Uraim, ránézek az utolsó hozzászólás dátumára, és dideregni kezdek. Kész időutazás... még sehol a választások, a konvergenciaprogram, és az amerikai elnök sem ült még Harley-n.
Már kíváncsian várom, mit ért felszerelés alatt! (Remélem, nem őzet darabol mostanában, vagy ilyesmi. Korlátozódjunk, kérem, a hagyományos szerekre, melyeken marakodhatunk a Szervita téren.)
Mert ha lemondom, akkor már rögtön nem fogyaszt, mi? Amilyen elitista... Nagyon fent hordja az orrát, amióta olyan góré vagy mi lett a Vatikánban. Apropó, mi szépet tud már eljátszani?
én ez tudom, de úgy gondolom, a tisztavérű emberi faj megéri az ilyen veszteséget. mert a keveredés említett példái mellett azért ott van a lótetű, a szárnyas maki, csonka és pici is.
szívesen fogyasztok Önnel kultúrált alkoholt, ha nem mondja le megint, mint tavalyelőtt.
Nem lehet ilyen konzervatív. Ha az Ön hozzáállásával alakították volna avilág folyását az illetékesek, soha nem jöhettek volna létre olyan felejthetetlen jószágok, mint a búbos gőte, a hétöves tatu, vagy a galambos dorina.
Akkor onnan ismerős nekem! Nem volt kint esetleg a 184:0-s FTC-Müncheni Filharmonikusokon? Ha Ön volt az, aki megetette azt a kontrafagottost a pénztárgépszalagokkal, akkor engedje meg, hogy utólag is gratuláljak - a TF-en külön szakkollégium keretében tanítják a módszerét. Én a C-szektor közepén sarlóval a kezemben, fekete mintás pólóban.
rali, nem szeretném elvenni az illúzióit, de tracy már nem ártatlan. Vagy Ön nem az a konvencionális fajta?
Ön mennyire mondható Kemény Henrik rajongójának? Ez a retorika az ő életművéből ismerős. Ön is a Molinári bácsi vs. Predatoron nőtt fel? (És mondja, érdeklődése csupán felületes, vagy az ún. kemény maghoz tartozik?)
rali, kérem kiáltsa jó hangosan: "Ott van a hátad mögött!!!"
nem élek a szó hagyományos értelmében. rendszerint Puller vámpírkoporsójában tartózkodom, és amikor kinyílik néha, olyankor jövök föl levegőzni egy kicsit.
Arcizma ne rebbenjen. Mondjon Ön is olyan dolgokat, amiben több y van, mint e, és linkeljen be aranyozott keretű zsánerképeket, amin vietnami pandamackók ingerkednek nyugatnémet kislányokkal. Ez a filosz-metatrend, maga röghözkötött.