jajjjjjjajjjjja
welcome to de dzsangel ezerrel...bazze..elôbb egy srác idepisát a studió ,közepére...most már hazavitték szegény annyira bebaszott...de most meg egy ex dobos alszik itt mellettemm miközben axl vonyít mint egy kutya..és nyomja..én meg oroszkrémtortát eszem és ginisz sert iszom ...olléollé...
aztám men at work down land under...
mondtam már hogy jó a buli és nem félek a haláltól..máncsak hogy ontopik legyek....
fridit ismeritek ?
hát pe'
hhheheheheehee ( a cxreatures topicban jó kis ajit hagyott)
kellemes a karácsony
mindmeghaltok
és ajánlom szkorszéze filmjét szentestére...
vagy hanukapartyra...mittomén...mindenki hepi...
v9-et is csókoltatom és a nagyinevűt meg a japánt...meg az okoskodó gettólakokat és a sztónereket...meg a voodoos arcokat! gutten nú (w)év...
Eddig azt hittem a toalett kacsa reklám csak vicc, de tegnap szemtanúja lettem az igazságnak. Van aki képes a perem alá szarni! Nem is akárhogy... Tegnap bementem csővelni az egyik budiba a munkahelyemen és a látvány-szag komplexumtól kínomban felnevettem. Egy kókuszdió nagyságú megszáradt szarkupac volt ugyanis a perem alatt. Nem kellett sokáig gyözködni, hogy elhagyjam a helységet. Ilyet....
Oszama Bin Laden géppisztolyba szorult fallosszal, avagy csőre tölts itt a világ vége. Csak egy mottó napjaink relity tv-s die hard jeleneteire. De a művészet örök, a halhatatlanokkal pedig tele vannak a temetők.
A New York elleni terrortámadást a CNN szervezte, hatékony módja ez a nézőszám növelésének. Ki tuja, talán most kivizsgálják majd az RTL küklopsz klub felelősségét is a Zombi Jimmy fejlővését illetően. A Nirvana újra turnézik, Elvis pedig jövő hónapban új lemezzel jelentkezik. Veszett a világ...
a halál révén most bekattant az a bombamerénylő faszi akit tegnap teleinjekcióztak intelligens mosóporral. Szerintem nemesebb halál lett volna ha kiadják az ürgét a hozzátartozóknak. Plusz miután túl lett a 8. reinkarnáción 1867 év közmunkára ítélnék, hogy felépítse az épületet amit lerombolt. micsoda egy állat az ilyen
Figyelek ám, oszt rá lesz ülve a fejedre mindján, akkor legalább közelről is szemrevételezheted azt a bizonyost! A Bélám meg igen nagy természetű ember, úgyhogy ilyesmiről szó sem lehet!
koszi a felajanlasokat,
orulok annak hogy ilyen sokan tamogatjak az ujito jellegu muveszeti kezdemenyezeseket,a kempingszekekre meg nem onceluan van szukseg - hanem egyzeruen arra,hogy ne csak a tv kozvetitesbol jojjon a love,hanem rendezhessunk egy jotekonysagi vacsorat mondjuk az ehezo muveszeknek a helyszinen,aminek az arat elsikkaszthatnank!ahelyett hogy pl kreget meg az uj projectjet tamogatjuk belole