Orbánék megteremtették a saját média birodalmukat a közpénzböl gründolt Heti Válasz meg az agyon támogatott Magyar Nemzet. És persze hagyták a tévében meg a rádióban a Csermely és Lovas féléket garázdálkodni. Ezért is bukták el a választásokat, mert az a kritikán aluli hangnem amit megütöttek csak a sajátjaiknak tetszett, a középen lévök akikkel választást lehet nyerni inkább megundorodtak tölük. Az igazmondó csillagszemü Lovas úrról csak annyit a választások elötti sajtóklubban (aki látta még emlékezhet) kijelentette: "Teljesen biztos a jobb oldal gyözelme csak az a kérdés meg lesz-e a kétharmad vagy sem". Lehet, hogy ö az igazság tiszta és romlatlan forrása, de akkora pofára esést mint amit ö produkált még nem láttam.
Nem értem, miért akarod megmásítani a "történelmet". Aczél fanyalgott vagy tíz másodpercig, és amikor elhangzott a Vasárnapi Újság neve, akkor szintén fanyalogva azt mondta, hogy neki ugyan ne kelljen már kiejtenie. Még hogy konkurencia? Ekkora csúztatást. Bravó!
Ha akarom úgy is felfoghatom, hogy más műsorát nem szokás a médiában nagyon reklámozni. De úgy is, hogy Lovas amiket mond a VA-ban, ahhoz képest Aczél, úriember
Nem az a baj!
Kialakították, csak hagyták tombolni a sajtó szemetét, azok pedig átvették az irányítást a yobbikmédia fölött, lerángatták magukhoz a mocsokba. Hiteltelenné tették az olvasók-hallgatók számára, már csak a hidi-csőcselék támogatja őket. Így összeomlás előtt vannak egy kivételével.
Azt, reméljük, nem engedik át a média-selejtnek.
Igen, volt. Csak mára oly mindennapossá lett (mn)-és köreitől, hogy a köznapi beszély jelentős része az.
A "had ne kelljen" - ha az urak azt hallanák végre, amit mondanak - rájöhettek volna, arra vonatkozott, ami minden érdekelt fél alapelve: ne nevezzük néven a konkurenciát, ne csináljunk neki ingyen reklámot!
Márpedig több tekintetben is ellenérdekelt az inkriminált műsor.
Orbáné egyszerűen elcseszték azt a lehetőséget, hogy kiépítsék a jobboldali kommunikácó gerincét.
Nem is törödek vele.
Most aztán bajban is vannak, mert ugye ki is szól mellettük?
Melyik forum?
Ezért Orbánékat csak kritika illetiheti, hogy bambák voltak.
Kár itt akármi mást írni: valóban megfordíthatták volna, de hallgattak az elvtársakra és nem tették meg.
Hazugság? Gondold meg, hogy mint beszélsz! Aczél Endre szó szerint azt mondta, miután a rádió vezetője kiejtette a száján a Vasárnap Újság nevét, hogy neki had ne kelljen ugyanezt tennie.
Hazugság. Kurva könnyen dobálózol, pedig ez egy súlyos vád (volt valamikor).
A vaú valóban rossz, aljas műsor.
Amit írsz az meg hazugság, láttam az adást!
Kötözködött a rádióssal, de nem "drámaian", egyszerűen szakmailag a sajtó szégyenének tartva azt a rágalmazó mocskot, ami miatt rendszeresen battatja őket az ORTT is. Gyakorlatilag az egyetle műsor, amelyikkel rendszeresen szerepel a bizottság előtt...
Orbánék állandóan azt szajkózták hogy nincs elég jobboldali lap, baloldali túlsúly van a médiában. Ha igaz lenne amit írtál, akkor már nem lenne baloldali média, hiszen négy évig Orbánék fizethettek, volt miből, így megfordíthatták volna az egész sajtót.
Azt akarod mondani, hogy ha Lovasék foglakoznak az arabokkal és a zsidókkal, akkor az nem illő, de ha az Aczélék foglalkoznak az arabokkal és a zsidókkal, akkor az illő?
