Én holnapután megyek kirándulni...
Egye fene, hát nem vagy kedves. Érzem, hogy nem üres bók, amit írsz, de most azt szeretnéd hallani, hogy egy faragatlan, goromba tuskó vagy?:))))
Pár szerver, amelyeket javasolni tudok:
irc.quakenet.org
irc.icechat.net
Nem, nem, nem és nem. Nem vagyok kedves. Őszinte vagyok. Utálnám ha hízelgésnek vagy üres bóknak tünne amit írok:) Quakenet? Nem ismerem, de követlek oda is szivesen:)
Nagyon kedves vagy. Pedig nem is olyan régóta vagyok itt...Most már kissé álmos vagyok ahhoz, hogy leüljek ircegni, de mit szólnál, ha majdrendszeresítenénk egy agyament csatit a QuakeNeten?
Tyűűűűhaaa, vajon mi lehet ez...zodiákusjelek az állványon, meg napocska, ha jól látom, a kotta borítóján pentagramma...azt hiszem, hogy sejtem, mi lehet ez a spirituális eklekticizmus:))))))
Jól sejtem?:)))
-Egy vidám lepke-
Most fordítás közben Hedningarnát hallgatok (Tass'on nainen), érzek benne némi balkáni hatást, vagy tényleg ilyen a skandináv zene? Tudja valaki, mit jelent a zenekar neve, ti. rákattintottam a hedningarna.com-ra és egy Harley Davidsonos klub honlapja került elő
Hei mindenki!
Jó, hogy képeket is hoztatok:)))))))))))A felsorolt bandériumok jó részét ismerem és szeretem. Ha már The 3rd and the Mortal, akkor Kari Rueslatten! Valami hihetetlen. Korábban azt hittem, hogy egy énekesnő vagy tehetséges, vagy jól néz ki, de Kari paradox módon mind a kettő. Néha elgondolkodtat, hogy vajon tényleg heteró vagyok-é?:))))))))
Mit gondoltok, New-Foundland elég északon van? Az én kanadai kedvenceim onnan valók, Great Big Sea a nevük, és eddig hiába próbáltam beszélgetni róluk, bár egy embernek már másoltam tőlük
Was you ever 'round Cape Horn
Where the weather's never warm?
Wished to God you'd never been born
Ridin' on a donkey.
Ami a kanadai franciákat illeti, egyszer láttam egy műsort a CBC-n, de nem sikerült megtudni, kik ők, nagy darab fejkendős hegedűs lehetett a frontember, de volt ott mindenféle egyéb hangszer is