Én az ilyen kishitű alakokat, mint te sosem csipáztam.
Mi az a 10 %-os többség ?
100% apám!Ezt pl. Fidel el is érte.
Ha Viktor ne a focival tökölődött volna, hanem egy jó is alkotmánymódosításal, akkor már rég meglet volna itt is a nyilvános személyes szavazás az örökös polgári köztársaságról.
amilyen perverz allat vagyok en soha ferjhez nem adnam a lanyomat. a kis aranyost. sajnos csak virtuababa. es meg nem is toltheto fel meleg vizzel. kepzeld ebben a melegben egy meleg vizzel feltoltott baba....
A Tasztalba' volt erről valami topik, ottan is esküvős akármire köllött, de - ha nem tévedek - valami hordót szereztek megfelelő csappal, mer' az a legkifizetőtőbb a násznépnek, amelyiket itatni köll, de főleg sokat és sokáig...
Na, ne idegejj má' te is engemet - abba' több volt a nektár, mint a Sör... még Lyó, hogy nem valami csehszlovák - kemény 1 nem szentkoronás - vasöntős-hengerész védőital iránt érdeklőcc...
Wágner úrhoz akkor nekem is lenne egy kérdésem:
állítólag régen lehetett kapni "nektársörnek" nevezett valamit. létezik még ilyen valahol? tudsz róla valamit? :)
ha a bogyos maca kezeben megnezeda poharakat milyen szinu valamiket latsz benne? probalj meg a poharakra (korsokra) koncentralni. na milyen szinu? na mi van a korsoban? okoooos!!!
sajnos ez most nem megy. a gyerek elvitte a helikoptert. azt mondta hogy ebben a hulye melegben atugranak a grossglocknerre. majd egy masik adando alkalommal...
jahve (vagy jehova) tavolleteben.... (ezt a nevet en sem merem leirni). titok. a-val kezdodik. de meg csak nagyon kevesen tudjak.
wagner ur!
tisztelettel szeretnem a kepet megkoszonni. nagyon nagyon tetszett. nagyon nagyon ertelmes kep.
es ha a feher hajo kft ezt talalta volni ki magyarorszag hirdetesere? akkor szvsz nem itt allnank!!! akkor ez tejjel (majd megmagyarazom) mezzel folyo kanaan lenne.
tudod a tej. a szamarnak is van teje. az isteni gina egy regi filmben ilyen szamartejben furdott. tok jo sok minden kilatszott a szamartejbol. a meg istenibb brigi nem furdott. a fffene!
alfredoo
Nem vagyok én női hölgy, de azért lányom, biztos nem örülne neki, ha közölnéd vele, hogy anyja már nem szűz, és ráadásként ennek én lennék az oka.
Mi a kor szokásainak megfelelően szűziesen neveljük őt.
kit akarnal kituntetni? valami verolegent? ha a verolegenyeket tuntetjuk ki akkor kezdjuk korabban. kezdjuk bosnyak mesterrel. nem 1956-ban kezdtek a verolegenyek. azok mar csak verolegenykisinasok voltak. vagy a megvertlegenyeket akarod kituntetni? rajkot? hat erdem az hogy egyik komenistat felakasztja a masik komenista? kadar janost? azert a 3 kormeert amit kiteptek a kezebol? es o hany embernek tepte ki a kormet. vagy tepette. mar nehogy a kadarnyul vigye a puskat. kituntetes. szobor. ne legyel mar ilyen. legyel inkabb zeneszerzo. valamikor, valaki nagy hasznat vehetne zenednek. lehet hogy kifejezetten munkara is lehetne nevelni azzal a zenevel amit te szerezni tudnal. tudtad hogy a tehenek is tobb tejet adnak ha zenere tejelnek? tudod te egyaltalan azt hogy mi a tej? ha keresztrejtvenyt fejt anyuci es kerdi folyekony, harom betu es feher? mi az? mit valaszolsz. mondd mit valaszolnal? mondd te kit valasztanal?
Hehe, a bögyös... na, ha belőlem tanál bármi kirámolni valót, akkor Lyobb, ha nem is jön, mer' ha jön egy bögyös, akkor az csak iderámolhat elém-belém, én meg berámolom a zegészet, ahogy ill...
Te itten meg mitet magyarázol, há' én is aszondom, hogy legyen bokréta, na... szép borvirágos... és majd éneklek hozzá Sördaléneket... vigyázbafekve, ahogy ill... mer másképp nemnemnem nemnemnem nem megyek én innen el... vagy hogyanisvan ez a tralalla, ami kitüntetéskor köll...
csupa noi holgyek vannak itt? a ferfiak napoznak?
vagy foznek?
na akkor ez a preambina.
mi legyen homoison, homouison, homouiuson???
preambula? praeambula? vagy legyen siman ambula? olyan sehol nincs. gondoltam meg hogy ha mar ugyis az elkovetkezo evszazad a fidesz evszazada mint ezt mar a VALASZTAS elott is megmondtak akkor lehetne siman
pr vagy PR!
es akkor ez lenne
MAGYAR NEPKOZTARSASAG ALKOTMANYA
pr
.........
(es akkor a vegere beirhatnak a feher hajo kft nevet es a levedet 'H' logot. hogy tetszik? mennyit fizettek a 'h' for hungary-ert? 1 milliard? es ha en talalnek ki valamit? k for cocain? es figyeled nem c for cocain. k for cocain. ez mennyit er prlandban? betuzom! pr-land-ban. magyarul prorszag vagy prahaza.