Atomvillanás esetén talppal a gombafelhônek kellett hastavágódni. Gondolom most, hogy a nemzethalál jöve elfele, nem hibázol nagyot, ha talppal nyugatnak hasravágódsz. Aztán már csak várni kell. Atomvillanás után némány évtized múlva valaki összesöpri a hamvaidat. A nezethalál ennél tovább szennyez. Polgári védelmi körökben kell, hogy legyen errôl szemléltetô tábla is.
fig.1. nezethalál közeleg, az elôrelátó szittyamagyar hasravágódik
fug.2. az összeesküdt globális tôke, úgyismint nemzethalál átdübörög a szittyamagyar feje felett
fig.3. a neztehalál elvonultával a szittyamagyar feláll, leporolja atilláját és belerúg a dölglött globális izébe
ezek a lelkiismeretes idióták nem valami kreatívok
tele van csupa semmitmondó mélymagyar közhelyekkel, de igazából semmi újat nem tudtak felmutatni
úgy láccik nem tanultak grspk mestertől
lapos, ötlettelen körlevél; egyszóval nemteccik
remélem legközelebb valami komolyabbat is össze tudnak dobni
Egy ilyen súlyú nemzethalál már visszafordíthatatlan. Főleg, hogy a gaz kommunisták kiemelten őrzik a sírt elzáró követ. Itt már a csoda sem segít.......
Oké, megértem én ittaz apokaliptikus víziókat, s mert igyekszem megfelelni a nemzethalál.hu ideológiának, ezennel elrendelem, hogy Magyarországon (már amennyire ezt az izét itt Magyarországnak lehet nevezni) ezentúl a szüzek ne szülhessenek.
(Már deákkoromban is erösen zavart a vers ezen sora.)
Csak nem Ti is a Fidesz modellre építettétek jövőtöket?! (és nemzetünk jövőjét) MI is pont ennyire vettük ki a részünket a nemzet megmentésében.
Viszont idegen fészekaljban nem válalltam további sertepertét :-((
Akkor en most vagy egy *rvara elb*szott menyorszagban vagyok, vagy egy egeszen turheto pokolban. Tessek mondani most akkor mi van?
Megiscsak van elet a halalomon tul?
Itt is lehet sok sort inni? Itt is sokat kell majd pisilnem tole?
A fenebe borul az egesz jovokepem! Mostantul a sirig tarto huseg ertelmet vesztette?
Az kiralysag, indul a buli!
A várt (lelkiismeretes :) jézusi válasz: Fiam élj kiszorítottan, kisemmizetten, alávetvén magadat mások döntéseinek, de azokban semmiképpen ne vegyél részt! Más nemzet fiait idegen elnyomónak tekintsd, demokratikus trükkjeiknek soha ne dőlj be! Acsarkodj, gyűlölj, légy kérlelhetetlen!!!
Jó hírem van.
Mégsem lesz nemzethalál, mert az egyik szomszédasszonyom tegnap gyereket szült és oda nyilatkozott, hogy a gyerekét itt és magyar nyelven fogja felnevelni, lévén más nyelvet nem beszél, elköltözni meg nem akar.
Nagyon megnyugodtam, hogy hogy az jeles próféta imája meghallgatásra talált.
"Amit nem volt képes megtenni a szovjet, azt most elérte a nyugat: jóváhagyták velünk a trianoni
diktátumot."
Ammábiztos.
Elvégre olyan, de olyan határokat húznak majd ezek az átok EUisták, hogy attól kódulunk.
De leginkább ez a skizofrén Lelkiismeret 88 (HeilHitler) fogja úgy érzeni, hogy ítt a vég.
Nem lepődnék meg, ha ez a Kocsis a szerelmet, a gyermekáldást és minden jó dolgot úgyszint a világvégének eljöveteleként élne meg.
"Láttam az ipsét, ettől a kettőtől nem kell félnie"
a konvent altal keszulo eu alkotmany is biztositja a hulyeseghez valo korlatlan jogot? ha ez veletlenul nem szerepelne benne expresszisz verbis akkor azt hiszem hogy (sajnos) kenytelenek leszunk minel elobb kilepni. ezen alapveto jog korlatlan biztositasan nelkul nem erezheti jol magat magyarorszag az unioban.