Keresés

Részletes keresés

Porter Creative Commons License 2006.11.05 0 0 529
Annyi újdonság történt, hogy elköltöztünk...
Előzmény: issos (528)
issos Creative Commons License 2006.09.11 0 0 528

Sziasztok, jár még erre vki???

Álványozzák már a házat?

(htplacebo vagyok voltaképpen)

Előzmény: Bumu (527)
Bumu Creative Commons License 2006.02.28 0 0 527

Hello Angyalok!:-)

A jövő héttől a párommal mi is angyalok leszünk. Kivácsi vagyok a véleményetekre a lakásokkal kapcsolatban. Mennyire szigetel, mennyire zajos stb. Remélem csak jó dolgokat fogtok mondani:-)

Köszike

anit Creative Commons License 2005.08.29 0 0 526

Szia Angyal111!

Örülök a válaszodnak!

Minden érdekel, ami a Lavinával, általuk épített lakással és a hozzáállásukkal kapcsolatos.

Címem:teki.csikohal@freemail.hu

Előzmény: angyal111 (525)
angyal111 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 525

Szia Anit,

1,5 év alatt azért pár dolog kiderül a lakással kapcsolatban. Tudsz adni egy e-mail címet, amire tudok neked válaszolni?

Előzmény: anit (524)
anit Creative Commons License 2005.08.08 0 0 524

Szia groteszk!!!!

Remélem még visszalátogatsz valamikor!

Egy ideig visszanéztem aztán el is felejtettem.

Igen még mindig aktuális az ügy.Most aktuális csak igazán.

Már egy ideje beköltöztetek, hogy szuperál az új lakás?

Tehát várom, hogy megint felbukkanj:-) 

Üdv:Anit  

Előzmény: groteszk (523)
groteszk Creative Commons License 2005.06.17 0 0 523
Huh de régen nem volt(unk)am már itt.
Aktuális még a dolog Anit?
gr.
Előzmény: anit (522)
anit Creative Commons License 2005.04.15 0 0 522

Sziasztok Angyalsétány-lakók!

Remélem lesz Valaki közületek aki még visszalátogat ide. Sajna nem nagyon irogatok az Indexre, ezért még nem tudok új topicot nyitni.

Készülünk belevágni új ingatlan vételébe, szintén Lavina Rt. a beruházó.

Azon a környéken ahova mennék viszont most más nem épül.Végigkövettem a ti hosszú utatokat is szerződéstől, beköltözésig.Volt sok negatív vélemény a Lavináról. Milyen buktatókra figyeljek velük szemben szerintetek?Ha tudtok segíteni nagyon köszönöm!  

groteszk Creative Commons License 2005.01.01 0 0 521

Boldog új évet mindenkinek! :)

gr.

htplacebo Creative Commons License 2004.07.22 0 0 520

Sziasztok!

Azért frankó, hogy itt lakunk már több mint egy fél éve...Emlékeztek mi volt tavaly ilyenkor: Bejárások, burkolatválasztás, parázás, levelezés Z.-vel, stb. Aszem' megérte, a környék szépen fejlődik, a CP szerintem nagyon szép lesz, remélem sok jó üzlet lesz alatta. Nem beszélve a II. ütemről, illetve a Béke téri templomhoz közeli építkezésről. Van azért még néhány ház a környéken amire ráférne a szanálás: pl. a Signal computer, valamint a Béke presszó feletti házak: Mindkettőben tragikus alakok laknak... Porter, gondolom ti is halljátok néha éjjel az orditozást! :)

Angyal, a tárolokkal kapcsolatban nektek nem jutott eszetekbe egy kézenfekvő megoldás: a mi folyosórészünk elvileg lezárható a lifttől és a lépcsőtől, tehát ha a négy érintett lakástulaj összefog (és eléggé megbíznak egymásban) akkor lehet egy elég nagy közös tárolójuk. Babakocsinak, bicajnak az elég korrekt lenne, bár mondjuk más kacatjai én sem látnám szívesen felhalmozva a folyosón...

Mindenkinek jó nyaralást!!!

(Locsoljátok ti is a fákat a Béke u.-i fronton, ha nagy lenne az aszály és a takarítók nem tennék meg. Szerintem elég jól érzik magukat, mintha nőttek volna is már egy kicsit.)

Előzmény: groteszk (519)
groteszk Creative Commons License 2004.07.15 0 0 519

halihó.

Ennyi pénzért egyáltalán érdekel valakit a tároló? :/

Megörültem én is levelüknek de be kell vallanom ez alatt a pár hónap alatt elfeledtem a Lavina árképzési "stratégiáját" úgyhogy amikor az árak részhez értem rájöttem hogy ebből sem lesz semmi, úgy mint a teremgarázs vételéből.

