Örülök ennek a topiknak, én is gyerekkorom óta Mallorca drukker vagyok! a nehéz anyagiak ellenére, vhogy mindig összekovácsolódik egy szerethető csapat, és mindig is csodáltam ahogy tudnak küzdeni a mallorca játékosok, mindig más fajta csapat volt mint a többi, legalábbis számomra! És nem hiába nevezik a Mallorcát mumusnak, mert mindig borsot tőr a nagyok orra alá: Barcelona, Real Madrid, Valencia, Athletico Madrid :) Ugyhogy csak így tovább MALLORCA!!!!
Kedden jöttem vissza a nyaralasbol az air berlin mallorcai jarataval. A check in-nel mar feltünt a sok egyenruhas sportujsagot szorongato fiatalember :) Mivel rajtam meg a foci vb-s önkentes egyenruha volt, a gepen szoba elegyedtem szomszedaimmal, kiderült, Athenba utaznak egy tornara, Nürnbergen keresztül, ahol csak egy kis varosnezes fert bele. Mivel nem nagyon tudtak idegen nyelveken, en meg spanyolul nem, sokkal többet nem sikerült megtudnom, inkabb en mondtam par szot a vb-röl. Ez volt a nagy talalkozas az RCD Mallorca csapataval. SZurkolok nekik a következö szezonban!
no igen, hát ami itt az utolsó néhány fordulóban történt, az hihetetlen. azért nem akarok még egyszer úgy leülni a tévé elé, h közben a netet is lesnem kell, h áll a másik meccs, de mivel a villarreal alázott, a zakó is belefért volna.
nem hittem ebben a bentmaradásban, mégis összejött, ez egyértelműen cúpernek köszönhető. lám, a sikeredző visszatért, s kirántotta a fiúkat a szakadék mélyéről. csodás hajrá volt, aki meg azt mondja, a depor-meccs bunda volt, hülye. :)))
A gyenge eredmények miatt menesztették Benito Florót, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában utolsó előtti helyen álló Real Mallorca vezetőedzőjét.
A csapat nyolc forduló alatt csak egyszer győzött, két döntetlent ért el és ötször kikapott. Vasárnap a Real Sociedad otthonában szenvedett vereséget a 84. percben esett góllal.
A korábban a Real Madridnál és a Villarrealnál is dolgozó 52 éves Floro utódját még nem nevezték meg.
Madrid, 2004. július 7., szerda (MTI/Reuters) - Benito Floro lett a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Mallorca vezetőedzője. Az 52 éves szakember a spanyol nemzeti tizenegyhez távozó Luis Aragones helyét veszi át. Az elmúlt szezonban Floro a Villarreal mestereként dolgozott, de februárban menesztették, mivel több játékossal konfliktusba keveredett. Floro korábban megfordult a Real Madridnál is, 1993-ban csapatával megnyerte a spanyol Király Kupát, majd nem sokkal később emlékezetes körülmények között az utolsó fordulóban elbukta a bajnokságot, ezért mennie kellett. Ezután Mexikóban és Japánban vállalt munkát, egészen 2002-ig, amikor elfogadta a Villarreal ajánlatát.
búcsúzni csak szépen szabad, tartja a mondás. jó csapat e szerint cselekszik, azaz győzelemmel zártuk a primera division idei küzdelmeit. 89 percig semmi nem történt vigóban, utána viszont bepörögtek a fiúk, a gólváltásból mi jöttünk ki jobban. sajnálom a celtát, m kiesett az élvonalból, de búslakodás helyett örüljünk inkább annak, h végül a 11. helyen zártunk.
Celta Vigo - Mallorca 1-2 (0-0)
gól: Jandro (90.), illetve Nene (89.), Perera (90.)
gonosz csapat vagyunk mink. :) mivel a celta kikapott a deportól, az espanyol egy esetleges ellenünk aratott diadallal kiharcolhatta volna a bentmaradást. erre:
Real Mallorca - Espanyol 4-2 (0-2)
gól: Perera (63., 86.), Bruggink (73.), Colsa (94.), illetve Tamudo (7., 27., az elsőt 11-esből)
nem lehet azt mondani, h bunda lett volna. :)) HAJRÁ MALLORCA!!! tartjuk a 12. helyet, de ha az utolsó fordulóban jól alakulnak a dolgok, akár az első tízbe is be lehet csúszni.
te jószagú atyamária, hát elfelejtettem beírni a tutit! tudniillik, hogy biztosan bent marad a csapat!!!!!!!!!! nem máshol, m a tavalyi 5-1-es alázás helyszínén, a bernabeuban biztosítottuk be az első osztályt, egy gyönyörű 3-2-es sikerrel. a második félidőben ugyan sok foci nem volt, csak a real kapott egy kamu tizit, eto'o óriási alakítása miatt mégis emlékezetes marad a meccs: második góljánál úgy fektette el a védőket, ahogy azt kevesen tudják. nagy kár, h vissza akar menni, s legutóbbi nyilatkozatában alaposan benyalt a galaktikusoknak.
"Spanyol
lapértesülés szerint Samuel Eto,o, a Real Mallorca kameruni
labdarúgója visszatér korábbi csapatához, a Real Madridhoz.
A Marca című fővárosi sportnapilap úgy tudja, hogy a
válogatott csatár 13 millió euróért igazol Madridba.
- Csodálatos lenne, ha újra ott játszhatnék, felejthetetlen időt
töltöttem el a csapatnál - fogalmazott Eto,o.
A támadó, akit három éve szerződtetett a Mallorca, 1998 és 2000
között volt a Real Madrid játékosa. Szombaton a Bernabeu-stadionban
két gólt lőtt volt egyesületének. A találkozót a Real Mallorca
nyerte 3-2-re.
A 23 éves Eto,o 17 találattal jelenleg a negyedik a
góllövőlistán.
A futballistát májusban az Afrikai Labdarúgó Szövetség a
földrész legjobb játékosának választotta meg a 2003-ban mutatott
teljesítménye alapján: a kameruni gárda bekerült a Konföderációs
Kupa döntőjébe, míg a Mallorca megnyerte Spanyol Kupát."
Real Madrid - Mallorca 2-3 (1-3)
gól: Pavon (17.), Figo (51., 11-esből), illetve Eto'o (11., 37.), Campano (43.)
nagyon menekülünk, nagyon menekülünk! ezúttal a málagát vertük le 2-1-re, s jelen esetben az sem érdekel, h kedves barátom szerint két ordas nagy lesgóllal. már a 13. helyen állunk, innen már csak nem lehet kiesni!!!