"Én: nyakig érő rövid rasta ha"
most akkor rasta vagy rövid de nyakig érö?!Meg ok hogy metál kamion a bpparádén de akkor is az elvek?!?!!??!?!??!?!???!??!??, nagy metál meg NU de azért menjünk az ingyenes okádék bupaárdéra... akkor mág inkább uthenger..
Én ott leszek Subscribe-on biztos és csak annál meg a Reggae / hip-hop kamionnál fogok csövezni :P szal sztem látjuk 1 mást csak nem tudom hogy hogy nézel ki :D.
Én: nyakig érő rövid rasta haj feka konverz cipő feka póló és egy sötét vajszínű rövid naccó ba leszek. Jah igen erről biztos felismersz bnőm egy alacsony vörös hajú kis csaj egyedi öltözködési stílusban. na csá remélem felismersz :DDDD
Sziasztok!E hónap(december) 26-án a Süsiben este 9 órai kezdettel koncert lesz.Fellépők a VERY BAD THINGS és a SUN WORKSHOP.Jegyek a helyszínen kaphatók nem korlátozott számban.Érdeklődni lehet, de egyebet senki sem fog tudni mondani.Gyertek el.
Továbbá hírdetés.:ELADÓ! egy SOVTEK MIG100H típusú agyszaggató metál-rock-gitárerősítőfejkészülék.Minden csöves benne még a doboz is.Ára nagyon kedvező és megtudható a 0670/2250601-es telefonszámon.A cucc nagyon jó szerintem Marshallokat oda meg mindenhova megveri.Csövesek vagytok,pá.
Almássy-buli:
Én mintha 1700-et fizettem volna....;)
Egyébként épp az tetszett, hogy negyedórákat játszottak; ez elég ahhoz hogy kialakuljon egy viszonlag pontos benyomás - de nem unod meg.
A Hybrid első számára érkeztünk és már akkor nagyon bejött az egész. Még külön meg is kérdeztem egy zsűritagot hogy kik játszanak. Aztán meg örültem hogy megnyerték :o)
régebben egy suliba jártam a Gabóval, az Old's Cool(sic) nevű zenekarban nyomta, sepu meg korn feldolgozásokat.a gólyaavatón is felléptek az egyik rajztermünkben.:)
Mondjuk nem gondoltam volna róla, hogy ennyi év után is még zenélni fog.
"ha képzettebb vagy zeneelméletben, nem? és ez nem így vagy, abszolút."
Persze, persze, onmagaban szart sem er, inkabb olyan a dolog, mint egy "szerszamos lada", hogy ugy mondjam. Ha mondjuk barkacsolsz, attol meg nem lesz jo az amit csinalsz, hogy a letezo osszes fajta kalapacs, harapofogot felhasznaltad hozza. Gondolom te is igy gondoltad. Meg persze vannak zsenik aki egy adag szoggel meg, kalapaccsal zsenialisat tudnak alkotni, de... Szoval az elmelet lehetosegeket ad, amiket eldobni szerintem azert nagy luxus.
Viszont mindenki azt mondja, hogy az elmeletet el kell felejteni, ha temakat irsz, de utana erdemes raereszteni (2. gitar, tobb lehetoseg stb.). Meg hat, aki komolyan gondolja a zenelest, attol azert valamilyen szinten elvarhato, hogy legalabb az alapfogalmakkal tisztaban van.
Fiatal és kevésbé fiatal barátaim.A zeneelmélet témakörhöz csak annyit, hogy: "megtanulni, majd jó mélyen elfelejteni"
Az egész zenetanulás akkor ér valamit ha a hallása változik az embernek, és egy-két dolog autómatikussá válik ami elengedhetetlen.Nem beszélek itt azokról a k* mázlistákról akiknél a tehetség mindent megold.
Innersmile sajnos nincs, fáj a szívem érte....
Van akinek jó hír van akinek nem, de SUN WORKSHOP koncert lesz 06.15. Süsiben.Tudjátok sok szeretettel....
én teljesen másról beszéltem a múltkori zenekari leugatásaimban, vagy miben.ű
nem nyafogok az elmélet miatt, de elsősorban nem az határozza meg a zenét, amit írsz, sőt. elég baj lenne, ha attól függene, mert akkor akkor írhatnál jobb zenét, ha képzettebb vagy zeneelméletben, nem? és ez nem így vagy, abszolút.
mondjuk nem árt, az biztos.
van már hol játszanod, townsendbá'?
Jaja. Orok szivfajdalmam. Vegre egy zenekar, ahol nem az aktualis trendeket kovetik, tudjak mit csinalnak TENYLEG egyutt vannak TENYLEG pontosan (nem ugy mint a magyar kvazi-pontos zenekarok: ha iszol egy kicsit teljesen pontosak :)), iszonyu jo cuccuk volt (gyerekkoruktol erre vertek a penzuket es nem fure) es ugy jatszottak prog. metalt, hogy nem raktak be a mufaj kliseit, hanem teljesen ujito szellemmel alltak hozza. Erre feloszlott. Ennyi tudas regen volt itthon egy zenekarban... Szoval...
Diesel: mi van spanarc? :) Multkor meg te szivattad a magyar zenekarokat, hogy nyavalyognak, ahelyett hogy dolgoznanak, most meg te nyavalyogsz az elmelet miatt :)) Mikor jatszotok mar nu-metal fesztivalon? :)
"a Subscribe jól mutat a színpadon"
>:) (gonosz vigyor az arcon) Hogy is volt a feminin rasztas duma? >:)
Egyebkent a Hybridben a fiatal tehetsegek alatt ket 30 ev koruli embert kell erteni, studiotapasztalattal :), de a masik gitaros az tenyleg 19 eves es a Gabo Adam (az enekes) is eleg fiatal.