Összeröffenés jó ötlet csak nehezen kivitelezhető a tapasztalatok alapján :)

Apropo itt is jelzem hogy elhárult minden akadály az Internet telepítés kérdésben, így akit érdekel az szóljon. Porter, angyal tudom hogy nektek már nem aktuális :)

Előzmény: angyal111 (518)
angyal111 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 518

Mi is érdeklődünk a kisebbik tároló iránt, faxon jeleztem még 3 hete az igényt, semmi részletet nem tudtak mondani, azóta is csönd van. Ti melyik tárolót néztétek ki?

Egyébként rég volt már találkozónk, valamikor összefuthatnánk ismét közösen...

Előzmény: Porter (517)
Porter Creative Commons License 2004.07.02 0 0 517
Komolyan mondom, nem tudom, hogyan engedheti meg egy vállalat ma, 2004-ben magának, hogy úgy álljon a vevőihez, mint a Lavina?! A garázsban kialakítandó tárolókról érdeklődtünk - az még OK, hogy az "értékesítő" semmi értelmeset nem tud a témáról, de hogy néhány kérdés után "a maga meg mit okoskodik" arroganciája jöjjön, az azért durva....

oroszpal Creative Commons License 2004.06.11 0 0 516
Több mint 200 társasházi lakás (4 projekt) generálkivitelezése és átadása után új építésű lakások műszaki átadásain, birtokbaadásain való műszaki ellenőrzést, műszaki szakértést vállalok. Orosz Pál Építészmérnök, Tervező Szakmérnök, Építési Műszaki Ellenőr. Tel.: 06-20-312-3182, e-mail: palii@freemail.hu
htplacebo Creative Commons License 2004.06.11 0 0 515
A fal győzött, muszály volt fúrókalapácsot szereznem, azzal majdnem felfúrtam a hatodikig!

Jól haladnak a környékbeli építkezések...Tudtok arról valamit, hogy a Plusz megszünik? Vajon mi lesz a helyén?

Jó volna már néhány négyzetméternyi parkosítás, fásítás a béke utcai oldalon. Nem tudom, a bankot miért nem zavarja ez?

Előzmény: htplacebo (514)
htplacebo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 514
Sziasztok!

Porter, Groteszk!

Köszi a segítséget a furással kapcsolatban. A fürdőben-konyhában már végeztem, már csak a plafon maradt a karnisokkal! :) Kemény kis menet lesz! Ma veszek egy Tesco-gazdaságos fúrót és belevágok. (a hétvégén a faterom 1976-ban (sic!) gyártott, Moszkvában vásárolt fúrójával próbáltam, képzelhetitek mekkora sikerrel...

Aki fehér diszperzittel szeretne még javítgatni a lakásában, szóljon nekem, maradt még festékem...

Pénteken palacsintázó? Én 7kor ott leszek!

angyal111 Creative Commons License 2004.06.01 0 0 513
Nem, az erkélyünket az utca felől nem láthatod, mert a belső udvarra néz
Előzmény: KöjálBébi (512)
KöjálBébi Creative Commons License 2004.05.31 0 0 512
Juteszembe
Akkor ti vagytok a Beke uti fronton ilyen talan 4. emelet kornyeken kisebb erkellyel? mert ott is van egy szepen telerakott erkely, de ott mintha muskatli is lenne:) nem baj, en szeretem a tarkabarkat is:)))

Előzmény: angyal111 (509)
KöjálBébi Creative Commons License 2004.05.31 0 0 511
Tenyleg a 2., csak bamba voltam, elsore nem figyeltem jol oda:)

Paromnak most olvastam fel a valaszodat, Porter, reakcio:
"Johet hozzank is" :))))

En hasonlot tervezek majd, de mar mielott meglattam, akkor is hasonlot terveztem:)))) bar a logos kosar nem volt a fejemben, de most latom, hogy kell:)

Petnehazy nepszeru utca lett, latom en is, hogy jo sokaig por lesz meg benne:) A mi hazunk I. uteme 2004 oktober tajan koltozik, mi a II. utem vagyunk, mi 2005 juniusra vagyunk kiirva. Mar kezdunk belelkesedni:)

En neha azon gondolkodom, hogy akar elo is irnam: legyen kotelezo kiviragozni az erkelyeket:) jo, tudom, nem mindenki lelkes, de olyan gyonyoru, amikor burjanzik lefele a sok virag az erkelyekrol:)

Előzmény: Porter (510)
Porter Creative Commons License 2004.05.30 0 0 510
Miénk az erkély, úgyhogy dagad a keblünk...
18 virágláda, 120 tő petúnia, 180 liter föld + 4 láda függőpetúnia.

Remélem, sokan követik majd a példánkat!

