amúgy most kezdtem utánanézni ennek a dolognak és a következőket találtam: gubacsi csillagtelep szóval már volt valami hasonló, nem is olyan nagyon rég, csak aztán jött a mindent elsöprő autóbusz korszak :-(((
hááááááááááááát, tk. mit is pörögjön? az ember örül, ha ép elmével megússza a Kossuth vagy a Rákóczi utat, fineszekre, hogy épp milyen busz tekereg arra, már senkinek nincs energiája, örül a legócskább járgánynak is... amúgy, I have a dream, mint az amcsi elnököknek szokott lenni: a hévet meghosszabítják tökölig vagy szigetszentmiklósig, csúcsidőben 3-4 percenként fog járni, a környék buszjáratait pedig erre a gerincvonalra fűzik fel, hogy ne 280 busz robogjon végig a városon minden reggel, csak max 28. a Kossuth út alatt meg földalatti fog járni, hogy a piacoló meg esztékás nyanyákok meg ne erőltessék tűlzottan magukat, a nyomvonal egyelőre még a tervezés fázisában van, még az is meglehet, hogy egészen a soroksári útig fog elmenni :-)))
Hát igen, sajnos mire vége van a nyárnak, újból az összes 412-es kihal. :( Van ilyen...
Viszont a 02-15-ösnek nagyon csúnyán van "feltéve" az azonosítója a vezetőfülke fölé. Komolyan úgy néz ki, mintha valaki odahányta volna szó szerint.
Lehet, hogy nekem rossz a gondolatmentem, de ha vége van a metrópótlásnak, akkor a 151/51-es felesben lesz megoldva 435/Volvokkal, akkor a 138/38A-ra több Volvo fog menni a metrópótlás befejeztével?
Viszont 02-25 a telet végighúzta. Sőt nem csak a telet, hanem a tavaszt is... :( Ma jöttem haza kb. egy fél órája a 02-24-el és a legkisebb bukkanónál is majdnem szétesett. :(
Viszont azt akartam is kérdezni, hogy a az 51/151-es buszokra végleg Ikarus 435-ösöket raktak ki? Mert ma rengeteget láttam és mindegyik FOK-GYEM-jébe be volt programozva a járat megállói meg minden.
Visszatérve az 59-esek témájára. A nyári szünetre visszakerültek mind az 59-es, mind az 59A-re az Ikarus 412-es márkájú buszok. Ha jól láttam az 59A-ra volt tegnap kiadva egyetlen egy 260-as. Ahogy láttam a 412-eseket, a körülményekhez képest jól megcsinálták őket, ám attól félek, hogy két hónap múlva megint túlnyomórészt 260-asok lesznek kiadva. Szerintetek jogos a félelmem?
A 412-eseket ha megnézed, rájössz, hogy épp mi történhet velük...
Hát igen, sajnos. :(
Épp ezért kérdeztem, mert lopni nem akarok, az tényleg bűn. Akkor inkább nem lesz táblám, mert lusta vagyok ahhoz, hogy utánajárjak, hogy gyártják, rendeljek is belőle, stb. :( :)
A 412-eseket ha megnézed, rájössz, hogy épp mi történhet velük...
Tábla: Most épp kölcsönben van nálam egy adag, ez is onnan való. A Tbálalopás bűn, elkérését meg a sofőrt rángathatják meg. Így én azt tudom mondani, hogy sehogyse törvényes táblát szerezni, nem is buzdítok rá senkit. Meg kell kérdezni hol gyártják Őket, és gyártatni + 1-et mindből :o)
Hát igen, sajnos, pedig én csípem az Ikarus 412-eseket, most is ha jól számoltam 3 Ikarus 260-as van bent 59A vonalon. Sőt, még ma egyet láttam 59-esen is. Mi történik? felújítják őket? Vagy mi van itten?
Nem sértettél meg, de pont a kevenc kocsikat akarod lecserélni. Nomeg nem véletlenül vannak a 138-ason, így várható, hogy ott a büdös életben soha nem lesz csere :o) No mindez az egyszeri utasnak biztos nincs inyére, dehát ez van. Ezt kell/nem kell szeretni
A vonal jó, de nekem a szóló korszakából jobban tetszett.
rally:Nem szándákosan akartalak megsérteni!Csak a véleményemet mondtam el!Ezekszerint a kedvenc vonalad a 138-as?OK 2db 138-as maradjon a régi,a többit cseréljük le!