Magam is ott voltam. Erős félház mellett ment a buli, nyilván nem kedvező a megcélzott 40+ közönség számára a hétköznap késő esti időpont.
Úgy látszik, hogy a Pillangók csak köröznek Attila körül, mert múltkor a Dürer Kertben szinte minden muzsikus (még a vokálos lány is) más volt. A zenekar neve csak hívószó, bár kétségtelenül jobb, mint ha a pontosabb Beri Ary és haverkái lenne.
Értem én, hogy 50 körül a legtöbb előadó belassul, de ez így eseménytelen, hangos szobazene volt. Nekem ugyan bejön, de ismerőseim, akiket elhívtam, a felénél hazamentek.
Ez a muzsika arra jó, hogy letöltsem és otthon/útközben jó minőségben hallgassam. Felkerül a koncert anyaga valahová?
Bérczesi Robi emelte át a XXI. századba a régi szerzeményt. Sokkal frissebb és feszesebb mint az eredeti, ami a maga idejében ugyancsak top muzsika volt.
És azt is, hogy milyen mende-mondák terjednek a személyéről.Vagy, hogy ki mit hisz vagy hitt róla az elmúlt 20 évben..Ostobák azok az emberek aki csak a saját nézőpontjukból képesek szemlélni a dolgokat és olyan embereknek tesznek "szemrehányást", akinek a álláspontját még nem hallgatták végig, hanem különböző mende-mondákra építik a véleményüket.
Arra reagáltam, hogy ő semmilyen formában nem adott magáról hírt, így kizárólag pletykák léteztek, amelyet ilyen-olyan emberek csepegtettek. Amennyiben ezzel neki baja volt vagy van, akkor tehetett volna ellene, de nem érdekelte. Tegnap viszont nem tetszését nyilvánította ki ezzel kapcsolatban, amire írtam azt amit. Nem az én véleményem volt, nem is adtam rájuk soha és nem is terjesztettem ezeket, mint azok, akik "napi kapcsolatban lévőként" írtak magukról.
Teljesen korrekt, hogy valaki nem úszik a médiumokon, nem celebkedik, stb. De nem is csodálkozhat azon, hogy mendemondák terjednek vele kapcsolatban. Ezen mit nem értesz? Vagy mit is akarsz pontosan? Nem értelek.
Egyébként szép volt DVlad, mármint az a fene nagy öszinteség amit lenyomtál.
Kicsit szemrehányás szaga volt a dolognak.Gondolod, hogy érdekli a véleményed vagy bárkié is a földön? Van aki diktálja a divatot , nem követi. Arra ott vannak az olyan emberek mint te.Úgy tűnt te jobban tudod mi hogyan történt B.A.-val mint ő maga, és még Te fikázod az általad "bennfentesnek" nevező hírforrásokat. Legalább meg győződtél róla, hogy igaz-e amit ott összehordtál, vagy csak a nagy megmondó szerepében óhajtottál tetszelegni?
Hallottam valamit fél füllel, lehet az egészet vagy részleteit kiadják újra.Mármint a pillangóknak.Már, ha jól értelmeztem a hallotakat. meg valami koncert is készülődik.új zenei anyaggal. de jó lenne!
Elkészült Berencsi Attila(Beri Ary) website-ja, melyről mp3 minőségben ingyenesen tölthető le szerzői lemeze. A zenéjén kívül új festményei is megtekinthető.
hat akkor sztem az ua. mint az enyém. lehet akkor felesleges is feltölteni mert akinek kellett én elküldtem a saját verziomat, a szellők szépét meg nem is tudom ki tette közkincsé