Keresés

Részletes keresés

Franky4F Creative Commons License 2004.01.15 0 0 54
Ja én már értem. Rögtön általánosított. Aki tilosos az szélsőséges. Ez alapján csinálod a fesztivált? Mert ez még nagyon kevés. Szerintem előbb ismerd meg mit is bírálsz olyan bőszen. (Ne Lovas bá cikkéből, mert szeret csúsztatni.)
Előzmény: ratatu (52)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 53
Czabán meg Pálos miért is?

(B.T.S-ről + gondolj, amit akarsz:-))

Előzmény: ratatu (52)
ratatu Creative Commons License 2004.01.15 0 0 52
pl Bakács Tibor Settenkedő, aki szerint Jézus fattyú

Pl. Czabán György, Pálos György, illetve Végső Zoltán, a Tilos Rádió műsorvezetői.

Előzmény: Franky4F (50)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 51
kik azok a szélsőségesek?
és miért gondolod, hogy szélsőségesek?
Előzmény: ratatu (49)
Franky4F Creative Commons License 2004.01.15 0 0 50
"gyomorforgató ennyi szélsőségest egymás hegyén hátán látni"

Pontosan kikre gondolsz? Én láttam köztük 3-4 nevet akinek köze van a MaNcs-hoz. Ezek közül szerintem 1 név akit te szésőségesnek tarthatsz, mert olyan írásai voltak. (én se szeretem konkrétan: Bojtár B.) Bár nem hiszem, hogy ez alapján megítélhető lenne filmes tevékenységük. (Jancsót se azért szeretik mert Szdsz szimpatizáns)

Előzmény: ratatu (49)
ratatu Creative Commons License 2004.01.15 0 0 49
bocs, még nem láttam.

gyomorforgató ennyi szélsőségest egymás hegyén hátán látni, és még gyomorforgatóbb azt látni, hogy szinte valamennyi produkciójuk közpénzmilliókból készül.

Előzmény: kvantum (48)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 48
Miért undorító?
Miért viperafészek?
Miért idézőjel?

Miért böfögsz?

(a linket én tettem be ide - mert a topiknyitó (aki hova is tűnt azóta?) és egyéb itt fikázó nagyokosok azt se tudták, mi fán terem a KVB...)

Előzmény: ratatu (47)
ratatu Creative Commons License 2004.01.15 0 0 47
Ajámlom mindenkinek a www.kvb.hu honlapot.

Igazi undorító szdsz viperafészek, persze sok-sok tilososo "művésszel".

Ezek azt hiszik, hogy attól, hogy szadeszliberok, joguk van kormánytól tértől, időtől függetlenül arra, hogy minden böfögésüket támogassák a különféle kulturális közpénzforrások.

az a szomorú, hogy ez így is van.

kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 46
konkrétan?
Előzmény: Nicu Paleru (45)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.15 0 0 45
Nézd, hallgasd vagy olvasd az általam említett médiumok bármelyikét, és azonnal atlálkozni fogsz velük, premier plánban.
Előzmény: kvantum (44)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 44
konkrétan?
Előzmény: Nicu Paleru (43)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.15 0 0 43
Nem figyeltem, hogy Te személy szerint írtál-e ilyet, de nem is erre gondoltam. Bármelyik médiumban azt látod, hallod, olvasod, hogy ők milyen nagyok, okosak, szépek, tehetségesek, jópofák és becsületesek (pl. zsidó bűnöző, mint olyan, e médiák szerint egyenesen nem is létezik, mivel totálisan elhallgatják...). Mindenhol őket tömjénezik, nekik hajbókolnak, ők folynak a vízcsapból is. Létezik egy 20-30 tagú médiaklikk, amelyben mindig ugyanazok az arcok, a "mi nagy művészeink és mulattatóink" köszönnek vissza a vetélkedőkben, a show-kban, a talk show-kban, a kabarékban, a varietékben, a háttérmagazinokban, az életmódmagazinokban, sőt, újabban még a szexmagazinokban is (pl. Playboy és társai), a riportműsorokban, a politikai műsorokban, a bulvár- és nem bulvárlapokban, a kereskedelmi és közszolgálati adókon. Te ezt tényleg nem veszed észre? Ennyire nem látod a valóságot? Én nem tapsolok nekik, mert szerintem - tisztelet a kevés kivételnek - kontraszelekcióval kerültek oda, ahova.
Előzmény: kvantum (42)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 42
Csak a tényszerűség kedvéért: Hernádi művésznőről sok jót és rosszat el lehet mondani, de azt biztos nem, hogy elől lapos lenne:-))

