Eladóvá vált 2db voucher ( belépő) a Santa Maria delle Grazie kolostorba, ahol az utolsó vacsora freskô látható, 2023 március 30án 17:45-kor de a jegyeket legkésőbb 17:15-ig át kell venni.
Milánóban április 25.-e a Felszabadulás napja, nemzeti ünnep, érdeklődöm, hogy minden zárva lesz, gondolok itt értermekre, hiszen tudom, hogy a múzeumok általában zárva vannak. A DÓM belépőjegy érvényesítéstől még 72 óráig újra használható? Április 25.-én a DÓM is zárva lesz? Köszönöm a segítséget:
Csak ez a fajta kék sárga igazolás jó, ami a 4. képnél van.
A PLF-et meg ki lehet tölteni előre teljesen az ülőhely üresen hagyásával, majd becsekkolás után, amikor az ülőhely megvan, az ülőhely beadásával véglegesíteni.
Az utasfelvételt már 48 órával a járat indulása előtt meg tudod csinálni. A beszállókártya működik telefonon is, töltsd le a Ryanair appot, úgy a legegyszerűbb. A PLF-et meg tudod csinálni már most is, ha egyáltalán még kell. Már február közepén se kérte a kutya se, de akkor még elvileg kellett. Az orvos által kitöltött Covid igazolvány nem tudom mi lehet, de sztem töltsd le az EESZT appot, abban benne van az EU Green Pass is, sztem ez a legegyszerűbb.
Sziasztok! Április 4-én utazunk a barátnőmmel Milanóba Ryanairrel. Reggel megyünk, este jövünk. Úgy olvastam, hogy helyjegyfoglalás nélkül csak 24 órával előtte tudom elvégezni az utasfelvételt. Így a visszaútra is utazás előtt este 10 után tudom elvégezni az utasfelvételt. Az elmúlt 2 évben nem utaztam, így PLF-et sem töltöttem ki. Mivel ez az utazás előtti napra korlátozódik, tartok tőle, hogy nem tudom megcsinálni. Orvos által kitöltött EU-s Covid igazolványról hogy töltöm fel a QR kódot? Ezt kinyomtatva kell magammal vinni? Ryanairnél működik a telefonon a beszállókártya? Köszönöm, ha ebben tudtok segíteni!
Elméletileg a 3 oltás Green Pass rafforzato-nak számít, mindenhová jó, étterem, múzeum stb. Ha biztosra akartok menni, töltsétek le az olaszok által használt ellenőrző alkalmazást, a VerificaC19-t és ellenőrizzétek.
Sziasztok! Április 4-én utazunk a barátnőmmel Milanóba. Ő két szputnyikbutan szeptember 3-án kapta a megerősítő 3. oltást, pfizert. Ellentmondásos, amit a beutazási feltételekkel kapcsolatban olvasok. Az utolsó oltás után 270 napig érvényes a védettségű, illetve a harmadik után korlátlan ideig? Hol találok erre egyértelmű információt?
De, ha esetleg mégsem látnál szabad időpontokat akkor sem kell kétségbeesni. A pénztár nyitására oda kell menni és ott is lehet a felszabadult időpontokra jegyet kapni. Mi is így kaptunk aznap 16.30-ra jegyet.
December 27-30. között felhasználható szállásom van 2 fő részére Milánóban közvetlen a központi pályaudvar mellett. Nagyon jó áron megválok tőle, mert sajnos nem tudunk utazni. Glam hotel (4x szállás), félpanziós ellátással.
Elnezest, megtrefalt a telefonom, de leirom megegyszer. Mi Bergamoban szallunk meg, a szallashelyünk a Citta Altaban van, 30 meterre a siklótól. Azt nem tudom, erdemes-e a buszrol a siklóra atszallnunk, vagy menjünk fel vegig busszal? Gőzöm sincs, hol tesz le, időben hogy jarunk jobban, felora is szamit.
Sziasztok! Mi Bergamoban szàllunk meg, a szàllàshelyünk a Citta Altàban van, 30 mèterre a siklótól. Azt nem tudom, èrdemes-e a siklóra àtszàllnunk, vagy menjünk fel vègig busszal? Gőzöm sincs, hol tesz le, időben hogy jàrunk jobban, fèlóra is szàmìt.
Sziasztok, azt hiszem abszolút időben vagyok tájékozódás terén. Jövő márciusban utazunk. Ryanarral megyünk, tehát érdekelne a transzfer a központi pályaudvarig hol a legolcsóbb és főleg a visszafelé útra vonatkozóan lenne fontos. Mennyi időnként jár? Hol vehető rá meg a jegy, ára? A fő látványosságoknak utánanéztünk, de érdekelne, hogy esetleg valaki fedezett-e fel olyan látványosságot, ami nem mindennapi, amit nem az összes turista néz meg, hanem egyedi. :) Érdekelne, hogy fedeztetek-e fel valami jó éttermet, kifőzdét, kajáldát, ami olcsó az ottani viszonyokhoz képest és bátran ajánlanátok. Azért ne kelljen utazni órákat miatta. :) Érdemes venni Milano Cardot vagy Passt? Úgy láttam, hogy a fő látványosságok közül a Pass ad egy ingyenes belépőt a Dómba, (meg a városnéző buszjáratra max 90 percet) a többi meg annyira nem érdekes számunkra. Ez kicsit túlárazottnak tűnik.
Minden ötletet szívesen fogadok, köszönöm, ha megosztod velem a tapasztalataidat.
Köszi szépen a választ!Döntöttünk Como lesz és amiket írsz. Akkor az io viaggo kártyát elég felmutatni mindenhola hol nincs kezelő és elfogadják? Brunate felvonó is, biztosan?
Garda-nál nem voltunk,de a como-i tó nekünk nagyon bejött:Brunate kilátó felvonóval,hajókázás, rahedli látogatható szép kastély,mi voltunk egy eszméletlen szurdokban is:Orrido di Bellano, keress rá v
Igyekeztem minél többet olvasni a topicból de mentségemre szolgáljon nem sok időm volt és lesz. Október 23-án indulunk 3 napra. Arra gondoltam, hogy első nap Milánó, második nap Como vagy Garda és harmadik nap szintén Milánó. Láttam, hogy van az io viaggo bérlet.
-melyiket javasoljátok inkább Como vagy Garda?
-van közvetlen vonat oda és aznap vissza is tudunk jönni?
- ha nem maradunk Lombardián belül akkor is érdemes a viaggo?
- Verona is beleférne vagy az már túl sok? (wizz air oda 6:10 vissza pénteken 22:10)
napijeggyel ingyenes a felsővárosba a felvonó,kettő is van belőle a Citta Alta-ba/felső városba /https://www.vilaggamentunk.com/bergamo-latnivalok-infok-utazashoz/ ott van bőven látnivaló,panoráma,éttermek-üzletek is, esetleg még lent a városban válassz látnivalót és az OrioCenterre is hagynék időt