lassan el kéne kezdenie a zilletékes gyámhivatalnak a gondnokság zalá helyezési zeljárást, hogy a folyamatos balf.szságainak a levét ne a zemberek igyák +.
akárhol akárkivel beszélve mindenki készen van a kis f.sztól.
Nofene, nem kedvelem a volt miniszterelnök urat, de a durva minősítés helyett inkább írtad volna meg, miről mit mondott, és az szerinted miért helytelen.
A tegnapi tüntetéseket közvetve szh. Orbánnak köszönheti az ország. Ezeket az embereket ő heccelte fel, aztán persze sorsukra hagyta az egész bandát. Temetői csőcselék, "polgári" karikák -- tanácstalanul kóvályognak vezér híján. Le is morzsolódtak rendesen (ez a jó hír). Orbán felelőtlensége, vagy csak zakkantsága miatt alakult így? Nem tudom, és azt hiszem, más se tudja.
Szerintem az a zakkant, aki kedvenc pártja győzelme után kerek egy évvel is az előző kormányt ill. annak vezetőjét vádolja "megzakkanással". Srácok, nem tudjátok feldolgozni lelkileg a győzelmeteket?
Orbánnak azért kellett elmennie a VAÚ-ba, hogy gyorsan jelezze, hogy volt ugyan egy kongresszus, meg Szövetség, meg Alapítólevél, meg jön a Schmitt -- de valójában nem történt az égvilágon semmi.
A kozszolgalatiban nagy a cenzurazas, a neki nem tetszo szoveget kiveszik, nem? Eddig is ezt csinaltak/csinaljak Baloek.... orulok, hogy a HirTv-ben is volt
A Fidesz régi-új elnöke a megválasztása után a VAÚ-ba elment, a közszolgálatiba nem. A radikalizálódás, a kemény szembenállás, a külön-Magyarország újabb jele.
Petőcz György: Csak a narancs volt címmel, mint résztvevője a korai Fidesznek, és szintén Fodor Gáborral együtt távozott a Fideszből.
Ungár Klára, Fodor Gábor, A kis Hegedűs, (56-os miniszterelnök fia) stb, riportsterűen mesélnek magaukról, a Fidesz létrejöttéről, 93 előtti munkájukról, majd a Fideszből való távozásukról. A Kende könyv értelmiségieknek szóló változata, igaz csak a kilépettek szemszögéből.
"Nekem ám a Hüjjegrespik a keresztapám!
Úgy fikázzál, hogy beárullak neki, és akkor
úgy basz ki innen téged, hogy meg se állsz a
fészkes Szíriuszig!
Netrat "
---
Aha.
Szóval ez a topicnyitó "hitvallása"... Végül is semmi meglepő...
Csak azt nem értem, hogy egy hülye zsidó miért kel
fel hajnalban(vagy le sem fekszik:)), hogy aztán Orbánt hallgathassa a Vasárnapi Újságban...
És aztán elővegyen a számtalanja közül egy "patkánynicket" és "cihijjáterként"
diagnózisokat állitson Orbánról...
( Aki mellesleg olyna "puha" volt a tegnap, mint Faludy a nászéjszakáján...:)))
Mikor párhozamosan a tegnapi Napkeltében olyna "Őszi Zsidó (Média)Fesztivál" volt hogy öröm nézni...Ehelyett Orbánt hallgatta a V. Ú-ban..
Ki érti ezt?