Keresés

Részletes keresés

Skythian Warrior Creative Commons License 2001.11.08 0 0 30
Szerintem te vagy nevetséges, mert nem értetted meg, hogy a keresztény jelleg alatt egyáltalán nem TEOKRÁCIÁT értek. Egy teokrácia nem is lenne jó, mivel a nemzeti jelleg túlságosan háttérbe szorulna.

Itt arról van szó, hogy nagy elődeink lelkületét, azokét, akik rengeteget tettek a nemzetért(a csatamezőn, az emelvényen, a művészetek terén stb.) általában áthatotta a kereszténység, cselekedeteiket, értékrendjüket ez határozta meg.

Számunkra csak ők lehetnek a példaképek, az ő nyomdokukba kell lépnünk, különben elképzelhetetlen a nemzetünk feltámadása.

A magyarság jövője a keresztény-nemzeti gondolkodásmód terjedése, ez most létkérdés.

Eljönnek majd azok az idők, mikor újra tömegeket vonz majd a katolikus, a református és az evangélikus templom, és nem a hitgyülis sportcsarnok, vagy egyéb szektaépületek.

Előzmény: Worluk (27)
herand Creative Commons License 2001.11.08 0 0 29
Kevered a fogalmakat a keresztény jelleg nem teokrácia. Amúgy ezen lovagolsz már mióta. Inkább érvelj.
Amúgy személyeskedni én is tudok. Vagy tudod te mi az a teokrácia?
Előzmény: Worluk (27)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.08 0 0 28
Kuytából nem lesz szalonna, azt egy szellemi hopeless mondta, aki korábban maga is kutya volt, hogy aztán közelről tudja meg milyen szalonnának lenni.

Autentikus forrás.
Eredeti.
Hiteles.

Előzmény: Skythian Warrior (2)
Worluk Creative Commons License 2001.11.08 0 0 27
Ez egy világi állam szerencsére, nem TEOKRÁCIA, amiről te valószínűléeg nem tudod, mit jelent, mert még nem vettétek.

mi a keresztény jelleg? az a 15 % templomjáró? nevetséges vagy.

>w<

Előzmény: Skythian Warrior (26)
Skythian Warrior Creative Commons License 2001.11.08 0 0 26
Ez igenis keresztény ország, szokásaink, kultúránk, legjellemzőbb meghatározó momentuma a kereszténység. Ebből ered állami létünk, ha Magyarország elveszti keresztéy jellegét, akkor megszűnik.
Előzmény: Worluk (23)
herand Creative Commons License 2001.11.07 0 0 25
Magyarország nem keresztény ország. Itt csak ateisták, hitesek és iszlámok vannak.
Előzmény: Worluk (23)
lerr Creative Commons License 2001.11.07 0 0 24
Ebben az országban lényegesen többen nem járnak templomba, és nem gyakorolják a hitüket, mint amennyien igen!!
Előzmény: Skythian Warrior (20)
Worluk Creative Commons License 2001.11.07 0 0 23
"egy keresztény országban ez nagyon fontos,"

ja, csak ez nem az. Ez egy demokrácia, nem teokrácia. Azonkívül minden felmérés szerint kisebbségben vannak az aktívan vallásos emberek. Sorry.

>w<

Előzmény: Skythian Warrior (20)
herand Creative Commons License 2001.11.07 0 0 22
Warriorkám!
Azt kell mondanom, hogy tévedsz. A bűnösök nem csak az MSZP-ben ülnek, hanem majdnem az összes meghatározó pártban. Igaz, hogy az MSZP-ben vannak a legtöbben, de az SZDSZ-ben, az Fkgp-ben és a Fideszben is vannak jómadarak, nem beszélve az ötödik párt néhány vezetőjének nehezen ellenőrizhető múltjáról. Talán még ott vannak a legkevesebben.
De mindenhol vannak. Talán melletted is lakik pár.
Előzmény: Skythian Warrior (21)
Skythian Warrior Creative Commons License 2001.11.06 0 0 21
Az általad említett időszakban a kormány nem támogatta kellően az egyházakat.

De mindenki tudja, hogy a keresztény egyházakat eltipró bolsevista diktatúra prominens személyiségei ott ülnek az MSZP soraiban, és nem valószínű, hogy megváltoztak volna, ennek csak az ellenkezőjéről győznek meg minket elég gyakran.

Előzmény: blackhole (16)
Skythian Warrior Creative Commons License 2001.11.06 0 0 20
1.
Nem általában a vallásról van szó, csak a keresztény vallásról.
Igenis kell viszonyulnia, mert egy keresztény országban ez nagyon fontos, hogy egy párt hogy viszonyul a keresztény valláshoz.

