Belátható, hogy a fékevesztett gonoszság, az aljas lelketlenség, a gátlástalanság jellemzi a maszop "kampányát". Elkeserítő, hogy a magyarság testén ilyen förtelmes - talán gyógyíthatatlan - kelevény tenyészik. Hogyan termelődhetett ki ez a rosszlelkű, romlott emberanyag? Mind rosszabb itt Magyarországon. Rágalmak, hazugságok, szennyes indulatok olyan áradata hömpölyög keresztül az országon, amely mindnyájunkat beszennyez.
Isten óvja Magyarországot ezektől a lényektől!
Sz
Látod, hogy végül te vagy az, aki nem tudsz ellazulni!
Miért kell ilyen súlyos szavakat használni?
Végülis Te kezdted a sértegetést. Most pedig vérig sértetten még életkorodat, illetve származásodat is felemlegeted.
Egyébként, ha valóban te vagy Tekipna, az ÖREG CIGÁNYEMBER, akkor megkövetlek.
Le fogjuk váltani a kormányt, mert nem tűrhetjük, hogy burkoltan összejátszik a szélsőjobbal
Le fogjuk váltani a kormányt, mert kevésnek találjuk a heti 1 holocaust filmet. Ennél több kell, legalább heti 5
Le fogjuk váltani a kormányt, mert nem meggyőző a médiafölényünk. Egyetlen jobboldali újság sem maradhat
Le fogjuk váltani a kormányt, nem tűrhetjük, hogy megakadályozzák testvéreink nagyarányú ingatlanvásárlásait
Le fogjuk váltani a kormányt, mert mi akarjuk privatizálni az egészségügyet.
Le fogjuk váltani a kormányt, mert nem tűrhetjük, hogy a diákok tanulmányi kölcsönt kapjanak a mi pénzünkből. Fizessenek csak tandíjat, aminek havi összege haladja meg a minimálbér összegét
Le fogjuk váltani a kormányt, mert a nép szomjúhozza a mi erős kezünk által teremtett liberális kormányzatot
Modus Moderand 1.7.
1.7. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolások (linkek).
Vazzeg öcsém!
Ilyedtemben, most malydnem ásítottam egy színeset!
Hali,
Pirítós
Kovács elvtárs a Napkelte Kereszttüzében ismét a könnyen manipulálható tudatlanok és írástudatlanok félelmeire, könnyen gerjeszthető atavisztikus ösztöneire apellált, amikor az egyébként a vészes elöregedés, népességcsökkenés miatt munkaerő-hiánnyal küszködő, de furcsamód mégis lendületesen növekedő magyar gazdaságot - szerinte - elárasztó külföldi - ugyancsak szerinte ROMÁN - munkavállalóktól féltette farizeus módon. Riogatott, csúsztatott, ferdített,hazudott végig a maga sajátos kenőmájas stílusában. Nácizgatott is sunyin, óvatosan...
Miért hazudozik a maszop?
Az igazsággal - ennek tudatában vannak - semmi esélyük.
Sz
"Az mszp ismét rutinosan apellál a magyar populáció legalantasabb ösztöneire. (irigység, szívtelenség, rosszindulat, kicsinyesség)
Az mszp gyakorlottan alapozza választási stratégiáját a magyar populáció legundorítobb tulajdonságaira.(egocentrizmus, primitivizmus, tájékozatlanság, közösségellenesség, a szolidarítás, az empátia hiánya, ostobaság)"
Ja, meg azt is az MSZP mondta - valóban az általad felsorolt aljas ösztönökre apellálva - hogy azt szeretnék, ha Magyarországon kisebb lenne az elvonás - visszaosztás szolidarítási alapon, mint az EU átlag. Igaz?
Vagy az az Orbán volt???? - Ő bizony!!!! - A kis közösségellenes :-)))
Eme - némileg önkényes és célzatos - kompiláció alapján éppen én ropnám halálos vitustáncomat az alantas ösztönök sátáni béklyójában?
Igazad lehet! Elveszett ember vagyok.
Szeretettel,
Sz
Remekművednek tartalmi, formai, kifinomult esztétikai, illetve rafinált eszmei attribútumait - mint a részletek, akárcsak a nagy egész rendkívül szövevényes, globális összefüggésrendszerének vonatkozásaiban - analizálva, kijelenthetem, hogy egyedülállót alkottál. Némi kegyes túlzással divinikus műnek is tekinthető.
Ezért megbocsátom ama elhanyagolható hiányosságot, hogy a cápafarok helyett élveteg, kéjesen öncirogató lazacfarkat adományoztál Magdikának.
szerencsére nem sok, elnézést, nem túl jól sikerült párhuzamot próbáltam vonni, a nagy lelkesedéssel történő marhaságok dumálásának mentén, de marha rosszul. :-)