Keresés

Részletes keresés

nobodybuilder Creative Commons License 2001.04.18 0 0 96
rice, tegnap ismeretlenről átkereszteltem ribancra, úgyhogy most a szomszédod a telefonomban. de ne ijedj meg, nem fertőz! :-))
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 95
jaaaaaaa!? azt nem mondtad, hogy SZÉP is ...
:-)))
Előzmény: rice (94)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 94
há hogyneeeee. szép nagy piros sportkocsi, sok pénzt csodákat tud tenni az ilyen állatokkal:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (93)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 93
Ugyanmár, ez egy ilyen bicikli. Te pl. meg tudnál kívánni egy 150 kilós hájhegyet? :-)
Előzmény: rice (92)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 92
na már azt is tudom, hogy miért nem a rendes pasis topicban beszélgetek Veled:)
csirkefogó! az ilyen pasik miatt lesznek a nők szomorúak, elkeseredettek és magányosak:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (91)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 91
öreg vagyok én mán, rizsa, láttam kibaszottul randa 22 éveseket :-))) árnyékra nem vetődök. nekem bizonyíték kell, nem ígéret :-)
Előzmény: rice (90)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 90
na azért csak kibökted vazze:) egy 22 éves bombázó meg akar kapni, de Te ellenállsz.......
minek kellett ez a baromi nagy körítés?:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (89)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 89
Egy csajszi, akivel a hix-mobil fórumon ismerkedtem össze. Már beszámoltam róla a katasztrofális csajok topic elején, gondolhatod :-)) 22 éves, menedzserasszisztens. Még sosem találkoztam vele, győri. Valahogy az kínzó rézésem van (már vagy egy éve), hogy mindenképpen maga fölé akar teperni. :-)) Az ilyen mindig gyanús. :-))
Előzmény: rice (88)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 88
remélem én segítettem:) ki ez?

rizsa

Előzmény: wonderfool (87)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 87
Ácsi az egész!
Megvan. Tényleg lány. Hát, vazzeg, még ismerem is ... :-|
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 86
Levelezőprogramos scriptet én tudok írni, Lotusból csináltam már sok ilyesmit, még az UL-ekben keringő önmegsemmisítő e-mailt is megírtam :-))
De hogy küldök sms-t levelezőprogramból? Merthogy e-mail címet nem ztudok ám
Előzmény: SebDani (84)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 85
ez jóóóóóóóóóóó, imádom a genya embereket, akik okosak is:)

rizsa

Előzmény: SebDani (84)
SebDani Creative Commons License 2001.04.17 0 0 84
A gond az, hogy utááálok sms-t írni, ennyi még a netről indítva is nagy tétel :-)
Egyik kollégám (egy átmulatott péntek éjszaka után) beugrott a munkahelyre, hogy megszivassa ismerősét... Leült a géphez, bevágtatott a levelezőprogramba és nekiállt megírni egy nyomógombhoz egy scriptet, ami úgy kezdődött, hogy
for a = 1 to 50000 és úgy végződött, hogy next a, majd rákattintott a nyomógobra... ;-)

Bár nem láttam a programot, de elő tudom keresni, és biztos, hogy nincs tíznél több programsor a for és a next között.

A célszemély (mint később elmesélte) először megpróbálta kézzel kitörölni az sms-eket, de ebbe hamar beleunt, majd hétfőn felhívta a szolgáltatót, hogy központilag ki tudják-e törölni... ki tudták... :-(

Előzmény: wonderfool (80)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 83
ne zárjuk ki ezt a lehetőséget sem, hiszen küldött nyuszit is az ünnepre:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (82)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 82
pénz O.K.
Írás-olvasás O.K.
Nőismerős O.K.
Humorosnak nem nevezném, bár talán másképpen gondolkodnék, ha nem én volnék a célszemély ...
Fontos vagyok neki ... ez már eleve furcsa. Az anyukám csak nem lehet! :-)))
Előzmény: rice (81)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 81
akkor gondolkodjunk el hangosan, hogy mit is tudunk erről az emberről:
van pénze a hüjeségére,
tud írni, olvasni,
van olyan nő ismerőse, aki rábeszél a rögzítőre,
nagyon egyedi a humora,
ja és fontos vagy neki.

ismersz ilyet akire ez ráillik?:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (80)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 80
Erre már gondoltam.
A gond az, hogy utááálok sms-t írni, ennyi még a netről indítva is nagy tétel :-)
A másik, hogy többnyire szerintem ki van kapcsolva. Nálam kb. havonta jelentkezik, lehet, hogy csak ennyi időnként teszi be a simet is, és ugye max. 1 hetet lehet beállítani az sms érvényességi idejének, utána törlődik ...