Előzmény: KöjálBébi (508)
angyal111 Creative Commons License 2004.05.25 0 0 509
A 2. emeleten vannak azok a szép virágok és külön köszönet Porteréknek érte:))
A tőlük kapott kimaradt petúniák nálunk is nagyon gyönyörűek:)))
Ti mikor költöztök az 54-56 szám alá?
A Petneházy utcában kb. 4 építkezés is folyik egyszerre, szépen alakul a környék:))
Előzmény: KöjálBébi (508)
KöjálBébi Creative Commons License 2004.05.24 0 0 508
Kedves Angyalsetanyosok,
en a Petnehazy u. 54-56-ba fogok koltozni, ugyhogy majdnem szomszedok leszunk:)

Csak gratulalni szeretnek: nem tudom, ki lakik az I. emeleten a Petnehazy u. sarkan, szep nagy erkelyben, de valami gyonyoru az az erkely:))) telerakva viraggal, vegig, egysegesen, csodaszep es baratsagos:))))

Csak igy tovabb, s kivanom, mindenki elvezze az uj lakast:)

Porter Creative Commons License 2004.05.24 0 0 507
Ingyen. Felrakták azelőtt, mielőtt tájékoztattak volna az árról. Kijött az ajánlat, mondjuk, hogy nem kérjük, erre amikor beköltöztünk, már az extra csempe fogadott.
Előzmény: BeNZiN (506)
BeNZiN Creative Commons License 2004.05.23 0 0 506
Hogyan oldodott meg ? Mert nálunk ugy van, hogy ha bármilyen változtatást akarsz az 62500 forint felár. akkor is ha kevesebb munkájuk van pl. a másik csempe felrakásával mint azzal amit gyárilag ők raknának fel.
Előzmény: Porter (505)
Porter Creative Commons License 2004.05.11 0 0 505
Mi a konyha 4 négyzetméterére kértünk extra burkolatot -> semmi luxus, csak matt helyett fényes lapot. ZM azt mondta, hogy mindössze az anyag különbségét kell kifizetnünk. Aztán persze döbbentünk, amikor jött a több tízezer forintos számla (már nem emlékszem pontosan, talán anyag + 30e ft). Azért ez rendesen a pofátlanság határát súrolta...
Szerencsére sikeresen megoldódott a szituáció...
Előzmény: BeNZiN (503)
groteszk Creative Commons License 2004.04.30 0 0 504
Üdv,
jó régen nem hallattunk magunkról :)

BeNZIN, a burkolatválasztás:
vannak az alap burkolatok és vannak a jó sok pénzért beépíttethető burkolatok. Röviden talán ennyi :)
Na de kicsit részletesen, nálunk annyi történt, hogy laminált padlóburkolatot nem lehetett variálni, de a hidegburkolatoknál megadtak egy kereskedőt (Tér-Kő kft. Gömb utca) ahol ki lehetett nézni az extra burkolatot. Az elején megmondták nekünk hogy kb X ft az alap csempe/padló burkoló anyag és így - gondoltuk mi naívan - lehetett kb. előre számolni a plusz költségekkel.
No, annyi lett végül hogy a kalkulált kb 35-40e ft-os többletet Ők 95e.-re hozták ki az "ajánlatukban". Természetesen nem tudták megmagyarázni az okát, a válaszuk annyi volt csak "lehet választani..." még szerencse. :/
Én mindenesetre kértem a végén, nem szerettem volna hosszú évekig nézni az alap fehér csempét a fürdőmbe. Lenyeltem a békát, de sokan visszamondták közülünk. Nem csoda.
No ennyi röviden.
Remélem nektek jobban sikerül a box L.-val :)

Előzmény: BeNZiN (503)
BeNZiN Creative Commons License 2004.04.27 0 0 503
Üdv. mesélnél kicsit többet erről a burkolatválasztás gyönyöreiről, mert ez nekünk május 15én esedékes (hétvégén)..
Előzmény: htplacebo (502)
htplacebo Creative Commons License 2004.04.27 0 0 502
Olvastam az angyalsétány 2 topicot! Hát, nincs új a nap alatt...Ezek a lavinások olykor marhára pofátlanok...És a 2. ütemesek még át sem élték a burkolatválasztás gyönyöreit! :)) Remélhetőleg beleolvasnak ebbe a topicba...

Lassan aktuális lesz egy újabb palacsintázás!!

Előzmény: angyal111 (501)
angyal111 Creative Commons License 2004.04.17 0 0 501
Sziasztok,
Jó hír, ha szeretnétek újságot előfizetni, nem volt kulcsuk a társasházhoz, adtunk nekik és most már tudják kézbesíteni:))
Előzmény: angyal111 (500)
angyal111 Creative Commons License 2004.03.19 0 0 500
A banktól jött tegnap egy 03.05-én keltezett levél. Bár nem ellenőriztem le a borítékon mikor bélyegezték le. Kíváncsi leszek, hogy az otthonról feladott ajánlott levelem mikor és hogy érkezik majd meg.
A márciusi részletben nektek benne volt még az előfinanszírozási jutalék? Nekem a levélben írták, de levonni csak a normál díjat vonták le, pedig volt elegendő pénz a számlámon.
Előzmény: groteszk (498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!