Keresés

Részletes keresés

MoonThief Creative Commons License 2009.08.18 0 0 106
Sziasztok, nekünk van klánunk a játékban lassan 3 éve. R.I.P. klán. Van weboldalunk is, amely nem csak játékosoknak tartalmaz érdekes dolgokat. 3D modellektől a paródiáig, videókig minden van... http://hd2rip.brainstorming.hu
safranek11 Creative Commons License 2008.03.25 0 0 105
ciao! alakítsunk klánt! benne vagyok!
Előzmény: w12 (104)
w12 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 104

Helló!

Internetes játékkal, hogy álltok? Kéne egy klánt alakítani.

giornalista Creative Commons License 2007.11.21 0 0 103

Német fegyverrel kell menni, akkor nem lőnek le.

Bár egyelőre rám is tüzelnek, pedig MP-40-essel járkálok.

Előzmény: M.Zoli (102)
M.Zoli Creative Commons License 2007.11.21 0 0 102

Udv.

Sikerult megoldani a gondokat, rosszul voltak beallitva egyes parancsok a billentyuzetemen, de most mar mukodik a dolog. Kozben rajottem, hogy a kastelyba kotelezoen hangtompitos stent kell vinni, maskepp nem megy. Legalabbis nalam, amikor vegre sikerult ugy visszamennem a raktarba a tiszttol, hogy kozben nem kezdtek el loni, ( kb. 60. probalkozas ) az elso nemet rakodo aki meglatott kezdett el loni. Szoval sehogy sem ment az esszel es nem erovel modszer, igy atvaltottam az esszel es erovel modszerre. Elvittem a papirt a tiszthez, aztan elkezdtem irtani mindenkit, csendben. Mire megtalaltam az osszekotot, addigra a nemetek kb. 70%-a el volt intezve.

Amugy nekem eddig Burma tetszett a legjobban, abbol is a hegy ostroma. Mar csak az utolso palya var, aztan valoszinuleg atvaltok 2-bol 3-ba, vagy 4-be a nehezsegi fokozatokon es elolrol.

Koszi az infot a mediamarktrol, csak nem tudok elni vele, mert kulfoldon vagyok.

Udv.

Előzmény: giornalista (101)
giornalista Creative Commons License 2007.11.09 0 0 101

Halkan súgom, MédiaMárktban most 999 forint a HD2 és a kiegészítő lemez (SabreSquadron) egyben. Igaz, ehhez csak egy nagyon egyszerű manual van, amiben nincsenek benne a taktikai parancsok.

Pár éve 7000-ért vettem meg a 2. részt szép nagy dobozban - a felét a kézikönyv tette ki :)

Most amúgy a 3. afrikás pályával szopok, nem szerettem soha ezt a missziót. Kanyonon átszenvedtem magam, most kéne elfoglalni az oázist... vááá.

Várom Európát :)

Előzmény: M.Zoli (100)
M.Zoli Creative Commons License 2007.11.09 0 0 100

Udv.

Olyanom sajnos nincs. Koszonom a valaszokat.

udv.

Előzmény: giornalista (99)
giornalista Creative Commons License 2007.11.09 0 0 99

Leginkább kézikönyvben, ha van olyanod.

(közben magyarázom még kicsit: szóval az első szám az az, amelyik katonának éppen parancsolsz. ha lonely wolfban játszol, akkor viszont a pilóta a 2. számú lesz, nem az 5., szóval 2-4-1 lesz a follow me).

A numerikus billentyűzeten működik amúgy.

Előzmény: M.Zoli (98)
M.Zoli Creative Commons License 2007.11.09 0 0 98

Udv.

Ezeket a paracssorokat hol tudom megnezni, hogy mi micsoda?

Udv.

Előzmény: giornalista (97)
giornalista Creative Commons License 2007.11.09 0 0 97

Hopp

A follow me az 5-4-1. Az 5-5-1 a fire at will.

Előzmény: M.Zoli (95)
giornalista Creative Commons License 2007.11.09 0 0 96

Magányos farkas módban is műdkönek a parancsok, igen. Az 5-1-1 a "Follow me", silence kategória, azaz nem elüvölti magát, hanem suttog és kézjelekkel operál.

Szóval csak meg kell parancsolni a katonának, hogy kövessen.

Előzmény: M.Zoli (95)
M.Zoli Creative Commons License 2007.11.09 0 0 95

Udv.

Ez a maganyos farkas modban ugyanugy mukodik? Illetve a parancs beallitasokon modositottam, hogy jobban kezre legyenek a leggyakrabban hasznalt billentyuk, ugyanis laptopom van. Tehat az 5-1-1 az valojaban melyik parancsokat fedi? Egyebbkent az elsosegely csomagokbal a nagyot en sem tudom hasznalni, de a kicsit beteszed a zsebek reszbe az Inventarban, majd mintha fegyvert valtanal, atvaltasz a csomagra, es aktivalod az aktivalo gombbal, en ezt a spacere tettem, mert gyakori parancs. Egyebbkent koszonom a valaszt, este kiprobalom.

Udv.

Előzmény: giornalista (94)
giornalista Creative Commons License 2007.11.08 0 0 94

A pályán az egyik alsó szinten lévő raktárban rengeteg bomba van, arra nem lesz gondod.

Az elsősegélyt szerintem nem tudod magadon alkalmazni, nekem még nem sikerült. Bár ez nem jelent semmit...

Mindettől függetlenül a bunkeres pálya némiképp életszerűtlen, és nekem nem tetszett.

Előzmény: THISS (91)
giornalista Creative Commons License 2007.11.08 0 0 93

A katonáidat parancsokkal is irányíthatod.