Meg mit érnék el vele? Egyszer már elküldtem a francba, mondtam neki, hogy kíméljen meg az üzeneteitől. Megígérte (kb. 4-6 hete). Most mégis ...

Előzmény: SebDani (79)
SebDani Creative Commons License 2001.04.17 0 0 79
Mi lenne, ha küldenél neki 12378 db sms-t, hogy menjen a (k/2r)csába?!
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 78
Nincs itt valaki a westeltől, aki meg tudná mondani, hogy melyik cellából forgalmaz ez a delikvens, ha be van kapcsolva? Legalább azt szeretném tudni, hogy melyik városból pinázik és disznózik ... :-)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 77
de mi a facér nem monnya meg, hogy mit akar? :-)
Előzmény: rice (76)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 76
akkor nem lehet olyan rossz ember vazze, mert van humora:))

rizsa

Előzmény: wonderfool (75)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 75
mellesleg gyanítom, hogy netezős ember, ha nem is tasztalos ... ismeri a szmájlit ...
Előzmény: rice (73)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 74
úgy is hívtam, meg kijelzősen is. mindegy az annak ... :-)
Előzmény: rice (73)
rice Creative Commons License 2001.04.17 0 0 73
úgy hívd, hogy ne jelezze ki a számodat. ezt egy szintén gerinces embertől tanultam:)

rizsa

Előzmény: wonderfool (72)
wonderfool Creative Commons License 2001.04.17 0 0 72
Nahh, húsvétkor újra jelentkezett. Képüzenetet kaptam tőle, átnyomtam egy nokiába, egy malac volt rajta. Aláírás: Disznóka! Visszaüzentem neki, hogy sunyi paraszt.
Kezdtem megunni, megpróbáltam hívni. A hanposta-üzenet egy édi-bédi szexi(nek szánt) női hang ... "szia, most nem értél el, próbálkozz később". Így most 51%, hogy nő az illető, 49, hogy fickó, aki megkért valami ismerőst, hogy nyávogjon egyet a hangpostára.
A disznóka valszeg annak szólt, hogy olvasták a topicot az rtl-klubtól, elkérték a számot és megpróbálták meghívni valami műsorba (engem is). Gondolom zokon vette.
Bemutatkozni, azt bezzeg nem tud.

Tegnap délután végre kicsörgött, háromszor is próbálkoztam öt perc alatt, de nem vette fel ... nagyon bátor :-) Aztán megint kikerült a domino-sim a készülékből. Azóta sincs változás, küldtem neki sms-tet, nem jött még meg róla a delivery report.

Egyenes, gerinces ember ... :-|

|: nobodybuilder :|

Előzmény: nobodybuilder (68)
pusztuló agysejt Creative Commons License 2001.03.27 0 0 71
Szegény, a sanyarú gyerekkor emlékei, mikor feltörnek.
Én neked adom az enyémet, ha gondolod. Valahol még megvan a padláson. :-)
Előzmény: rice (69)
nobodybuilder Creative Commons License 2001.03.27 0 0 70
kéccer is megkérdeztem tisztességesen, hogy kicsoda ...
mindegy, téma egyelőre felejtve. bár, ha megint egy hónap műlva jön újabb versike, azt azért beírom ide, mindenki épülésére : )
Előzmény: rice (69)
rice Creative Commons License 2001.03.26 0 0 69
ha ennyit megérsz neki, akkor ne szép dolog, ha bántod:) nekem még dominot sem vettek:(

rizsa

Előzmény: nobodybuilder (68)
nobodybuilder Creative Commons License 2001.03.26 0 0 68
Igen, van egy olyan gyanúm, hogy ez az ember képes volt emiatt venni egy domino-kártyát, valahogy mindig csak este 6-10 között jött tőle üzenet, direkt beállítottam receiptet a válaszra egy idő után, az is este jött vissza ...

Mindegy, elküldtem a francba, mondván, hogy sunyi. Az volt a válasz, hogy azt tanácsolja, hogy akkor ítéljek, ha hibátlan vagyok (apám! ezt a dumát ...), majd visszaüzentem, hogy tanácsokat ne osztogasson, aki a sötétből, név és arc nélül üzenget bárgyú és obszcén versikéket. Na erre visszakaptam egy smiley-t, a feszültséget oldandó ... azóta nem jelentkezett a barma.

Előzmény: rice (50)
Kilroy Creative Commons License 2001.03.26 0 0 67
Nem tudom, mit érthettem félre, de valóban inkább jöjjenek a mobilzaklatós sztorik...
Egyébként agysejtnek igaza van:
"(az ideális világban nincs félrekettyintés és megcsalás, pl. ilyenektől - is - ideális)"
Előzmény: csinovnyik (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!