A hős elfutott, gyáván szalad, tele a gatyája ...
Ha nincs válasz akkor unod?
Nagyon kisstílű vagy. De majd szavazok valami műsorodban ...vagy szavaztok helyettem is?
Merüljek még?
Lejjebb szálltál?
Nyitott száj című műsor.
Tudod mikor a sameszek felhívtak jelenjünk meg egy adáson és beszéljünk.
Ilyen volt a spontán érdeklődés...
Mondtam már akkor, hogy kérjünk pénzt:)))
De hát mi nem ebből élünk...meghagytuk neked. Ott sírtál, hogy nincs költségvetés rá.
Ennyi.
Hazudsz Lacikám jó szokásod szerint.
Lehet,hogy Czinege et.-ad halikopterről lűdözött,de a vadászat nem erről szól.
Az,amikor kint ülsz egy nyirkos szeptemberi hajnalon a lesen és figyeled a bőgő szavasbikát,amikor egy kutyahideg ragyogó napsütéses decembri napn állsz a nyiladékon és várod a kitörő disznókondát,az,mikor egy janúári napon végighajtasz egy 100 ha-os nádast az ékszerként csillogó fácánkakasokért,na az Laci nem hasonlítható semmi máshoz.
Azért nem árt leszögezni, hogy a modern "vadászat" egyszerű tömegmészárlás, ahol kutyák tömegével, hajtókkal, kocsikkal, olykor helikopterekkel beszorítják a vadakat és legyilkolják őket. Használhatják az érzékszerveiket rogyásig, nem sokra mennek vele szegények.
Ennek annyi köze van a sporthoz meg a nemes vetélkedéshez, mint hajdúnak a harangöntéshez.
hát szerintem nagy állatok a hobbi vadászok, akár jogosan, akár jogosulatlanul engedik le a terepjáró ablakát.(szándékos csúsztatás azt sugalná, hogy pongyola vagy lufimadzag) egyszer láttam, hogy húny ki az élet egy őzbak szemében. azóta csak olyat bántok, ami nekem jön erővel. egyenlő pályák egyenlő esélyek.
lelövök minden állatot, ha basztat.
ablakostul is.
BÁR EZT NEM NEKED KELLENE ÍRNOM, DE ÍGY IS JÓ!
----------------------------------------------
VIGYÁZZATOK EMBEREK, EZ AZ OLDTÁJMER CIPŐRÖGZÍTŐ EGY MEGABALOS PROVOKÁTOR! ILYEN ÁLLAT EGY ERDŐBEN SINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST NÉZTEM MEG A NAGY BREMBEN.
Ez igaz.Én valóban nem vagyok sehol Juszt mellet.
Én nem tagadom a kommunista diktatúra voltát,nem nevezem ellenforradalmároknak az '56-os hősöket és nem vadászok tilalmi időben,jogosulatlanul,leengett ablakú terepjáróból.