Keresés

Részletes keresés

- Nyuszika - Creative Commons License 2008.11.22 0 0 426

Igazad van!

De azért a Pécsi eset után ez kezd egy kicsit félelmetes lenni. Nem gondolod?

Előzmény: borsökröcske (425)
borsökröcske Creative Commons License 2008.11.11 0 0 425
Az emberölés az emberölés, akárki akárkivel teszi, remélem elkapják a grabancát a disznó(k)nak !
Előzmény: - Nyuszika - (424)
- Nyuszika - Creative Commons License 2008.11.11 0 0 424

Hallgattátok mostanában a reggeli műsort?

Annyira brutális, ami Nagycsécsén történt!

A gyomrom összeszorult! :(

De hol van az a híres összefogás a cigányoknál? Mostanra már csak közhely lett sajnos.

A gázsók jobban összetartanak, mint mi, romák?

elbéjé Creative Commons License 2008.10.25 0 0 423
borsökröcske Creative Commons License 2008.10.21 0 0 422
Nyuszika biztos vagyunk többen, csak ők lehet hogy nem szólnak hozzá.
Egy a lényeg, ezen a rádióadón nincsenek reggeli agyament "show"k hál Isten, csak értelmes beszélgetések és hallgatható zenék :-)
Előzmény: - Nyuszika - (420)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 421
SZABAD FREKVENCIÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!
nehany pecsi kiskozossegi radio egy nyilatkozatot tett kozze es egy
alairhato peticiot inditott utjara annak erdekeben, hogy szabadabb
frekvenciahasznalatot tegyen lehetove Magyarorszagon.
Ezuton kerunk mindenkit aki egyetert vele, tamogassa a kezdemenyezest
azzal hogy alairja az elektronikus szoveget, itt:

http://aszabadfrekvencianapja.periszkopradio.hu/peticio.php

Az osszegyult alairasok nyoman a szabad frekvencia napjan, oktober
25-en kezdunk targyalasokba.

A nyilatkozathoz kapcsolodik az Elso Pesti Egyetemi Radio altal kiadott
kialtvany is, itt olvashato:

http://eper.elte.hu/eper.phtml?cim=szabadfrekvenciat.html

Egyuttal szeretettel varunk a szabad frekvencia napja pecsi vagy
szekesfehervari programjain, lasd:
http://aszabadfrekvencianapja.periszkopradio.hu/
- Nyuszika - Creative Commons License 2008.10.18 0 0 420
Borsökröcske! Csak ketten vagyunk ezen a fórumon? :)

- Nyuszika - Creative Commons License 2008.10.18 0 0 419
Boldog születésnapot így utólag is!

borsökröcske Creative Commons License 2008.10.12 0 0 418
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok nektek ! Örülök, hogy már hetedik éve működik ez a nagyszerű rádió !
borsökröcske Creative Commons License 2008.10.04 0 0 417
Öreg motoros vagyok a Rádió C hallgatói táborában, szeretem nagyon őket, igen az Oscar Díj is frenetikus annyi tömény hülyeséget hordtak össze anno, hogy ha visszahallgatom fetrengek a röhögéstől a mai nap is :-)
Előzmény: - Nyuszika - (416)
- Nyuszika - Creative Commons License 2008.10.04 0 0 416

De jó, hogy írtál! Már azt hittem, hogy egy halott fórumra írtam és senki nem fog reagálni.

Kálmány Családnak az összes része nagyon jó. :)

De neked honnan van meg? Lelehet tölteni valahonnan? Nekem is kell.

Az Oscar díj átadás is jó. Meg amikor mennek a RC-be, hogy kiadassák a CD-jüket.  Meg a kvízjátékos rész.  :)

Előzmény: borsökröcske (415)
borsökröcske Creative Commons License 2008.10.03 0 0 415
Kálmány család azt hiszem sajna már nem lesz, de valóban beszarás jó volt...Nekem sok rész megvan, szívesen hallgatom vissza nosztalgiából...még talán ismerem is azokat akik készítették ezt a műsort :-) Kálmány és az UFO k sírás annyira mulatságos...vagy a Disznóvágás vagy a Mikulás mind mind annyira aranyos !
Előzmény: - Nyuszika - (414)
- Nyuszika - Creative Commons License 2008.10.01 0 0 414

Nagyon jó a mi rádiónk! :)  O Szunto Del te aldil len, kon othe keren butyi! T'aven baxtale!