Szerinted van valami felosztás, hogy ki, kivel és mivel foglalkozhat?
Szerintem azt a vonalat kellene követni, hogy "hazudni nem szabad"- akkor talán tisztulna a kép.
Ez lenne érdeke hazánkban élő minden embernek.
A vicc az, hogy Magyarországon annyira elcsesződött mindne, hogy tényleg nincs egyetlen karakteres figura sem, akit mindenki elfogadna középutasnak. Na, majd néhány évtized múlva. Addig meg szívunk.
"amit leírtam az úgy van, cáfolgatni lehet, de a lényeg marad."
Megmosolyogtatóan nagyképű mondat. Szerintem meg amit leírtál az "nem úgy van" !(Hamár ovis szintre mentünk le...) Aki, pedig hazugnak nevez valakit, az ne "cáfolgatásra" várjon, hanem BIZONYÍTSON, mégpedig hogy ki, mikor és miben hazudott.
"Lásd be, hazug a baloldali média, annak játszik, aki fizet neki."
Így általánosságban nem látom be. Így általánosságban a jobboldali média hazugabbnak tűnik, de tudom, hogy részemről ez csak egy szubjektív, kicsit elnagyolt megállapítás. A hazugság szó eszkalációjának vagyunk ugyanis tanui, hiszen nem minden hazugsag, amivel nem értünk egyet, vagy amit olyan ember mond, aki ellenszenves nekünk. A világ csak kocsmai szinten ilyen egyszerű...
Az Info rádió szerintem is korrekt. Bár már hallottam Lendvaitól, hogy az a Fidesz rádiója, amit nyilván azért mondott mert Módos Marci egykoron a Fidesz választmányában volt tag
Ugyanakkor pedig én nemigazán hallom, hogy akár egyik akár másik oldalra húznának. Még a kérdésekben sem. A kérdések is elég objektívek, nincs olyan, hogy pld. mit gondol arról a pártról -a nevét most nem veszem a számra- amelyik többségben van a kormányban...
Vajon, tud-e arra választ adni valaki, Lovas István miért a zsidókat és a palesztínokat veszi nagyító alá?
Arról kár vitatkozni, hogy írásaiban az igazat írja-e?
Igen, az igazat, mert bizonyíthatóak állításai..
Lovas egy időben dolgozott az mtv-nek, ő csinálta a déli lapszemlét. Ebben a poltikailag kevéssé kényes területen - hisz puszta idézés - képes volt nagyot alkotni. Az általa szemlézett cikkek kivétel nélkül Izraellel, a zsidókkal, de legalábbis valamely ismert zsidó származású személlyel foglalkoztak. Azt hittem, valamely palesztin propaganda adó magyar nyelvű adását látom.
Póli, amit leírtam az úgy van, cáfolgatni lehet, de a lényeg marad.
A baloldali média csak hazudik, megtéveszt, híreket elhallgat, vagy hamisan közöl, összefüggéseket kihagy, szövegkörnyezetet nem vesz figyelembe, vagy meghamisítja.
Lásd be, hazug a baloldali média, annak játszik, aki fizet neki.
Nem az igazság érdekli, hanem az, hogy a hazug kívánalmaknak minél jobban eleget tegyen.
Vannak liberális internetes újságok között olyanok is, amelyek NEM hazudoznak, hanem tisztességesen hozzák a híreket.
Miféle "zsigeri gyűlölet"-ről beszélsz, mikor Te ilyeneket írsz: "Egyébként elképzelhető milyen nagy hírszező lehetett ez az Aczél, amikor most sem képes két tartalmas mondatot elmondani. Csak fecseg, csak fecseg és ez az üres fecsegés sokaknak tetszik" ??!!
Írtam én egy rossz szót is a téged szellemi gyönyörűségbe ringató Lovasodról ? Semmit. Csak bátorkodtam megjegyezni, hogy az, aki Lovas előtt kalapot emel, az olyan messze van a liberalimustól, mint Makó Jeruzsálemtől. De ettől még szíve-joga kalapot emelni.
