Sziasztok Motorosok, a 13. kerületben, a Palóc utcában motoroknak való teremgarázs beálló eladó nagyon jó áron, 790000 Ft-ért. 24 órás portaszolgálat van, befektetésnek is kiváló! zj.otthon.dizajn kukac gmail.com
Automata kiskombi kategóriában a Selespeed Alfa 156 az ellenjelölt. Igazából egyszemélyes használatra tökmindegy, most is eljárok egy kis benzinessel. Termeli a benyát rendesen a nulláson.
Még nem döntöttem el, melyikbe borítsak feneketlen mennyiségű pénzösszegeket, majd aztán lesz ami lesz.
Turbós benzines kizárva.
Most olvastam, hogy a BMW újrafeltalálta a vízbefecskendezést teljesítménynövelőnek klíma kondenzvízből.
Eltelik még 10 év és fogalmam sem lesz, hogy akkor mit vegyek.
tomcat
ps. Gondoltátok volna, hogy egy napon egy amerikai Mazda-Ford 4x4 hibrid lesz a fantáziálásom tárgya? Szükségem nincs rá, de ilyenem még nem volt. WL reloaded.
Bezony, érik. Meg is érdemelné. Amúgy a linkelt videód nem elérhető.
tomcat
ps.De csak hogy mennyire nem változik a világ: a minap épp azon gondolkoztam, hogy így az 1 literes löketterfogatú sor3 kisturbó korszakban merjek-e egy legendásan rossz hírű benzines sor4 2literes szívó N42B20 blokkos Valvetronic BMW-t venni a lomtárba? Minden ellene szól, de szeretem a kihívásokat.