Mit tudjuk mi, hogy mire bukik a ördög? Gonosznak nem nevezném, mert az ördög nem gonosz. Csak úgy van, mint isten. Hátha pont az ördög tréfája nekünk itt IG. Vagy... tartja a mondás, hogy Isten megtréfálta az embert, az ember most nem tudja, hogy sírjon, vagy nevessen...
Nohát IG olyan ember akinek mása sincs csak a szegénysége. A lélek nélküli ember szegénysége. És most éppen világgá kiáltja azt, hátha eljön érte az ördög...
Ebben topoikban Istenről kellene irogatni és nem rólam. Nagyon meglep, hogy sokak számára fontosabb lettem:-) Mert csak velem foglalkoznak. Ja meg a P-DOX-al.
Leírják napjában, vagy hússzor, hogy nem gondolnak rám és a P-DOX- ra sem.
Szia anderson1!
Ritkán nézek be ide azo után. hogy egész januárt itt töltöttem szinte minden éjjel...akkor fogalmazodott meg bennem egy tétel amit ma kibővitettél:
Akkor még Úgy hangzott IG az a pontja a világegyetemnek ahol valami létezni tud mégis a bipoláris világban, aminek nincs ellenpólusa.
Nem válthatna ki akciót és reakciót, mert ez élteti. És rájöttem milyen ügyes fickó: Képes fenntartani a maga ellentettjét...bennetek akik észreveszitek, és válaszra méltatjátok. Ha két hónapig senki nem írna róla, neki...beesne egy fekete lyukba.
Üdv: Amida
őőőőőőő...
nem akarok túlzottan behízelegni I.G.-nek, de eddig speciel inkább te égetted magadat. szóval ciki, amit művalsz, önmagadra nézve. épp ellenkező hatást értél el vele: olybá tünk, mintha növelted volna egy kicsit I.G. tetszési indexét.