Isten már csak azért is mentsen meg minket a dologtól, mert csurka kinyilatkozta, hogy "csak a fideszt tudjuk elképzelni leendő koalíciós poartnerként, de koalíciót csak akkor vagyunk hajlandóak alkotni velük, ha következetesen megvalósíthatjuk a programunkat"
Hát ezek után nem kizárni egy miéppel való koalíció lehetőségét... Nagyon kemény.
Az azért nem mehet, hogy én 8 éven keresztül támogatlak téged és semmit sem kapok.
De mehet.
Kérte valaki ezt a támogatást?
Hideg fut a hátamin, amikor kedves tinédzser fiatalok a piros lámpánál szutykos vízzel összemaszatolják az autó szélvédöjét, és elvárják, hogy ezért még fizessek is. Mereven elutasítani nem merem öket, mert éles szélü szerszámaik vannak, és már van egy visszautasított koldustól származó hosszanti karistolás az autó bal szélén. Így aztán a pénztárcában való kotorászást mímelem, amíg a lámpa zöldre nem vált. Akkor aztán gázt adok és spuri.
Sajnos, de egyet kell értenem onogur-val hogy a MIÉP befogja nyujtani a számlát, de ettől az isten mentsen meg bennünket.Fidesz-MIÉP koalicio magasan veri az MSZP-Munkáspárt duót is.Ha ez bekövetkezik nekünk annyi.
A MIÉP három éven keresztül következetesen támogatta a kormányt - kívülről. Többször szavazott a Fidesz javaslatai mellett, mint a kormányon lévő FKGP.
2002-ben be lesz nyújtva a számla.
Az azért nem mehet, hogy én 8 éven keresztül támogatlak téged és semmit sem kapok.
Talán pont fordítva van, el tudod képzelni?
A jobboldaliak teljes mellszélességgel támogatják a jelenlegi kormányt.
De ha a Fidesz csak egyszer is elhinti a "B variánst", vagyis hogy inkább az MSZP-vel csinál nagykoalát "az ország EU-csatlakozása érdekében", mint hogy belemenjen egy Fidesz-Miép kényszerhelyzetbe...szóval akkor a jobboldaliak többsége hátat fordít a Fidesznek.
És akkor jönnek a radikálisok.
Nem találsz az indexen egyetlen olyan fideszest sem, aki ki merné jelenteni, hogy elfordul kedvenc pártjától, ha az koalázik a mijéppel.Leszedált,engedelmes párttagok.Nem zárja ki, nem határolódik, lapít, mint szar a fűben...
Ja, és én se baloldalról, inkább liberális. Ami mint tudjuk, a jobboldalon van...
Sajnos megint fel kell dobni a topicot.
Viki kijelentette a Le Figaronak, hogy a kizárni szó nem szerepel a szótárában, és bízik abban, hogy nem kell koalícióban kormányoznia jövőre.
A Kisgazdákkal kötött koalíció előtt pont ezt mondta, pont ugyanezekkel a szavakkal.
Ez annyit tesz, hogy a FIDESZ a saját hatalmának megőrzése érdekében nem riad vissza attól sem, hogy kockára tegye az ország EU csatlakozását. Mert ne felejtsük el, a MIÉP programja néhány pontban mondjuk úgy finoman: eltér az európai, civilizált gyakorlattól.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a FIDESZ-esek erre mit mondanak.
Magam nem vagyok baloldali, még mielőtt ez a vád érne.
Nem vonok én le semmilyen messzemenőket, csak érdekes az egybeesés.
Már hosszú hetek óta várok egy jó csörtére, de nem találtalak.
Tegnap óta viszont aktivizálódtál...:-))))
Különben meg nem hiszem, hogy valaha is nagy Csurka-fan lettem volna, vagy tévedek? :-)))
Nicsak, naz, már aszittem emigráltál a Pannontopikba és ki sem dugod az orrodat onnan.
Most, hogy Demszkij helyett újra a családod haverja kerül előtérbe, már vagdalkodsz?
Ki a fene mondta Neked, hogy engem érdekel Csurka??? :-))))
"A MIÉP a FIDESZ kurvája"- mondta Franka Tibor a dabasi választásokon. A FIDESZ a kisgizgákkal is összeállt, a MIÉP-pel is meg fogja tenni. Jön majd az ujabb keresztény kurzus.