Figyelj, annyira égő már, amit csinálsz, nem érzed?:-)

pl. kiről, kikről beszélsz - konkrétan:
csak attól, hogy valaki zsidónak született, még nem művész, és főleg nem nagy művész, hiába is álítja vagy állíttatja magáról!

Én, vagy bárki normális ember hol írt, mondott olyat, hogy bárki is azért lenne nagy művész, mert zsidónak született...

Előzmény: Nicu Paleru (41)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.15 0 0 41
Igen, az idézetet illetően egy kissé elragadtattam magamat, de árnyaltabban arról van szó, hogy valóban nem vagyok kíváncsi a kályhacsőlábú, elöl lapos, hátul púpos "művésznőkre" (prototípus: Hernádi Judit) és a gülüszemű, okostojás, tótumfaktum, zsíros fejű "művészekre" (prototípus: Görög László). Vannak zsidó művészek, akiket kedvelek, ám, mint mondtam, csak attól, hogy valaki zsidónak született, még nem művész, és főleg nem nagy művész, hiába is álítja vagy állíttatja magáról!
Előzmény: kvantum (39)
geszthi Creative Commons License 2004.01.15 0 0 40
MI a problema ezzel?

Az Orban kormany altal kinevezett Nemzeti Kulturalis Alap pedig meg a Nitsch kiallitast is tamogatta!

Meg azon tamogatasokat amirol itt szo van, azt is toluk kaptak.

Van mikor pofara esik az ember, de hogy ennyire...

Előzmény: jesus chaves (-)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 39
A hülyét erre írtam:
Kék-fehér művészetre nem vagyok vevő, csak a piros-fehér-zöld művészetre!

Mert csak művészet van, meg nem művészet.
És, úgy tűnik, te ezt nem érted... és mégis okoskodsz itt... hát ezért a jelző...

Előzmény: Nicu Paleru (37)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 38
Már megint általánosítasz.
(lsd másik tilos topikban válasz nélkül maradt hozzádszólásom: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=mf&t=9104544&qm=34380194 )
(ha nem emlékeznél: törvényszerűen mások gondolkodását elfogadni képtelen, nulla empátiával élő személyiség, írtad, rólam.)

Sose siránkoztam semminek a betiltásáért.

(Amúgy ki lenne az a "misztikus, kissé utópisztikus" TI? :-))

KVB-t a topiknyitó hozta szóba (legalábbis a tagjait, akik műsorvezetőként is működnek a Tiloson...)

Az egész topik onnan indult egyébként... Ők lennének (többek közt) a Tilos idézőjeles művészei...

A többi fröcsögésedre pedig csak egy reakció lehet: Az hogy valaki piros-fehér-zöld(sic!), még nem jelenti automatikusan azt is, hogy az illető ne lenne pl. hülye...:-)))

Végeztél? úgy legyen:-)))

Előzmény: Nicu Paleru (37)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.15 0 0 37
Igen komoly kiadványokat olvasok a zsidóságról: pl. Haim Potok, Gilbert, Ács Gábor, Marschalkó, Bosnyák, Dövényi Nagy, Bartha, Szombat, Reménység, stb. MNO-t és Demót nem olvasok e témában, az utóbbiról azt sem tudom, hogy az mi lehet.
Más: a KVB-t nem én hoztam szóba, hanem kvantum.
Más: Őszintén megmondom, hogy nem is érdekel semmiféle taknya-nyála egybefolyó, lúdtalpas, verébfészekfrizurás, pingvintestalkatú, büdöslábú és szájú "művész" vagy Gobbi Hilda-, esetleg Judith Várnai-Shorer - kinézetű "művésznő" fetrengése, magamutogató tobzódása, szellemi maszturbációja, öklendezése és agymenése, lehet felőlem KVB-tag vagy akármi más tagja. Remélem, nem képzeli komolyan senki, hogy beállok a meghülyített, elhetihetesítet gójimok vastapsoló, ámuldozó, hajbókoló, tányérnyaló táborába, arccal a politikai korrektség felé. Kék-fehér művészetre nem vagyok vevő, csak a piros-fehér-zöld művészetre! 1945. után rengeteg magyar művészt és tehetséges művészjelöltet tettek lehetetlenné a származása miatt, és helyettük kék-fehéreket toltak az előtérbe. Az, hogy valaki zsidó, nem jelenti azt, hogy nagy művész!
Más: én beszámoltam róla, hogy ismerem a Tilos Rádiót. Ti, akik a Vasárnapi Újság és a Pannon Rádió állandó betiltásáért siránkoztok, szerintem életetekben egyszer sem hallottátok e két médiumot! Végeztem!
kvantum Creative Commons License 2004.01.14 0 0 36
álelvont ószövetségi arcélekkel

