Székelyföldi Karácsony 2007. december 20. orbanviktor.hu
Az Orbán-család Karácsonya - egy héttel az ünnepek előtt, a havas Székelyföldön, Böjte atya és árvái karácsonyi ünnepségén, és a székely Orbán-gyerekeknél a szovátai gyermekotthonban. Az OV TV új - igazán karácsonyi - filmje.
Jaj, és Anikó közben gyúrta, nyújtotta a tésztát takaros köténykéjében, miután kimosta a 24 pár zoknit. Ő aztán tudja,hol a nők helye, Orbán elégszer elmondta. Remélem, legalább egy tésztadagasztót kapott karácsonyra.
Tényleg, egész meg is feledkeztem erről :-( a művésznő tavaly se jelentette, hogy 0Vi mivel lepte meg Anikót :-(((( talán egy aranyozott kristályüveg lopóval?
Elhunyt özvegy Csiki Sándorné Földes Rozália a Fidesz legidősebb szavazója. Az idős asszonyt az év elején levélben köszöntötte Orbán Viktor pártelnök. A 110. születésnapon rendezett ünnepségen Lepsényben Sunyovszky Szilvia, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöki tanácsosa olvasta fel Orbán üdvözletét. A januári ünnepségen üdvözlő beszédet mondott Lengyel Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője is. Az Index információi szerint a haláleset miatt Orbán Viktor most részvéttáviratot küld Földes Rozália családjának, ám az is elképzelhető, hogy a pártelnök személyesen is részt vesz majd az idős asszony temetésén.
Oh persze, hogy kacsa kedves KBS. Azert vartal te is karacsony elmultaig vele hogy ezt kijelentsd (soem lehet tudni alapon ugyebar), noha egyebkent percek alatt ugrol barminemu Orban ellenes hirre megvedeni a vezeredet.
Abbol is latszik hogy kacsa, hogy maga Orban jelentette ki, hogy a politikan kivuli nem csipcsup csephadaros dolgokrol majd Szilvia fogja tajekoztatni a nagyerdemut. Ahogy Revesz is elmondta (lasd 135 alabb a HVG interjuban).
Egyszeruen kozrohej lett a Szilvi megbizasa es a Jel visszalepett.
Lehet, hogy neked, meg nekem van (azazhogy volt, három lila és egy rózsaszín gyertyával), de hogy 0rbánnak is volt-e? Látod, ezt szerettem volna megtudni a művésznőtől.
>Meg kereszt, azaz feszület
Azaz nem. A kereszt, az egyszerű kereszt, a feszületen meg van korpusz.
Hidd el, többet felejtettem én már a hittanból, mint amennyit 0rbán valaha is tudni fog.
esetleg elkerülte a figyelmedet, hogy ezt a témát afeletti örömömben nyitottam, hogy végre egy autentikus személytől tudhatom meg, hogyan is ünnepli 0rbán a karácsonyt.
Tőled se tudtam meg.
Itten a Himnusz (0rbánnal kapcsolatban meg pláne egyáltalán) off.
Ha jól vettem észre egyébként, a jeles olvtárs több témában is elsütötte, ami legalábbis flood.
Boldog új évet!
Ez nagyon szép, habár mi karácsonykor inkább a Mennyből az angyal-t szoktuk énekelni.
Az "ő" betűk hiányából ítélve: Kegyed a határokon túlról osztja itt az észt?
Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, boséggel,
Nyújts feléje védo kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendot,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendot!
Oseinket felhozád
Kárpát szent bércére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
S merre zúgnak habjai
Tiszának, Dunának,
Árpád hos magzatjai
Felvirágozának.
Értünk Kunság mezein
Ért kalászt lengettél,
Tokaj szolovesszein
Nektárt csepegtettél.
Zászlónk gyakran plántálád
Vad török sáncára,
S nyögte Mátyás bús hadát
Bécsnek büszke vára.
Hajh, de buneink miatt
Gyúlt harag kebledben,
S elsújtád villámidat
Dörgo fellegedben,
Most rabló mongol nyilát
Zúgattad felettünk,
Majd töröktol rabigát
Vállainkra vettünk.
Hányszor zengett ajkain
Ozman vad népének
Vert hadunk csonthalmain
Gyozedelmi ének!
Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger fölette.
Vár állott, most kohalom,
Kedv s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak vérébol,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk ho szemébol!
Szánd meg Isten a magyart
Kit vészek hányának,
Nyújts feléje védo kart
Tengerén kínjának.
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendot,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendot!
KBS,
Te is tudod, hogy ez nem így van: ez a dolog halálkomolynak indult a művésznővel, csak a misera plebs homéri kacaja következtében lett visszaszíva és kacsának nyilvánítva.
Egyébként az én biztonságérzetemet nagyban növelné, ha tudnám, hogy ezekben a durrogtatós időkben merre jár az én örökös miniszterelnököm???
Esztike. Amit idézel, arról már az első közléskor is tudni lehetett, hogy rosszindulatú kacsa. Most, amikor be is bizonyosodott, hogy semmi alapja, néhányan megpróbáljátok Orbánnak felróni, hogy nem viselkedett az álhíreteknek megfelelően. Mit lehet még erre mondani?
Kamunick, majd ha Medgyessy is olyan egomanias szemelyisegzavaros lesz es szemelyikultuszt hozat letre maganak, hogy kulon szinesznek lesz az a "F? feladata, hogy a miniszterelnököt magánemberként bemutassa, például t?le lehet a jöv?ben információhoz jutni arról, hogyan ünnepli a család a karácsonyt vagy hogy milyen virággal szokta meglepni a feleségét" akkor azonnal tema lesz MP is!
Addig amig az rendszarvaltas ota csak Obannal es Torgyannal van/volt szemelyi kultusz addig marad o.