De ti nem hiányoljátok a Kálmány Családot? Én úgy szerettem őket! :)

Jó lenne, ha megint lennének.

Bár a Kányi Kálmány egyszer ott volt a Bélánál, mint Cigány Mikulás és amikor megkérdeztem, hogy lesz-e még Kálmány Család, azt mondta, hogy csak annyit tud erre mondani, hogy "Kálmány család mindig vót, mindíg van és mindíg lesz." De ezt olyan Kálmányosan. :)

Másfelől jó lenne, ha sikerülne az egész országban hallhatóvá tenni a rádiónkat, hogy a vidéki romák is tudják hallgatni.

borsökröcske Creative Commons License 2008.09.15 0 0 413
Nagyon jók a zenék, meg úgy az egész rádió :-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.10 0 0 412
Megújult a Rádió C honlapja ! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 411

Nagyszerűen látod !

Örülök hogy vannak ilyen emberek mint Te !

Előzmény: Manu Chao (34)
romaasszony Creative Commons License 2005.10.07 0 0 409

MTI hír: Ú

Újra hallható a Rádió C műsora a világhálón - tájékoztatta Magyarország első roma rádiója az MTI-t.    A műsort már a rádió honlapján (www.radioc.hu) is követhetik
a hallgatók - olvasható az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.
    Mint írták a Rádió C adása a port.hu weboldalra klikkelve is hallgatható lesz, de több portál is jelezte, hogy honlapjáról elérhetővé teszi a műsorfolyamot.
    Ignácz József, az adó főszerkesztője az MTI-nek elmondta, mintegy két éven át - a világrádió megszűnésétől kezdődően - nem volt elérhető műsoruk az interneten.

Előzmény: fairytale (408)
fairytale Creative Commons License 2005.08.21 0 0 408
Hát... köszi...:-/
Előzmény: Törölt nick (407)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.19 0 0 407
Én olvasom, de sajna nemtom.
Előzmény: fairytale (406)
fairytale Creative Commons License 2005.08.19 0 0 406
Senki nem tudja, vagy senki nem olvassa ezt a topikot?
fairytale Creative Commons License 2005.08.18 0 0 405

Szasztok! A Sziget utolsó napján, a Roma Sátorban lépett fel a Pitzikato Brass Band. Nagyon jók voltak, de nem tudok ezen kívül semmit sem róluk. A google sem ad ki semmit! Tud valaki segíteni?

medvemacs Creative Commons License 2005.04.12 0 0 404

Nem kimondottan a rádióról szól, de hátha érdekel benneteket:

Vera Bila és Mitsou lép fel az A38-on 2005. április 21-én este 8-tól.

Bővebben: www.a38.hu

fikajulcsa Creative Commons License 2005.02.03 0 0 403

A hivás dija 240Ft+Áfa

A Rádió C

Sziasztok!

A rádió honlapján ezt a hirdetést találtam! Aki tudja hívja a számot!

A Rádió C működéséhez most ön is hozzájárulhat!

Amennyiben felhívja a 06-81-321-488-as adományvonalat, egyszeri hívás díjáért cserébe hozzájárul Magyarország első Roma rádiójának további működéséhez!

A hívás díja: 240ft+áfa

A rádió c stábja előre is köszöni a segítséget.

Tehát aki teheti telefonáljon!

stábja előre is köszöni segitségét!

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.10 0 0 402
Mi zeneovis elôadásra megyünk ma lassacskán, nemtom belefér-e még az esti koncert, de majd megkérdezem a "sofôrömet" :-)
Köszi a tippet :-)))
Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.10 0 0 401

Igazából még én sem tudok profin megkülönböztetni, de valahogy a Ternipe 'kilóg' a sorból. Meg van most az a !Deladap nevű együttes, múltkor hallottam az esti Nokedliben, na nekik aztán igazán egyedi a stílusok (és szerintem nagyon jók!).