szerintem húzhatsz a szaktopikba:-)

..vagy inkább olvass a magyaroszági zsidóságról komolyabb cikkeket, tanulmányokat
(ne demo meg mn meg agyarfórum legyen az egyetlen forrásod:-)

Előzmény: Nicu Paleru (35)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.14 0 0 35
Nem, szó sincs hőbörgésről. Ti pl. valószínű, hogy nem sokat tudnátok szólni ahhoz a szakterülethez, amellyel én foglalkozok, ugyanígy én sem vagyok tisztában a mai hazai kortárs (állítólagos) filmművészet állásával. Ez még nem baj, egyikünk sem polihisztor. Azonban az a véleményem, hogy a "filmszakma" bizony igencsak el-SZDSZ-esedett. Talán a 2001-es Magyar Filmszemlén siránkozott nagy nyilvánosság előtt az Erdélyből ideszakadt Jancsó Miklós (Erdélyben még Nyiku Iancu), hogy a Fidesz-diktatúra miatt nem ő nyerte a Filmszemlét. Azóta (és azelőtt is) mindig ő vagy elvbarátai nyerik... Nos, erről van szó. Egyébként tavasszal voltam utoljára a Művész Moziban. az előcsarnok külön szociográfia, tele álelvont ószövetségi arcélekkel.
Franky4F Creative Commons License 2004.01.14 0 0 34
Elég érdekes hozzáállásod van a dolgokhoz.
Ismered azokat akik pénzt kaptak, vagy a műsorokat amikben tevékenykednek? Esetleg a filmeket amiket készítettek? Mert ha nem akkor te és az objektív hozzáállás, mint ide Texas.
"Széchenyiről készült egy aljas, mocskolódó "filmművészeti alkotás""
"ott totális hatalomra vergődött SZDSZ-es fílingre és álművészetre"

Ezeket hasból, vagy mégis mi alapján mondtad?
Amit mondasz azzal így nem lehet vitatkozni.
Még mindig csak hőbörögsz.

Előzmény: Nicu Paleru (32)
kvantum Creative Commons License 2004.01.14 0 0 33
http://www.kvb.hu/

És nem én hoztam be ide a topikba...
(lehet, hogy nem is te, akkor tőled (ezért:-) elnézést)

(Ja, a KVB 20 éves - az SZDSZ meg 15 múlt:-)

Előzmény: Nicu Paleru (32)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.14 0 0 32
Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de még mindig nem értem, hogy mi köze van a Tilosnak a KVB-hez? csak egy ötletem van: Széchenyiről készült egy aljas, mocskolódó "filmművészeti alkotás" valami olyan címmel, hogy "Kisfilm a legnagyobb magyarról" vagy valami hasonló. Ez véletlenül nem a KVB vagy valamelyik csatolt részének műve? Másképpen nem világos, hogyan kerül ide a KVB. mellesleg be kell vallanom, hogy eléggé tájékozatlan vagyok a mai kortárs magyar "filmművészet"-ben. Ez nem véletlen, mert nem vagyok vevő az ott totális hatalomra vergődött SZDSZ-es fílingre és álművészetre...
Előzmény: kvantum (31)
kvantum Creative Commons License 2004.01.14 0 0 31
vazze, elveszett a válaszom..:-(

na újra...

régi tilossal nagyjából rendben is lennénk akkor:-)

de akkor is mi köze van a Közgáz Vizuális Brigádnak, az ország egyik (ha nem A:-) legjobb független filmes csapatának ehhez az egész műbalhéhoz?

