A kura anyádat, ne énekejjé, ha bevagybaszva baazmeeeg. Klasszikusokat csak pontosan:)))
URAIM, HOLNAP MEGLESZ AZ EGÉSZ DEBRECENI BULI HANGANYAGA:))))))
Elektrik, azt hiszem nem szeretlek. Kicsikeapró irígység gyúlt a szívemben. Azt hiszem gyűlöllek:)))))
Ez a Végtelen Dal c. lemezen található és szerintem minden komolyabb lemezboltban meg kell lennie.Jelenleg én is keresem, nekem ugyanis át volt másolva egy kazira,amit odaadtam egy havernak,hogy vegye fel UTÁNA(!) az ő zenekarának a demóját.Erre mit csinál a hülyegyerek?
Hát nem letörli ?!?!?!!
Ajajjj,öreg hiba volt!
Elárulom,hogy a kompjúterasszony még a gyengébb számok közé tartozik humor szempontjából:)
Komolyan mondom,ha valahol látod leárazva vedd meg.Ehhez képest a Monty Python sehol sincs!:)
Télleg,a Wellington megvan még?
Nagyon a szívemre venném,ha csak úgy nyomtalanul eltűnne hazánk zeneileg,szövegileg legjobb progresszív zenekara.
Gondoltam rá,hogy a következő lemez lehetne egy konceptalbum (amúgy Dream Theater mintára).
Ki is dolgoztam egy jó sztorit:
A történet Anasztáziáról szól,aki egy gyönyörűséges leányzó.Egy szép napon elhatározza,hogy felcsap BKV ellenőrnek.Lelkiismeretesen végzi is a munkáját,bünteti a bliccelőket rendesen,ám egyszer csak arra lesz figyelmes,hogy rémálmok kezdik el gyötörni.Álmában egy mirelitcsirke üldözi,aki minden áron lúdtalpbetéteket akar rásózni,ráadásul kísértetiesen hasonlít Humphrey Bogartra eszkimóruhában.Néha ütol is éri őt a "fenevad",ilyenkor rendszeresen szerecsenydiót szór a fejére,mivel a lánynak esze ágában nincs megkötni vele eztmeglehetősen ostoba ötletet.
Egy nap aztán Anasztázia nem bírja tovább,felkeresi pszichiáterét,hogy derítse ki a rémálmok mibenlétét.
(Figyelem,rendkívül egyéni fordulat jön most a történetben:) A pszichiáter egy regressziós hipnózis (vagy mi) segítségével visszarepíti a lányt előző életébe,ahol orrszarvúgondozó volt Ugandában.Ám a kísérlet nem jár sikerrel,nem találnak semmi olyan dolgot,ami a rémálmokat okozhatta volna.
Egy szép napon maga Anasztázia jön rá a megoldásra: lelkiismerete az,ami őt nem hagyja nyugodni.Ugyanis lelkiismeretfurdalása van a megbíságolt emberek százai miatt.
Az utolsó fejezetben otthagyja e rettenetes állást,és felcsap anyagmennyiségbecslőnek.
Vazze! Irigylem az ilyen embereket! Allitolag valakinek megvan videon. Azt is benyomhatnank!
A ket kedvencem:
"jajajajajj! En o'annyira oreg rokker vagyok!"
es mikor elfelejti a szoveget egy iszonyu magas:
"Zordon sorsom hajnalan utan" ... megy a zene... kinos csond a mikrofonnal, majd a dallam: "hő-ö-ö-ő, ő-ő-ő-ő-őőő-ö-őő! Ennyi!
Ki lenne rakva mogejuk, hogy "Isten, haza, pallos"
meg "sort, buzat, Ossiankoncertet!"
Ezentul, ha konferencia van, mindenki ele egy korso sort raknak ki.
Endre bátyámat láttam az ominózus Lovardabeli koncerten, még a fellépés előtt. Komoran pusztította a veresbort a pultnál. Szóval ez BORította fel a dolgokat... Azért a Nemesis jó volt aznap este...
"Jajjjajajjjajajjajjaj öreg rokker vagyok, jajj gyerekek... Imádlak, ehhehejj... (ez annyira endrés ez a szeretetteljes kacaj)
Pár rész amin hülyére röhögöm magam (top 3):
1. 1:45-1:59: egy indulatos rajongó keserves sirámai, a második kritikai megjegyzés alatt egyéb műkedvelők vokálozása hallható... " Osszijááán":)
2. "Gyerrrünkgyerrünk,gyerrünk, régi szép nóta jöööön.. Ééjjjaajj.. A sátán képébenn..gyerünk" - már játszottuk! - "Nnmost elljátsszuk, gyerünk.."
3. Rubcsics kritikát gyakorol Endre felett: "Nagyon kibasztál velünk Endrém, nagyon-nagyon! Magaddal is, az egész emberekkel..." Mire Atomvárosi reakciója: "Jó..." Rubcsics: "Most itt égek.." Endre: "Mi?"
Rég éreztem magam olyan jól ,mint aznap este.