A mozi megvolt, hát akadtak a filmben jó poénok! De mintha már láttam volna valahol, lehet, hogy a Duna Tv vetítette?

Bocs, hogy megint későn szólok, de ma este 8-tól is lesz a Tavaszmező u. 6-ban Ando drom. Sajnos most nem lehetek ott. :(

Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.06 0 0 400
Biztos jó lehetett a koncert :-) Mondjuk én sajnos sok különbséget nemtok tenni a zenekarok között, mert igazából nem ismerem ôket annyira. Van mit behoznom...
A Toldi moziban voltál? Nekem péntek déltôl mostanáig még netem sem volt, hála a júpíszínek :-( Valahogy mindig lekések az ajánlókról.
Előzmény: Törölt nick (399)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.03 0 0 399

Naszóval a koncert.

Hát az történt, hogy tapló módon elkéstem, igaz, nem direkt, hanem mert eltévedtem... Húsz percet kóvályogtam, aztán már majdnem haza is mentem mérgemben :), amikor még egy utolsó kis utcába kanyarodva meghallottam a zenét. Nosza, be is mentem. Jól tettem ám.

A zene nagyon jó volt, bár azt már kb. tíz perc után megállapítottam, hogy azért a Ternipe jobban bejön nekem. Meg az volt még egy kis szépséghiba, hogy szerintem túlhangosították az együttest, például a kanna alig tudott érvényesülni az elektromos gitár mellett.

A szünetben lehetett jókat enni-inni a büfében, meg szórakozni három gyerek fogócskázásán. Az egyik olyan ötévesforma volt, a másik kettő meg talán 7-8 körüli, és persze mindhármuknak olyan csodaszép fekete szeme volt. Majdnem mindent felforgattak a teremben. :)

Aztán vége lett a szünetnek. A fogócskának nem, csak átalakult: a futkározás helyett a széksorok alatt (!) kúsztak a földön, ott a nézők lábai mellett. Mondjuk ez így sokkal izgibb lehetett, mert nehezebben vették észre egymást.

A legjobb jelenet az volt, amikor az egyik legpörgősebb szám kezdetén az előttem levő sor két széke alatt lapító legkisebb gyerek még a játék hevében is elkezdett csettintgetni. :))

Aztán nemsokára vége is lett a koncertnek, mert a szomszédok állítólag feljelentik őket, ha 10-nél tovább tart a dolog. Vagyis csak a hangosítást kapcsolták le, és még maradtak a zenészek egy kis extra muzsikálásra, de azt már sajnos nem tudtam megvárni.

Hazafelé úton két dolog jutott eszembe: 1. hogy ide máskor is kéne jönni, és 2. hogy lehet, hogy eggyel több r-t írtam az együttes nevébe. És valóban.

Ma meg lesz egy film a Parno Grasztról a Toldi moziban, este 8-tól.

Előzmény: Törölt nick (388)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.01 0 0 398
nekem is voltak külföldi munkatársaim anno és nagyon bejött nekik a nemkereskedelmiadós zene, érdekes. pedig nem mondhatnám, hogy mindenre túl nyitottak lettek volna, viszont biztosan liberálisabb légkörben nôttek fel.
Előzmény: tashley (396)
volesojinka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 397
:-)))))) Üdvözlöm a főnöködet!
Előzmény: tashley (396)
tashley Creative Commons License 2004.11.30 0 0 396

Irodában én nem tudom hallgatni (itt csak akkor szólhat zene, ha éppen senki sem telefonál, olyan meg ritkán van), de a múltkor itt volt a főnök (nem magyar, ezért szerencsére ritkán jár erre) és jól eltekertem az autórádióját (Juventust hallgatott a szegény pára, ezt nem hagyhattam annyiban!!!) a C-re.

Először kicsit meglepődött, de nem tekerte el és jókat csettintgetett hozzá, meg danolászott is. Azt hiszem, nem tekerte el később sem!

(Kultúrmisszió.:-))))

Előzmény: volesojinka (389)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!