OFF
..és tudod, hogy hány alkoholista, istentagadó, kiállhatatlan fráter stb. volt nagy művészeink között?:-)

Az emberi és művészi nagyság nem feltétlenül áll egymással korrelációban:)
ON

Akkor miért is baj, hogy pl a KVB kapott pénzt ('99-ben is!:-))

Előzmény: Nicu Paleru (29)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.14 0 0 30
Mellesleg, felmerülhet a jogos kérdés: miért hagytam abba úgy 1996-97 táján a Tilos hallgatását? Azért, mert, ha nem csal az emlékezetem, '96 vagy '97 december 25-én vagy 26-án (vagy e körül) nagyjából a következőről volt szó: Mivel karácsony volt vagy akörül, az egyik műsorvezető vagy vendég a Nyugati Pályaudvaron jártában látta a MÁV által a csarnokban minden évben felállított igen nagy karácsonyfát. Reakciója: "Felháborító, hogy ennek a kis fittyfasznak (ez nála Jézus - N. P.) a megszületése miatt kivágták és idecipelték a messzi Bakonyból ezt a gyönyörű, 200 éves fenyőt, amit nekem kerülgetnem kell, nem tudok tőle mozogni, és okádnom kell!" (Nem szó szerinti idézet, csak amennyire emlékszem.)
Nos, ez volt az, amitől betelt a pohár. A keresztény- és magyarellenesség, akárhogy is mentegetőznek, nem 2003. dec. 24-én kezdődött a tilosos samesz-brancsban, hanem bizony, nagy szégyenükre, már majd' tíz éve...!
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.14 0 0 29
Válasz kvantumnak és Frankynek: Kb. 1994-95. óta hallgatom a Tilos Rádiót. Akkor még este tíztől reggel tízig sugárzott a Fix és a Civil Rádióval megosztott hullámhosszon. Éjszakánként volt - ha jól emlékszem - orosz, angol és szerb nyelvű műsor is. A műsorvezetők közül Superman-re emlékszem név szerint, de lehet, hogy volt egy Cs. Kádár László (?) nevű figura is. A legjobb műsor reggel 7-től 10-ig ment. Úgy rémlik, hogy volt egy Kolorlokál című reggeli műsor állandó betelefonálókkal, mint pl. Taxis, Bányász, stb.
Jó volt. Nem csodálom, hogy a Superman-féle normális fazonok otthagyták ezt a goebbels-ivé vált zugadót - talán nem véletlenül... Lehet, hogy tévedtem néhány visszaemlékezésemben, ezért elnézést az érintettektől!
kvantum Creative Commons License 2004.01.14 0 0 28
OFF
Szerintem azt sem tudod...:-)))
ON

Hány perc Tilos rádiót hallgattál eddig életedben?
:-)))

Előzmény: Nicu Paleru (26)
Franky4F Creative Commons License 2004.01.14 0 0 27
Szóval ha elmondod, mely tilos műsorvezetők kaptak pénzt, melyik műsorban vannak a tiloson, és mi azokkal a műsorokkal a problémád akkor komolyan veszlek. Addig csak köpködsz.
Gondolom neked teljesen mindegy mire kapták, és milyen film lett belőle.

HŐBÖRÖGJÜNK!

Előzmény: Nicu Paleru (26)
Nicu Paleru Creative Commons License 2004.01.14 0 0 26
Szégyellem, de tényleg nem tudom, hogy mi az a KVB, de azt tudom, hogy mi az az ÁVH, ÁVO, KGB, MOSZAD és Tilos Rádió!!!
Előzmény: kvantum (25)
kvantum Creative Commons License 2004.01.14 0 0 25
te kikről beszélsz?:)

Amúgy a KVB-t összemosni a Tilossal meglehetős tájékozatlanságról vall.
(hogy mi az a KVB? ...ja... de azért tiltsuk be azt is, ugye?:-))

Előzmény: Nicu Paleru (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!