2.
A kereszténység bűneit egy kis csoport követte el, akik már régen halottak, és ezek elszenvedői sem élnek már.

A kommunizmus bűnösei köztünk élnek, az áldozatok hozzátartozói, a meghurcoltak, háttérbeszorítottak is.

A sebek még frissek, és az elvtársak folyamatosan tesznek róla, hogy ne gyógyulhassanak be.(persze a sebhely akkor is megmaradna)

Előzmény: Worluk (18)
katts Creative Commons License 2001.11.06 0 0 19
Szerintem a topic cím egy önellentmondást takar. Az MSZP pont annyira nem tud semmit mondani a vallásos rétegeknek, mint az ötvenhatosoknak.
Előzmény: Skythian Warrior (-)
Worluk Creative Commons License 2001.11.06 0 0 18
1. egy pártnak nem kell viszonyulnia a valláshoz, se pozitívan, se negatívan, te kis butus.

2. "a kereszténység ellen múltban elkövetett bűneiket keresztényként megbocsáthatjuk, mivel nem a mi feladatunk az ítélkezés, de EL NEM FELEJTHETJÜK!"

és mi van a kereszténység bűneivel?

>w<

herand Creative Commons License 2001.11.06 0 0 17
Olvasgatva hozzászólásaidat te a baloldal megmentőjének tartod magad?
Kérdezzük meg mondjuk Makovecz-remélem tudod ki-hogy visszasírja-e a kommunista időket?
Amúgy a Miépnek nem véletlenül emelkedik a támogatottsága. Az embereknek elege van a sok lopásból, ami a régi és az új kormány csinál.
Előzmény: Törölt nick (13)
blackhole Creative Commons License 2001.11.03 0 0 16
Ugyanazok? Áradó kereszténygyűlölet? Hát, lehet. Hoznál néhány példát esetleg
a 94-98 közötti időszakból, ami megmutatja AZ mszp és AZ szdsz kormányzati politika
szintjén megmutatkozó ilyetén érzelmeit?

bh

ui: a keresztény erkölcsök pódiuma imho nem elég magas ahhoz, hogy ilyen
hangon beszélhess a 'kommunista' erkölcsökről, de hagyjuk, rég volt, tán igaz
sem volt az a sok emberi fáklya és összezúzott test...

Kígyó Creative Commons License 2001.11.03 0 0 15
> Gyanúsítgattunk?:)

Érdekes elszólás... Gyanúsítani a rendőrség dolga, bűntény esetén. Gondolod, lenne rá okuk?

K

Előzmény: CHemotox (14)
CHemotox Creative Commons License 2001.11.03 0 0 14
Nem erről beszélünk. Az, hogy a magyar jövőt tisztán látja, az számomra erény...:)

Ezt a kérdésedet mire alapoztad?

"Gyermekem, ezt a szintet várja el tőled a Miép?"

Vagy csak célozgattunk? Gyanúsítgattunk?:) Róllad ezt nem hinném, hisz igyekszel mindig pontos és objektív lenni...

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.03 0 0 13
Én ugyebár azt írtam, hogy a Miéphez tartozónak érzi magát, és nem azt, hogy a Miép tagja. Óhajod számomra óhaj, de azért egy kis bizonyíték, ami alátámasztja állításomat:

Skythian Warrior válasz erre | adatok | e-mail 2001.10.13 23:36 (31)

A MIÉP győzelme Magyarország feltámadását jelentené.
A MIÉP hosszú távra bizotsítaná a magyar nemzet jövőjét.

Elnézéskérés helyett meg köszönje meg nekem a Miép, hogyu felhívtam a figyelmét: egyik szimpatizánsuk mérhetetlen gyenge hozzászólásokkal járatja le kedvenc pártját az indexen :-))

Na, jó éjt.

Előzmény: CHemotox (9)
JO Creative Commons License 2001.11.03 0 0 12
ÜDV!

Amit mondtam azt a szkíta harcos (szegény szkíták) barátunk elmés megjegyzéseire mondtam, nem a te hozzászólásodra.
Ha félreértetted sorry!

m.t.:
JO

Előzmény: CHemotox (11)
CHemotox Creative Commons License 2001.11.03 0 0 11
Kedves JO!

Ebből mire következtetsz?:) Argentina hozzászólása:

Skribáld írd ide nekem plííííz, az MSZP bármelyik dokumentumából, bármelyik politikusától azt az idézetet, amelyben a templomok bezárását tűzi ki célul, amelyben a papok, szerzetesek elhurcolására buzdít, amelyben kijelenti, hogy nehézzé kívánja tenni a vallásos emberek életét.