(Egyébként köszönöm, hogy csak kopiznom kell tőled azt, ami rátok illik: "semmi hajlandóság a normális kapcsolatra, a másik oldal totális lenézése, a tények semmibevétele".)
Látod, Póli, ez az a "zsigeri gyűlölet", ami bennetek lakozik.
Semmi hajlandóság a normális kapcsolatra, a másik oldal totális lenézése, a tények semmibevétele.
Higgy nekem: minden négyzet sokszög, de nem minden sokszög négyzet.
Remélem, érted a logikát.
"Kérdés az, hogy van-e ma egyáltalán olyan újságíró Magyarországon, akiről minden tábor maradéktalanul elismeri, hogy képes pártatlan műsorvezetésre (kérdezésre) és -szerkesztésre ?!"
Van ilyen újságíró: Lovas István.
A VU-t elsősorban Lovas miatt támadja a liberbolsi oldal, csakis azért, mert mindig az igazat írja és mondja, pontos adatokkal és forrásokkal alátámasztva.
Na, ezt utálják és gyűlölik Lovasban.
Ismerek liberális embereket, igen nagyra tartják Lovast, csak hát, nem az ő táborukba tartozik.
Ha Lovas ugyanúgy a sekély és szánalmas szinvonalat képviselné mint Aczél vagy Bolgár, akkor nem hőbörögnének ezek az Aczél-félék. Egyébként elképzelhető milyen nagy hírszező lehetett ez az Aczél, amikor most sem képes két tartalmas mondatot elmondani. Csak fecseg, csak fecseg és ez az üres fecsegés sokaknak tetszik. Nekem hasmenésem keletkezik, amikor netalán egyszer-egyszer hallgatom. Hallgatom, mert ismerni akarom.De ezek a pillanatok nekem kínszenvedést jelentenek.
Ne is kérdezd: Lovast hallgatni maga a gyönyör...
Úgy tűnik a közszolgálati újságíráshoz kevés az, hogy valaki kiváló újságíró legyen. Óriási önfegyelem is kell hozzá, hiszen szerintem MINDEN újságírónak vannak - kinek erősebben, kinek gyengébben - párt(pontosabban: "szekértábor")-preferenciái, és ezt kell magában totálisan elásnia, amikor közszolgálati műsorban dolgozik.
Aczélt én remek politikai elemzőnek tartom (bár tudom, hogy véleményemben több mint valószínű nagy szerepe van annak, hogy eszmefuttatásaival általában egyetértek :) ).
Viszont készséggel elismerem, hogy legtöbbször képtelen uralkodni magán, tehát a BBC "patikamérleg" elvnek nem tud megfelelni. Egyértemű, hogy a magánmédiában van a helye, és nem közszolgálatiban !
Kérdés az, hogy van-e ma egyáltalán olyan újságíró Magyarországon, akiről minden tábor maradéktalanul elismeri, hogy képes pártatlan műsorvezetésre (kérdezésre) és -szerkesztésre ?!
Te Kossuth- Díjat és vele együtt a Nobel - díjat is megérdemled, mert te határoztad meg legtartalmasabban Aczél elvtárs összességét: fostalicska.
Aki meg azt írja, hogy külpolitkailag elismeri szakmai tudását, az olvasson csak utána és meglátja, hogy nála silányabb, szuperpontatlanabb írásokat sehol sem talál.
Persze, Aczél elvtársat hajtaja az alkolhol is, ne csodálkozzunk a sok hülyeségein.
Nalátod, ezért hallgatok én Info Rádiót. Ott ragyogóan megvalósul a korrekt közszolgálatiság.
Beolvasva a hír, vagy probléma felvetve - aztán megkérdezik az egyik felet, megkérdezik a másik felet - és nincs további kommentár. Te meg eldöntöd, mit is hallottál.
Az interjúkban szintén egyszer egyik fél, egyszer másik fél, aktuális lényegi kérdések - nincs kommentár.És utána eldöntöd, mit hallottál.
Ez a közszolgálatiság.