Sziasztok, nekünk van klánunk a játékban lassan 3 éve. R.I.P. klán. Van weboldalunk is, amely nem csak játékosoknak tartalmaz érdekes dolgokat. 3D modellektől a paródiáig, videókig minden van... http://hd2rip.brainstorming.hu
Sikerult megoldani a gondokat, rosszul voltak beallitva egyes parancsok a billentyuzetemen, de most mar mukodik a dolog. Kozben rajottem, hogy a kastelyba kotelezoen hangtompitos stent kell vinni, maskepp nem megy. Legalabbis nalam, amikor vegre sikerult ugy visszamennem a raktarba a tiszttol, hogy kozben nem kezdtek el loni, ( kb. 60. probalkozas ) az elso nemet rakodo aki meglatott kezdett el loni. Szoval sehogy sem ment az esszel es nem erovel modszer, igy atvaltottam az esszel es erovel modszerre. Elvittem a papirt a tiszthez, aztan elkezdtem irtani mindenkit, csendben. Mire megtalaltam az osszekotot, addigra a nemetek kb. 70%-a el volt intezve.
Amugy nekem eddig Burma tetszett a legjobban, abbol is a hegy ostroma. Mar csak az utolso palya var, aztan valoszinuleg atvaltok 2-bol 3-ba, vagy 4-be a nehezsegi fokozatokon es elolrol.
Koszi az infot a mediamarktrol, csak nem tudok elni vele, mert kulfoldon vagyok.
Halkan súgom, MédiaMárktban most 999 forint a HD2 és a kiegészítő lemez (SabreSquadron) egyben. Igaz, ehhez csak egy nagyon egyszerű manual van, amiben nincsenek benne a taktikai parancsok.
Pár éve 7000-ért vettem meg a 2. részt szép nagy dobozban - a felét a kézikönyv tette ki :)
Most amúgy a 3. afrikás pályával szopok, nem szerettem soha ezt a missziót. Kanyonon átszenvedtem magam, most kéne elfoglalni az oázist... vááá.
(közben magyarázom még kicsit: szóval az első szám az az, amelyik katonának éppen parancsolsz. ha lonely wolfban játszol, akkor viszont a pilóta a 2. számú lesz, nem az 5., szóval 2-4-1 lesz a follow me).
Magányos farkas módban is műdkönek a parancsok, igen. Az 5-1-1 a "Follow me", silence kategória, azaz nem elüvölti magát, hanem suttog és kézjelekkel operál.
Szóval csak meg kell parancsolni a katonának, hogy kövessen.
Ez a maganyos farkas modban ugyanugy mukodik? Illetve a parancs beallitasokon modositottam, hogy jobban kezre legyenek a leggyakrabban hasznalt billentyuk, ugyanis laptopom van. Tehat az 5-1-1 az valojaban melyik parancsokat fedi? Egyebbkent az elsosegely csomagokbal a nagyot en sem tudom hasznalni, de a kicsit beteszed a zsebek reszbe az Inventarban, majd mintha fegyvert valtanal, atvaltasz a csomagra, es aktivalod az aktivalo gombbal, en ezt a spacere tettem, mert gyakori parancs. Egyebbkent koszonom a valaszt, este kiprobalom.
A bombak lent vannak az also szinten 1 asztalon. osszesen 5. Es 3 dolgot kell lefenykepezni: a szelcsatornat, a makettet az asztalon, es 1 tervrajzot egy rajztablan.
Ami az en gondom. Mar tovabbmentem, megmentenem a lelott pilotat, csak nem tudom hogyan. Beszeltem a fahaznal a norveg ellenalloval, erre lelottek. Ujrainditottam, levadasztam minden nemetet a kornyeken, beszelek vele, erre megint lelovik. Mondom jol van, igy van a jatekban. Bemegyek a pilotahoz, beszel nekem, mennek ki, o marad. Probalkozok mindenfelevel, levadaszok mindenkit a kornyeken, megtalalom a kommandosainkat a csonakkal, kinyirom a nemeteket akik teherkocsival jonnek, visszamegyek, az csak all. Mit kell csinalnom, hogy a pilota vegre elinduljon velem a csonakhoz. Masik kerdes. Van valami jelentosege annak a teherautonak, ami az ut szelen all, a masikat, amivel az erosites jott, azt felrobbantottam. A kis elsosegely kittet tudom hasznalni magamon. A naggyal nem boldogulok. Tudok egyaltalan valamit kezdeni vele?
Urak, a sivatagi/repülős pályán én nem találom a repülési tervet. Minden egyéb célt végrehajtottam, az olasz tiszttel is beszéltem, tehát a papírnak meg kéne lennie. Állítólag a hangárban van valahol (?), én sehol sem találtam. Van valami trigger ami kell hozzá?
Kérdés: Ha megveszem az alapjátékot eredetiben, de a kieg csak másolt, akkor tudok-e csatlakozni szerverekre? Csak azért kérdem, mert a kiegnél nem kér cd-kulcsot telepítéskor, csak az alapjátéknál. Ez - legalábbis nekem - azt jelenti, hogy a kieg is az alapjáték kulcsát használja, ami eredeti ugyebár.
Nem azért nem veszem meg a kieget mert sóher vagyok, hanem egyszerűen sehol sem lehet hozzájutni. Ha valaki látja boltban, az lécci sikítson. (de ne ott, hanem itt)