Amúgy teljesen igazad van, csak hát az ember lusta és slendrián, pedig már volt itt törekvés arra, hogy a MIT meg a MIÉRT tisztán és világosan ki legyen írva. De hát ez van, ilyen a magyar ember: lógós, kényelmes, okosba megoldós :))) [Egyébként én személy szerint rettenetesen gyűlölöm a németes mentalitást, hogy ezeknek egyszer megmondanak valamit, aztán az úgy van foggal-körömmel. Ha a Google Street Viewot kell kihomályosítani, akkor náluk mindenki torokhangon bégeti, hogy "jogom van a privát szférámhoz", ha valaki kitalálja, hogy a Facebook Messenger "nem biztonságos", akkor mindenki Whatsapp-ot használ, ha másvalaki azt mondja, hogy "az atomenergia rossz", akkor ezek a féleszűek lekapcsolják az összes tökéletes állapotban lévő atomerőművet és tovább égetik a genya barnaszenüket. A norvégoknak pedig csak szerencséjük van a sok kőolajjal, de amúgy ugyanolyan halzabáló szerencsétlen banda, mint bármelyik másik skandináv nép. Na jól megaszondtam :))) ]
Biztos tökjó zenéket linkeltek ide, sajnos nem tudom, mert vakon nem kattintok semmilyen linkre, ti meg nem veszitek a fáradságot arra, hogy előadót/zene címét odaírjátok... De nyilván ez az én bajom, mondhatjátok.
De én együtt tudok élni ezzel.
Viszont, mint cseppben a tenger, itt is nagyon szépen megmutatkozik, miért tart ott ez az ország, ahol tart, és miért nem svéd, svájci, vagy norvég szinten élünk mi itt.
De persze ezt is hiába írom, úgyse fogja senki.
Nem baj, én már úgyis sz**ok bele arra a kis időre.
(Elementary, "You Do It to Yourself" (S1.E9) The Long Haul (uncredited) Written by Bradley Hanan Carter, Joe Sumner and Sean Stentz Performed by NO (uncredited) [Played at the end before the credits])
Nem kimondottan az a tinglitangli tánczene, sőt, de kellően elektronikus és izgalmas, a srácnak (na jó, itt 30 éves, de reménytelenül kölyökképű) meg gyönyörű szép gyarmati-franciás baritonja van: