>> Mér? A Linux by default vírus-védett?
gyakorlatilag igen.
mongyuk alapból user jogokkal egy vírus nem sokat tud kezdeni. amellett a wines vírusok nem igazán futnak linux alatt.
vindozos alkalmazások? mikre gondolsz? szinte mindnek van megfelelője, sok még kompatibilis is a vindozeressel.
A január 27-i frissítésű Norton csak jelezte, de nem védett.
Sajna, az asszony megnyitott egyet a ketőnknek érkezett csaknem harminc közül. A feladó egy minisztérium volt, ahonnan persze semmit sem küldtek nekünk.
Viszont a Symantec honlapjáról letölthető egy jó írtó eszköz gratis.
Undorító ez a Novarg. Azóta naponta nézem a gépet.
OFF
ha javasolhatom az UHU-linuxot :)
full magyar, full műxik, nekem 1 éve ez van otthon. szép is, minden benne van, ami kell. és csak 1 CD az alaptelepítés.
nemsokára kijön az 1.1verzió
Próbáltam a Linuxot /SuSe 9/ Oszt fagyott a lelkem, majdnem mint a W98...pedig a felülete meg amit még láttam belülle teccett...
Bár alaplap-bibi is lehetett, mert mióta DDR a memória, azóta nem fagy...lesz ebből még Linux.
A levél fejléc nélkül érkezett! Semmi feladó! Megnéztem a mailládát és ott volt, feladó nélkül, de már a freemail jelezte, hogy valami nem stimmel.
A program?
Semmi szabálytalan...ha erre gondoltál.
jó kérdés... ha a levél forrásában nincs benne az útvonal, akkor nehéz dolga lesz a "visszafejtő" programoknak. ha meg benne van, akkor ránézel, és látod...
1988 novemberében már létezett a Fidesz. Az akkori ifjúsági szervezetek létrehoztak egy hamarosan hamvába holt (azért az alliterációt is figyeld!) fórumot.
Oszt ez mit bizonyít? Kerekasztal is volt, mégozzá háromszögletű!
Érik még egy puszi...csak aztán otthon meg ne tuggyák...nagyon halmozod. :))
Holnap utánanézek annak a könyvnek...
JA!
ÉRDEKES MÓDON, MOST KAPTAM A TOLOBÁS CÍMEMRE KETTŐ CSINOS KIS VÍRUST...csak nem jött be, mert hát ollan többszintű tűzfalas-vírusirtós környezet van ami megfog mindent és kérdez...még kifelé is.
Megírtam már máshol, hogy ez lesz igazán a magyarok veszte...az egymás marása. Ilyen a magyar hiába, no. Jól látják külső szemlélődők...ha nincs más akkor egymást marjuk...ez a lélek- és nemzetölő igazán.
De hülye vagyok...ott a 'T' a végén én meg benyögöm az 'SZ'-t :))
Nem nagyon tolonganak a jobbos kartácsok, hogy olvassák a névsort...pedig szép.
Vajon Stumpf elvtárs elöbb vagy utána volt/lett a HFN-ben funkci?
Előtte kellett legyen...
Köszönöm...
Lánchíd, Lánchíd...lya, nekem mondod pöstinek hun folyik a Lánchíd?
Hát, nem semmi!
Hogy ezek így marik 1MÁS, mi a @t csodálkozunk, hogy minden becsületes emberbe belekötnek, aki mosolyogni mer annak nekirohannak, ha véletlen nevetni merészel a 7i7esen, akkor már végképp mindennek lehordják, gyalázzák...
Ilyen savanyú-nyomorbajos banda ezek!
Ezért mennek az utcára, ott üvöltik, sípolják ki belső kínjaikat?