati lehetőséget ajánlok Nektek. Nem kell befizetni, teljesen szabadon használható és valóban fizet, ha eléred a minimálisan lehívható összeget.
A bányászati kapacitásodat egyszerűen, feladatok teljesítésével, illetve mások meghívásával is tudod fejleszteni, érdemes kipróbálni, hiszen nem csupán pénzbe, de időbe sem kerül.
Egy nagyon szórakoztató és izgalmas játékot szeretnék ajánlani Nektek, amellyel ráadásul pénzt is lehet keresni. A Ton Kombat révén mindenkinek lehetősége van rá, hogy a saját lovagját fejlessze, más játékosok hőseit pedig párbajra hívja. A játékmenet egyszerű és könnyen megtanulható, alacsony az időigénye, október végén pedig indul az Airdrop (token osztás), így aki most lép be, az még abszolút időben indulhat. Csak egy telegram fiókra van szükséged a csatlakozáshoz, ráadásul telefon mellett asztali számítógépről is gond nélkül futtatható.
Egy olyan játékot ajánlok Nektek, amivel hamarosan valódi pénzt fogtok tudni keresni, ráadásul remek szórakozás is egyben.
A teljesen ingyenesen játszható Hamster Kombatban szeptember 26-án indul az Airdrop esemény, melynek keretében valódi pénzzé tehető Hamster tokeneket fogunk kapni az elért eredményeinkért cserébe. A kipróbálásához egyedül egy okostelefonra és Telegram felhasználói fiokra van szükségünk.
A használata nagyon egyszerű, ráadásul számos leírás, illetve bemutató videó található róla a neten. A lényeg: elérni, hogy hörcsög üzletemberünk/üzletasszonyunk különböző fejlesztések révén minél nagyobb vagyonra, illetve magasabb bevételre tegyen szert.
Május 1-től újra kell nyomni a hi5-ben a gombot, most szóltam a tagoknak akik hozzám jöttek még annó. 1-nek visszadobta mert nem létezik már az emailje. Felpörögtek a dolgok újra, érdemes visszanézni rá.
Illetve egy kérdés: csinálja -e valaki (még) a Microworkers oldalt? Nekem nagyon régen fizetett, aztán abbahagytam. Nem felmérés oldal volt, hanem micro munkákért (pár percesek) fizetett, akkoriban a kattintgató (PTC) oldalak mellett jobb alternatíva volt.
Tudok néhány valós dolgot ha gondolod írj rám! 🙂Pl. TRADING 212 : 3000-39000Ft ajándékpénz! NE HABOZZ, MERT LEMARADSZ! 🙂 Robinhood: 3800-8000Ft bónusz összeg Revolut:5000+2500Ft ingyen pénz Gránit bank: 40000+10000Ft számlanyit@sért!A legolcsóbb magyar bank!!! Egyéb kisebb pénzgyűjtő appok, és egy komolyabb üzlet. Segítek mindenben. Tájékoztatlak hívásban(nem írkálásos kínlódással!),és a regisztrációkban elejétől a végéig! 🙂Így biztos sikerül megszerezni ezeket az ajándék összegeket és használni a továbbiakban az oldalakat.
Keres facebookon! Kaszai Gábor néven! Nem bánod meg hidd el!🙂
Közel 600 embert csapott be otthon végezhető, könnyű munka ígéretével
571 rendbeli csalás miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó, jelenleg is fogva lévő budapesti férfival szemben az ügyészség, aki a munkát kereső sértettektől csalt ki milliókat.
És amivel mostanában nagyon sűrűn találkoztam: 1. vagy egy teljesen kitöltött kérdőív (20-25 perc!) végén "hibát" jelez, és ugrik a "jutalom".
2. Elkezded kitölteni, végignézet veled egy reklámot, nem tudsz továbblépni, akárhányszor nézed meg ugyanazt a reklámot, közben 15 perce szarakodsz a felméréssel, majd ott is ugrik a jutalom. Komoly kétségeim vannak, hogy ezt van értelme tovább csinálni.
Igen, sajnos az inflációt nem követi az elérhető kifizetés.-
PL-Tolunán ma is 3000 ft a --35 ezer pont,mint 5-évvel ezelőtt!
De azóta az élelmiszer árak duplázódtak.-
A közvélemény kutató cég kiadja az oldalaknak a munkát,amit mi elvégzünk,de ebből az is leveszi a részét akinek mi kitöltjük a kérdőívet,és az oldal továbbítja a megrendelőnek.
@mindenki Sziasztok! Egy gyors Revolut regisztráció valaki?? Ma és holnap még belefér! 💥Nincs számlavezetési díj! 💥Egyszeri 2340ft-ért egy Visa/Mastercard amit mindenhol lehet használni 💥4000-5000 forint jutalom egy tesztért, amit segítek megcsinálni!! 💥5000ft-ot adok PLUSZBA az utánad kapott jutalákból!! 💥Kapsz havonta 5 meghívót, amivel mindig szerezhetsz 50-100ezeret!!! EZEN NEM GONDOLKODNI KELL, HANEM CSINÁLNI ÉS ZSEBRE TENNI A PÉNZT! ☝️😉ENNYI!
További ingyenes pénzek(kb 50000!!!),és a legjobb üzlett ami jelenleg van a neten!!! Keress facebookon:Kaszai Gábor, (a kopasz, nyakkendős fekete ingben😁)
A közelmúltban regisztráltam 4 kérdőíves oldalra. Örömmel tapasztaltam, hogy nagyon rövid idő alatt három oldalon is elértem a minimális kifizetési limiteket. Természetesen kettőnél már többet is.
A 4. oldalon (ami a 4 közül a legtöbb bevételt hozza) a magasabb elérési limit miatt még nem értem el.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését szíveskedjen a linkemmel regisztrálni. Biztos vagyok abban, hogy nem fogja megbánni.