A pilóta az 5. számú katonád lesz, tehát őt az 5-1-1-el hívhatod magad után (vagy 5-5-1, ha csendben akarod hívni).

Ha a 0-t nyomod le, akkor az összes katonádnak egyszerre adsz parancsot.

Én 3 napja kezdtem újra, most a 2. afrikai pályán vagyok :) Imádom ezt a játékot.

Előzmény: M.Zoli (92)
M.Zoli Creative Commons License 2007.11.07 0 0 92

Udv.

A bombak lent vannak az also szinten 1 asztalon. osszesen 5. Es 3 dolgot kell lefenykepezni: a szelcsatornat, a makettet az asztalon, es 1 tervrajzot egy rajztablan.

Ami az en gondom. Mar tovabbmentem, megmentenem a lelott pilotat, csak nem tudom hogyan. Beszeltem a fahaznal a norveg ellenalloval, erre lelottek. Ujrainditottam, levadasztam minden nemetet a kornyeken, beszelek vele, erre megint lelovik. Mondom jol van, igy van a jatekban. Bemegyek a pilotahoz, beszel nekem, mennek ki, o marad. Probalkozok mindenfelevel, levadaszok mindenkit a kornyeken, megtalalom a kommandosainkat a csonakkal, kinyirom a nemeteket akik teherkocsival jonnek, visszamegyek, az csak all. Mit kell csinalnom, hogy a pilota vegre elinduljon velem a csonakhoz. Masik kerdes. Van valami jelentosege annak a teherautonak, ami az ut szelen all, a masikat, amivel az erosites jott, azt felrobbantottam. A kis elsosegely kittet tudom hasznalni magamon. A naggyal nem boldogulok. Tudok egyaltalan valamit kezdeni vele?

Amugy maganyos farkas uzemmodban jatszok.

Koszi elore is a valaszokat.

Udv.

Előzmény: THISS (91)
THISS Creative Commons License 2007.08.26 0 0 91

Hello!

Elkezdtem, a játékot végre.

Csak épp már az elején megakadtam kissé.

A 2. pályán ugye le kell menni a föld alatti komplexumba.Bombát is le kell rakni.

Csak hogy nincs bomba senkinél.

Azon a pályán lehet beszerezni?Vagy az előzőn kellett volna?

itt ugye 1 katonával vagyok.Ha van nálam elsősegély, azt hogy tudom magamon alkalmazni?

Előre is köszi

THISS Creative Commons License 2007.04.22 0 0 90

Már megoldottam köszi.

Csak marhára eltérő a billenytű kiosztása az 1-től.

Már csak az a problémám, hogy elszoktam a háborús játékoktól.   :-)

Előzmény: toody (89)
toody Creative Commons License 2007.04.21 0 0 89
Nem lehet, hogy túl sok fegyver van már nálad?
Előzmény: THISS (88)
THISS Creative Commons License 2007.04.06 0 0 88

Szevasztok!

Most került hozzám ez a szuper játék!

Volna egy problémám!Hogy tudom felvenni az ellenség fegyverét?

Minden megy elvileg, csak ez az egy nem.

Előre is köszi!

Vajk Creative Commons License 2006.11.26 0 0 87
igen, de ez a nehezsegi foktol is fugg:)
Es pont itt van egy bug a jatekban, hogy ez a konyv nem mindig kerul elo.
Előzmény: giornalista (86)
giornalista Creative Commons License 2006.11.26 0 0 86

Nemtom miért, de még mindig emlékszem :)) Asszem a hátsó hangárban van (ha van hátsó), és ha bemész, balra. Vagy a falon, vagy egy asztalon.

98%, mert egyből ez ugrott be.

Előzmény: UnitedParcelService (85)
UnitedParcelService Creative Commons License 2006.11.26 0 0 85
Urak, a sivatagi/repülős pályán én nem találom a repülési tervet. Minden egyéb célt végrehajtottam, az olasz tiszttel is beszéltem, tehát a papírnak meg kéne lennie. Állítólag a hangárban van valahol (?), én sehol sem találtam. Van valami trigger ami kell hozzá?
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.23 0 0 84
Kérdés: Ha megveszem az alapjátékot eredetiben, de a kieg csak másolt, akkor tudok-e csatlakozni szerverekre? Csak azért kérdem, mert a kiegnél nem kér cd-kulcsot telepítéskor, csak az alapjátéknál. Ez - legalábbis nekem - azt jelenti, hogy a kieg is az alapjáték kulcsát használja, ami eredeti ugyebár.

Nem azért nem veszem meg a kieget mert sóher vagyok, hanem egyszerűen sehol sem lehet hozzájutni. Ha valaki látja boltban, az lécci sikítson. (de ne ott, hanem itt)

Köszi!!!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 83
Nincs. Megnéztem a westendben, pólusban és az árkádban is.
Előzmény: giornalista (82)
giornalista Creative Commons License 2006.08.22 0 0 82
Media Markt?
Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 81
Sziasztok! Kellene nekem eredetiben a hd2 és a hd2ss. Láttátok valahol mostanában, mert sehol sem kaptam eddig!!!

Köszi
Vajk Creative Commons License 2006.05.09 0 0 80
megkaptad amit kértél?:)
Előzmény: kacagógerle (43)
secur Creative Commons License 2006.04.22 0 0 78
királya játék
secur Creative Commons License 2006.04.17 0 0 77
aha
Előzmény: giornalista (76)
giornalista Creative Commons License 2006.04.16 0 0 76
Hurrá.
Előzmény: secur (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!