Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 55
Most akkor legyél szíves a valótlanságaidat valamivel alátámasztani, vagy elfáradni szépen a mea culpába és bocsánatot kérni azért mert szándékosan valótlanságokat állítottál...

dr. X

Előzmény: bummm (54)
bummm Creative Commons License 2002.04.13 0 0 54
Gúnyolódni most a Heti Hetesben lehet.Amit írtam az viszont tapasztalat és nem irják és mondják mások.
Előzmény: Cherubim Mortis (40)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.13 0 0 53
drzyx

en is tudok egy hasonlo provokaciorol. a 70-es uton medgyessy nagy plakatja mar eddig is ossze volt firkalva mostanra (valoszinuleg szdsz-es provokatorok) ossze is kentek szarral. de ez a szar orajuk hull vissza.
ja es tobb helyen meg a szemet szurtak ki. a la kosztolanyi (no nem a kolto kosztolanyi hanem a kis kosztolanyi).

szemet szdsz-esek. ideje lenne ezt a szemet ultrafasisztaliberalis (a la gyulay) bandat betiltani. ilyen provokaciora csak ok kepesek!!!!

Előzmény: drzyx (50)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.13 0 0 52
No egye fene, veszek egy Kende könyvet, kiviszem a telekre és szalonnát sütök rajta.
Előzmény: drzyx (51)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 51
Nem fogunk könyvet égetni, mert gázfűtés van és nincs hol.

Látom ez az egyetlen akadály...

dr. X

Előzmény: Dominus Vobiscum (48)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 50
Már nagyon unom az állandó csusztatásaidat, jelöld meg pontosan, hogy hol kevertem én bele ebbe a topikba a MIÉP-et? Hol írtam én le egyáltalán azt hogy MIÉP?
Miután ilyet nem találsz mert nincs, mars a mea culpába vagy itt is kijelentjóheted, hogy valótlanságot állítottál...

dr. X

Előzmény: zividivi (49)
zividivi Creative Commons License 2002.04.13 0 0 49
/"..ez most nem jött össze pedig nem is MIÉP nagygyülés volt, hanem nemzetgyülés.."/

Én is így gondoltam mindaddig, amíg te bele nem keverted a MIÉP-et!

Neked nem jött jól össze. Ezt akartam tudatni veled.

Előzmény: drzyx (41)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.13 0 0 48
Nem fogunk könyvet égetni, mert gázfűtés van és nincs hol.
Egyébként a plakát letépésben a szdsz utolérhetetlen. Csak azt nem értem, mit nyivákolnak, ha egyszer az övékét is letépik. Igaz, hogy aki ilyet tesz az antiszemita, de mégis.
Előzmény: Cherubim Mortis (42)
rokakutya Creative Commons License 2002.04.13 0 0 47
Bocsika. Az I-t !-nek néztem.
Előzmény: KIMODERALT_LANYI (39)
DINGO Creative Commons License 2002.04.13 0 0 46
off
nos, nem tudom, hogy volt-e egyeztetés közted és a moderátorok között, de szerintem az innen származó alábbiak alapján lettél átkeresztelve.

„1.2. Nickhamisítás

A nick (álnév, felvett név) a virtuális személyiség hordozója. A valós személyiségtől eltérően kötelezettségei nem lehetnek, viszont bizonyos korlátozott jogok megilletik, ezért célszerű gondosan eljárni a nick kiválasztásakor.

Nem választható olyan nick amely a valós életben:

- védett név,
- élő — magyar vagy külföldi — közszereplő, közismert ember neve,
- más jogos és méltányolható érdekeit sértő név."

ha emléxel anno, a „Gulyás Balázs" nick is le lett tiltva egy ideig.
on

Előzmény: KIMODERALT_LANYI (39)
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.13 0 0 45
Én ott voltam, a tömeggel olyan területen vonultunk át, ami tele volt medgyessy és pető-plakátokkal. Láttam összefirkált plakátokat is, de olyat nem, hogy a tömegből vandálkodott volna bárki is.
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 44
Nem megy ez a jogérzék dolog neked, úgyhogy ne eröltesd, a jog nem azt mondja, hogy akkor már nem garázdaság, ha a hasonszintü cimboráid elött játszod az agyad, hanem azt mondja, hogy amely cselekmény az ép erkölcsi érzékü állampolgárok megbotránkoztatására alakalmas, na ez nem a te kategóriád...

dr. X

Előzmény: Dominus Vobiscum (37)
rokakutya Creative Commons License 2002.04.13 0 0 43
Mint kutyatársam, tisztelettel köszöntlek, és kérlek olvass figyelmesebben! Nem voltam kinn a Kossuth téren, a közvetítésen nem láttam MIÉP-es zászlókat, amit láttam az az SZDSZ honlapjára feltett összefirkált Pető plakát. Igaz nem szagoltam , ízleltem, de ha megkérsz, visszasétálok és megugatom :)
Előzmény: vizsla24 (27)
Cherubim Mortis Creative Commons License 2002.04.13 0 0 42
Gratulálok hozzá! Bátor, gerinces dolog plakátot firkálni, letépni. Ennél csak az bátrabb, aki nem meri, de tetszik neki. Hiába, az élet apró örömei. Fogtok égetni könyvet is?
Előzmény: Dominus Vobiscum (37)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 41
MiÉp tüntetések arról ismeretesek, hogy mindenféle rendbontás és törvényellenes cselekedet nélkül szoktak végetérni. /Az egyetlen "fotósvrés"-ről is bizonyított MSZP provokáció volt.!!!/

ad1: ez most nem jött össze pedig nem is MIÉP nagygyülés volt, hanem nemzetgyülés

ad2: ezt a bebizonyosodott, hogy MSZP provokáció volt járd körbe még egyszer és nagyon alaposan támaszd is alá valamivel és az ne Csurka azt mondta hogy... legyen hanem valami bizonyíték, ellenkezö esetben séta a mea culpába...

dr. X

Előzmény: zividivi (36)
Cherubim Mortis Creative Commons License 2002.04.13 0 0 40
bummm: Te most gúnyolódsz?
Előzmény: bummm (26)
KIMODERALT_LANYI Creative Commons License 2002.04.13 0 0 39
Rokakutya,

LanyiZsolt nevem futottam, amig a demokratikus Moderator Ur ki nem moderalt !!!
Igy lettem ma estetol KIMODERALT_LANYI !!!