Légy szíves az SZDSZ-re vonatkozó állításodat is egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztani.

Előzmény: JO (10)
JO Creative Commons License 2001.11.03 0 0 10
ÜDV!

"A lényeg: Kérjél elnézést a MIÉPtől vagy bizonyítsad dokumentumokkal az említett nick és a MIÉP közvetlen kapcsolatát "

Van egy ravasz mondás:

A stílus maga az ember.

Nem is tudom miért jutott ez eszembe...

m.t.:
JO

Előzmény: CHemotox (9)
CHemotox Creative Commons License 2001.11.03 0 0 9
Komolyan gondolod, hogy egy pártot bármilyen összefüggésben is meg lehetne ítélni egyetlen szimpatizánsáról? Vagy a szimpatizánsok cselekedeteit a "központ" utasításánakm be lehet állítani?
Remélem nem személyes élméményekre támaszkodik az érvrendszered, bár sokat elárúlna a Köztársaság térről...:)
A lényeg: Kérjél elnézést a MIÉPtől vagy bizonyítsad dokumentumokkal az említett nick és a MIÉP közvetlen kapcsolatát illetve prezentáljad az utasítás szövegét stb.
Te is vmi ilyesmit kértél cirka 10 perce...:)
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.03 0 0 8
A Miép úgy került ide, hogy szkíta harcosunk ebbe a hadseregbe tartozónak érzi magát, legalábbis eddigi hozzászólásai erre utalnak erősen.

Bizonyítékokat követelő hangnemem meg akkoron változott meg, mikor elolvastam a második beírását és dobtam egy csattanós hátast a nívójától :-((

Ennyi elég magyarázatnak?

Előzmény: CHemotox (6)
affenesetudja Creative Commons License 2001.11.03 0 0 7
"Az átkosban hány templomot zártak be szerinted?
Ne baromkodj már, templomokat nem lehet bezárni, mert abból forradom lesz."

Hogy is volt a Regnum Marianummal? Azt nem csak bezárták, hanem le is rombolták. Hogy is volt számtalan más templommal? Bezárták. Lett belőlük raktár. Jó reggelt!

Előzmény: NaNe (3)
CHemotox Creative Commons License 2001.11.03 0 0 6
Hogy is kerűlt ide a MIÉP? Asztalra a csizma?:)

Kedves Argentina!

Első hozzászólásodban bizonyítékokat követelsz? A másodikban célozgatsz, vádolsz...
Legalább 5 pecen keresztűl próbálj következetes maradni!:)

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.03 0 0 5
Gyermekem, ezt a szintet várja el tőled a Miép? Valahogy próbálj meg nívósabban írni, mert szerintem nekik sem tetszik.

Szevasz.

JO Creative Commons License 2001.11.03 0 0 4
ÜDV!

Kevés vagy, mint passziánszban a MultiPlayer opció...

m.t.:
JO

NaNe Creative Commons License 2001.11.02 0 0 3
Az átkosban hány templomot zártak be szerinted?
Ne baromkodj már, templomokat nem lehet bezárni, mert abból forradom lesz.
Miféle szöveget nyomsz te itt? Papokat elhurcolni? Hol élsz, Kínában?
Skythian Warrior Creative Commons License 2001.11.02 0 0 2
Rákosi beszélt állandóan a "katolikus vircsaft" felszámolásáról.
A kommunizmus idején templomokat rombopltak, papokat internáltak, és bizony nem egy rokonom és ismerősöm vesztette el az állását, mert templomba járt.

Most ugyan azok az emberek vannak az MSZP vezetésébe.

"Kutyából nem lesz szalonna."

A mai baloldal egy erkölcsi hulla, a kereszténység ellen múltban elkövetett bűneiket keresztényként megbocsáthatjuk, mivel nem a mi feladatunk az ítélkezés, de EL NEM FELEJTHETJÜK!

Az SZDSZ politikusaiból csak úgy árad a kereszténygyűlölet!
Ez ellen a gyűlölet ellen is kéne tenni!

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.02 0 0 1
Csak pontosan, szépen.

Skribáld írd ide nekem plííííz, az MSZP bármelyik dokumentumából, bármelyik politikusától azt az idézetet, amelyben a templomok bezárását tűzi ki célul, amelyben a papok, szerzetesek elhurcolására buzdít, amelyben kijelenti, hogy nehézzé kívánja tenni a vallásos emberek életét.

Légy szíves az SZDSZ-re vonatkozó állításodat is egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztani.

Ha meg nem tudod, akkor ne nyiss ilyen debil topicokat, hanem igyál brómos teát, az nyugtat. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!