Eladó 2db Diana Krall koncertjegy 2013. július 16.-ára a Veszprém Arénába. A jegyek a C1 szektorba szólnak, eredeti áruk 17.900 Ft. Én 2 db-ot kínálok 25000-ért! +36-30-559-7003
Betegség miatt eladó 1 db jegy a holnapi (nov. 18.) Diana Krall koncertre. Eredeti ár: 19.900 Ft, én 10.000 Ft-ot kérnék érte. Helyszín: Papp László Sportaréna, Kék 002-es szektor. Kezdés: 20.00.
"nem a csillogó ruhákkal, ékszerekkel, sminkkel.."
Van azért bőven ez is, DK marketingjének egy része eléggé glamour-os, a szexi vonalra épül, de ettől függetlenül kétségbevonhatatlan az a tehetség, tudás és hang, ami Téged is rabul ejtett.. :)
Unatkoztam... a jutyúbon böngésztem... találtam egy koncert videót egy szőke spinével... laza klimpirral kezdett, aztán a nagybőgőn egy fekete srác olyat művelt, hogy csak pislogtam... mire észbe kaptam, már a füstös hangú szöszi lány rajongója lettem, én a kocazenehallgató! Ez volt az első találkozásom a hölggyel, és a Temptation cimű számával! sok ilyen előadó kellene a világnak, hogy kissé helyre álljon az értékrendünk. Diana nem a csillogó ruhákkal, ékszerekkel, sminkkel, méretes mű dekoltázzsal hódít, hanem a zenével. sajna most lemaradtam a koncertről, de legközelebb nem fogok.
Tekintettel arra, hogy 5 éve milyen pofátlanul viselkedett az itthoni Szervező (Kongresszusiból áttette Diana-t az Arénába, miután a jegyek 1-2 hét alatt elfogytak..), továbbá a koncert megint az Arénában lesz (még mindig meggyőződésem, hogy NEM oda való), ezért úgy döntöttem, hogy az idei DK előadást a Wiener Konzerthaus-ban tekintem meg..a jegyár ugyanannyi, mint idehaza, busszal pedig nevetségesen alacsony költség mellett (és kényelmesen) járható meg a Budapest - Bécs útvonal.
rendben, csak, kérlek ne arra a mail címre, azt gyorsan feledd is el, légyszike. csak a következöre írj: Michael.Wornath@web.de köszi a megértést. majd megpróbálok "beszólni", hogy más lett a mail címem.
Már hallgatom egy ideje.. ;) Nekem nagyon tetszik, igaz, hogy a "Look of Love" az egyik kedvencem, talán ezért. Én is megyek érte a boltba, ahogy megjelenik.
helló! de kihalt ez az oldal...:(( biztos tudjátok már, Diana Krall új albuma pár órán belül a boltokban. én már holnap mehetek érte. alig várom. mindenkinek csupa jót!!!
én meg akkor irigykedem, mikor mennyi - sok-sok - jó koncertröl, ami otthon van, lemaradok. talán ez a koncert kicsi kárpótlás lesz. majd írok élményekröl, képeket küldök. puszka
Sziasztok! Amint olvasom, már réges-rég nem írt senki ide. Én új vagyok és van 1 hírem, de talán már tudjátok is. Július 14-én, itt Stuttgartban, Diana Krall koncert! Nem turné keretén belül, csak exclusiv. Gyertek! Én ott leszek! Üdv.: Olga