Most akkor legyél szíves a valótlanságaidat valamivel alátámasztani, vagy elfáradni szépen a mea culpába és bocsánatot kérni azért mert szándékosan valótlanságokat állítottál...
en is tudok egy hasonlo provokaciorol. a 70-es uton medgyessy nagy plakatja mar eddig is ossze volt firkalva mostanra (valoszinuleg szdsz-es provokatorok) ossze is kentek szarral. de ez a szar orajuk hull vissza.
ja es tobb helyen meg a szemet szurtak ki. a la kosztolanyi (no nem a kolto kosztolanyi hanem a kis kosztolanyi).
szemet szdsz-esek. ideje lenne ezt a szemet ultrafasisztaliberalis (a la gyulay) bandat betiltani. ilyen provokaciora csak ok kepesek!!!!
Már nagyon unom az állandó csusztatásaidat, jelöld meg pontosan, hogy hol kevertem én bele ebbe a topikba a MIÉP-et? Hol írtam én le egyáltalán azt hogy MIÉP?
Miután ilyet nem találsz mert nincs, mars a mea culpába vagy itt is kijelentjóheted, hogy valótlanságot állítottál...
Nem fogunk könyvet égetni, mert gázfűtés van és nincs hol.
Egyébként a plakát letépésben a szdsz utolérhetetlen. Csak azt nem értem, mit nyivákolnak, ha egyszer az övékét is letépik. Igaz, hogy aki ilyet tesz az antiszemita, de mégis.
off
nos, nem tudom, hogy volt-e egyeztetés közted és a moderátorok között, de szerintem az innen származó alábbiak alapján lettél átkeresztelve.
„1.2. Nickhamisítás
A nick (álnév, felvett név) a virtuális személyiség hordozója. A valós személyiségtől eltérően kötelezettségei nem lehetnek, viszont bizonyos korlátozott jogok megilletik, ezért célszerű gondosan eljárni a nick kiválasztásakor.
Nem választható olyan nick amely a valós életben:
- védett név,
- élő — magyar vagy külföldi — közszereplő, közismert ember neve,
- más jogos és méltányolható érdekeit sértő név."
ha emléxel anno, a „Gulyás Balázs" nick is le lett tiltva egy ideig.
on
Én ott voltam, a tömeggel olyan területen vonultunk át, ami tele volt medgyessy és pető-plakátokkal. Láttam összefirkált plakátokat is, de olyat nem, hogy a tömegből vandálkodott volna bárki is.
Nem megy ez a jogérzék dolog neked, úgyhogy ne eröltesd, a jog nem azt mondja, hogy akkor már nem garázdaság, ha a hasonszintü cimboráid elött játszod az agyad, hanem azt mondja, hogy amely cselekmény az ép erkölcsi érzékü állampolgárok megbotránkoztatására alakalmas, na ez nem a te kategóriád...
Mint kutyatársam, tisztelettel köszöntlek, és kérlek olvass figyelmesebben! Nem voltam kinn a Kossuth téren, a közvetítésen nem láttam MIÉP-es zászlókat, amit láttam az az SZDSZ honlapjára feltett összefirkált Pető plakát. Igaz nem szagoltam , ízleltem, de ha megkérsz, visszasétálok és megugatom :)
Gratulálok hozzá! Bátor, gerinces dolog plakátot firkálni, letépni. Ennél csak az bátrabb, aki nem meri, de tetszik neki. Hiába, az élet apró örömei. Fogtok égetni könyvet is?
MiÉp tüntetések arról ismeretesek, hogy mindenféle rendbontás és törvényellenes cselekedet nélkül szoktak végetérni. /Az egyetlen "fotósvrés"-ről is bizonyított MSZP provokáció volt.!!!/
ad1: ez most nem jött össze pedig nem is MIÉP nagygyülés volt, hanem nemzetgyülés
ad2: ezt a bebizonyosodott, hogy MSZP provokáció volt járd körbe még egyszer és nagyon alaposan támaszd is alá valamivel és az ne Csurka azt mondta hogy... legyen hanem valami bizonyíték, ellenkezö esetben séta a mea culpába...
Persze, voltak. De, hogy sok lett volna az relatív. A magyar zászlókhoz képest pl. elenyésző volt a számuk. Persze a ker. TV-k sunyi módon ismét ezeket mutogatták. Valahogy mégiscsak be kell bizonyítani, hogy az egész csak fasiszta csőcselék volt, nem?
Tőled sem vártam volna el, hogy Szabó Albert maradványát (SZDSZ támogatta provokátor!!!!) nem akarod megkülönböztetni a MIÉP-től.
MiÉp tüntetések arról ismeretesek, hogy mindenféle rendbontás és törvényellenes cselekedet nélkül szoktak végetérni. /Az egyetlen "fotósvrés"-ről is bizonyított MSZP provokáció volt.!!!/
Kedves, Kimoderált lány!
Megtudhatom az utóbbi 6 hozzászólásod előtt mely néven futottál? Tudod, a kimoderált lányságod előtt?
Gyerekek nem kell zúgolódni, kő' hallgatni Frankát, és a Parlamentből való kihullást hinni nem akaró MIÉP-es betelefonálókat.
Most meg megint elment az egyensúly rossz irányba. Ha azt mondom, hogy egy relatíve kis számú barbár barom egy ekkora tömegrendezvényen elkerülhetetlen, azzal még azt is mondtam, hogy aki ezt tette barbár barom. Ehhöz képest hőkölve tapasztalom, hogy néhány "polgári" létező itten azzal henceg, hogy plakátfogakat ver ki, meg hasonló elmés mulatságokkal tölti az idejét. Megismételjük akkor, hogy értsék: BARBÁR BAROM.
Garázdaság
271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
(3) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.
Nem kellene önként jelentkezned?
Gondolom csak a határtalan szeretet vezérel, amely ugye megkülönböztet benneteket a gyülölködöktöl...
Mint kutyatársad arra kérlek, hogy mielőtt beírnál gondolkodj, de legalábbis csak olyanról mondjál véleményt, amit láttál, szagoltál, ízleltél ...
Ha nem voltál ott - feltételezem, hogy nem - akkor ne jelents ki hasonlókat.
A másik - szerinted mire fókuszáltak volna a kamerák, ha egy nemzetiszínű és egy MIÉP zászló van egymás mellett? A média a negyedik hatalmi ág, ezt nagyon jól tudod te is.
A felbérelt provokátorokra gondolsz?És látod mégsem jött be pedig ti mindent elkövettetek,hisz a tegnap felvett ATV show-ban a Juszt már tegnep ezt feszegette a Görgeitől akarta hallani,hogy biztosan lesz rendbontás.Sajna a gondolkodásmódotok nem változott,és ezen nem segít sem az iskola,sem az inteligenciateszt.Tudod honnan lehet megismerni egy bolsit?Hogy a vita hevében mikor már nincsen több érv elkezd gúnyolódni-másra tereli a szót-és a végén elkezd fenyegetözni.