Eladó egy újszerű állapotban lévő - megkímélt, karc és kopásmentes - Panasonic KX-FT35Hg telefax készülék. Ára: 13.000 Ft. Érdeklődni: 06-három0-négy03-8nulla-83
A készülék főbb jellemzői:
digitális, kétirányú kihangosítás
digitális üzenetrögzítő (max. 20 perc)
gyors lejátszási/törlési lehetőség
időzített adás
16 vagy 60 másodperces bejelentkező szöveg
bejövő üzenet hosszának változtatása (1 perc vagy korlátlan)
ha valakinek kell [ha jol emlekszem, volt itt valaki, aki gyujto:)], eladnam fuggetlen vs3asomat. alaptartozekokon kivul szivargyujto-tolto, usb kabel es fekvo bortok van meg hozza. mail, ha erdekel valakit.
1; Gyárt e még a Panasonic GSM telefonokat ( nagyon nem hallani felőlük ) ?
2. Ki tudna valaki kózanítani Westel900 függőségéből egy ~8 éves Panasonic GD-30 -at reális, emberi áron ( ~800.-Ft -ért ) ? A T-Mobile legálisan 20e -ért csinálja, amennyiért majdnem 3 db. J230i -t vehetek a Vodafone -nál :@ ...
Van egy VS7-esem! Itthon nem kaphato! Szep allapotu, 3 honapos, 16 millio szinu 240x320-as felbontasu kijelzovel, angol menuvel fuggetlenul! 2.0 megapixeles camera, mp3-at lejatszik, usb port... Ha erdekel valakit irjatok!
Van egy GD50-esem . Ki szeretném kódoltatni van is progi hozzá, sőt az NCKKN számot is tudom csak az a bökkenő hogy nem tudom hogy kell csinálni! Előre is kösz a segítséget! ( stellar kukac c2 pont hu )
Nekem olyan telóm van, amilyet keresel. Tényleg jó. Én a MiniShopban vettem. Nézd meg az addelen fentvannak. Láttam, h azt írtad kifutó, de talán szerencséd van és találsz még egyet. Sok sikert: Ancsy
Amint látjátok van egy kérdésem: Panasonic kx-tcd220-as asztali készüléket akarok, mert állítólag elég jó. Viszont mindenhol azt mondják, h kifutó készülék, és már csak olyan helyen lehet hozzájutni, ahol maradékként a raktárban porosodik még 1-2 darab. Nem tudtok vmi jó kis boltot, ahol próbálkozhatnék? Köszi
Panasonic x100-asom van, most vettem használtan és az a bajom vele, hogy kikapcsolt állapotban ébreszt a beállított időpontban, de nem a beállított dallammal és mikor OK-t nyomok, eltűnik az ébresztőóra a kijelzőről (és a beállított ébresztés a menüből), azaz pl. ha hétfőtől péntekig volt beállítva, köv. nap (pl. szerdán) már nem fog ébreszteni... viszont legalább bekapcsolva marad.
ugyanezt bekapcsolt állapotban teljesen jó csinálja, mindent a beállítottak szerint és érvényben marad az ébresztés funkció is.
tud vki segíteni? tudok mást tenni, mint hogy mindig 1 perccel előbbre beállítom a bekapcsolást??
Hali!
Nemrég vettem egy Pana vs3-at. Az lenne a gondom vele, hogy túl halk a hangszórója beszélgetés közben. Ez normális, vagy vmi baja lehet? Előre is köszi
Adott a problémám. Egyik ismerősöm hozott be Angliából egy Panasonic VS6 típusú telefont. Törvényszerüen angol nyelvü menüvel. A kérdésem az volna hogy Baranya megyében, főleg Pécs vonzáskörzetében hol lehetne próbálkozni magyar software frissítéssel ? Válaszokat előre is köszönöm !!!
Sokeves modell, viszont szinte vadi uj (par honapja hasznalom csak, ezt ne feledd).
Es nem veletlenul hasznalom, hanem azert, mert enyhen Panasonicmanias vagyok :)
Es telefon nelkul mit csinalnek az autos keszlettel? Pont ezert csak akkor mondok le a dragarol, ha az egesz cucctol megszabadulok. Amugy en a regit is angolul hasznaltam, pedig az tudott magyarul.
Kep nem megy, csak holnap hozzak vissza a fenykepezogepem.
Amugy nem halok bele, ha megmarad, tovabbra is hasznalom :)
Ne haragudj de egy sokéves telefonról beszélgetünk. Szerintem nagyon sok amit kérnél érte! Nekem csak a telefon kellene egy jó aksival meg töltővel,de te azt mondod h csak így kompletten adod. Még magyar nyelvet is kellene bele tennem,az is pénz. Mindegy semmi probléma,azért köszönöm h szóltál!Gd 90,93-at nem tudsz eladót? köszi!
Érdekelne a telefon csak jó lenne ha tudnál bele tenni magyar nyelvet! Vagy ha meg tudnád mondani hogy hol ki és mennyiért tenne bele! Szóval érdekelne a teló! :-)
Ha komolyan erdekel, akkor esetleg elgondolkozom azon, hogy eladjam a GD-92-met. 2-3 honapot hasznalt, hibatlan, fuggetlen (magyarul nem tud). Bar igazabol a hozza tartozo autos kihangositoval egyutt kellene akkor mar megvalni tole.
Mint Suzukis, az egeszhez egy ajandek eredeti heatsetet is kapnal :)
Sziasztok ! Segítség kellene !! Van egy régi Panasonic GD450-s készülékem melyet rég használtam. Most tettem bele egy sim kártyát de először még tudtam vele hívni de fogadni már nem .A végén már a hívás sem ment mert bementem a biztonsági beállításokba ahol szerintem összekutyultam és mindent letiltottam . A kódot nem tudom így vissza sem lehet állítani a hívás fogadást vagy kezdeményezést. Kérdésem ismer -e valaki valamilyen megoldást amivel használhatóvá tudnám tenni a telefont?