Egyebkent markans humorod van !

Előzmény: rokakutya (35)
vizsla24 Creative Commons License 2002.04.13 0 0 38
Persze, voltak. De, hogy sok lett volna az relatív. A magyar zászlókhoz képest pl. elenyésző volt a számuk. Persze a ker. TV-k sunyi módon ismét ezeket mutogatták. Valahogy mégiscsak be kell bizonyítani, hogy az egész csak fasiszta csőcselék volt, nem?
Előzmény: egonca (33)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.13 0 0 37
Botrányt keltettem? Mindenki elismerően mosolygott, kishiján megrázta a kezem. Botrány az lenne ha Pető Ivánra szavaznék.
Előzmény: drzyx (31)
zividivi Creative Commons License 2002.04.13 0 0 36
/"...Kinn volt a fél (?) MIÉP. Mit vártál?.."/

Tőled sem vártam volna el, hogy Szabó Albert maradványát (SZDSZ támogatta provokátor!!!!) nem akarod megkülönböztetni a MIÉP-től.

MiÉp tüntetések arról ismeretesek, hogy mindenféle rendbontás és törvényellenes cselekedet nélkül szoktak végetérni. /Az egyetlen "fotósvrés"-ről is bizonyított MSZP provokáció volt.!!!/

Előzmény: morbiczer (7)
rokakutya Creative Commons License 2002.04.13 0 0 35
Kedves, Kimoderált lány!
Megtudhatom az utóbbi 6 hozzászólásod előtt mely néven futottál? Tudod, a kimoderált lányságod előtt?
Gyerekek nem kell zúgolódni, kő' hallgatni Frankát, és a Parlamentből való kihullást hinni nem akaró MIÉP-es betelefonálókat.
Előzmény: KIMODERALT_LANYI (23)
bormester Creative Commons License 2002.04.13 0 0 34
Most meg megint elment az egyensúly rossz irányba. Ha azt mondom, hogy egy relatíve kis számú barbár barom egy ekkora tömegrendezvényen elkerülhetetlen, azzal még azt is mondtam, hogy aki ezt tette barbár barom. Ehhöz képest hőkölve tapasztalom, hogy néhány "polgári" létező itten azzal henceg, hogy plakátfogakat ver ki, meg hasonló elmés mulatságokkal tölti az idejét. Megismételjük akkor, hogy értsék: BARBÁR BAROM.
egonca Creative Commons License 2002.04.13 0 0 33
De, nagyon sok miépes zászló volt!És aláírást is gyüjtöttek a szavazás újraszámlálása érdekében.
Előzmény: DINGO (29)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 32
Az index vezércikkének képmellékletében láthatsz most is...

dr. X

Előzmény: DINGO (29)
drzyx Creative Commons License 2002.04.13 0 0 31
Van egy rosz hírem Vobi:

Garázdaság
271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
(3) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.

Nem kellene önként jelentkezned?

Gondolom csak a határtalan szeretet vezérel, amely ugye megkülönböztet benneteket a gyülölködöktöl...

dr. X

Előzmény: Dominus Vobiscum (19)
egonca Creative Commons License 2002.04.13 0 0 30
De azért szeretnél olyan lenni ,mint Ő.Csak egy kicsit!Igaz?:-)))
Előzmény: dornröschen (9)
DINGO Creative Commons License 2002.04.13 0 0 29
egyébként nekem úgyrémlik mintha láttam volna a tvben mijépes zászlókat.
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.13 0 0 28
A legjobb barátom nekem is szadeszes. Az se terjesztene ilyen állatságokat, mint a topikindító. De ez csak egy bolsi.
Előzmény: magyarpolgar (21)
vizsla24 Creative Commons License 2002.04.13 0 0 27
Mint kutyatársad arra kérlek, hogy mielőtt beírnál gondolkodj, de legalábbis csak olyanról mondjál véleményt, amit láttál, szagoltál, ízleltél ...
Ha nem voltál ott - feltételezem, hogy nem - akkor ne jelents ki hasonlókat.
A másik - szerinted mire fókuszáltak volna a kamerák, ha egy nemzetiszínű és egy MIÉP zászló van egymás mellett? A média a negyedik hatalmi ág, ezt nagyon jól tudod te is.
Előzmény: rokakutya (22)
bummm Creative Commons License 2002.04.13 0 0 26
A felbérelt provokátorokra gondolsz?És látod mégsem jött be pedig ti mindent elkövettetek,hisz a tegnap felvett ATV show-ban a Juszt már tegnep ezt feszegette a Görgeitől akarta hallani,hogy biztosan lesz rendbontás.Sajna a gondolkodásmódotok nem változott,és ezen nem segít sem az iskola,sem az inteligenciateszt.Tudod honnan lehet megismerni egy bolsit?Hogy a vita hevében mikor már nincsen több érv elkezd gúnyolódni-másra tereli a szót-és a végén elkezd fenyegetözni.
Előzmény: drzyx (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!