Kerult a csaladomba egy STRATUS, es akksit kenne toltenem. Sajnos csillag garazsban all, igy a helyen - a toltopontokon- nem lehetseges az. Igy a kerdes, hogy kell kiszerelni, hogy a futott lakasban tortenhesen meg ?
Jó napot kívánok! Stratus (1999-es) bal hátsó tengelycsonkjához tartozó pálcára lenne szükségem. A tengelycsonkot már bontottan megszereztem. Az ábrán látszik elgörbülve. Ha nem tévedek, a másik ábrán piros nyillal megjelölt rúdról van szó. Valójában elég maga a pálca is, a végén kévő tányér nélkül.
Azért írok ide,mert nem találtam Sebring fórumot,hátha Ti tudtok segíteni nekem. Szal váltás előtt állok s nagyon tetszenek a Sebringek. Azt szeretném tudni,hogy mennyire megbízható,mennyire szervíz igényes,érdemes-e vennem heti 7-800 km-re?Dolgoznék vele (ez nem áruszállítást jelent) fontos a megbízhatóság. Nyilván a megfelelő karbantartás mellett.
Hello! Most vasarolnék egy Stratus-t. Megnéztük kipróbáltuk.Egy olyan gondja van hogy egyesbe kicsit nagyobb gázt kell adni ahhoz hogy simám induljon. Illetve a sebességet nem mutatja a km óra csak ugrál! Mi lehet a baja? Előre is köszi
Üdv! Nemrég eladtam szeretett Chrsler Stratusom. Szomorú emlékként rám maradt 4db alufelni, egyedi festéssel (porfestett fekete, gyári pezsgőszínnek megfelelő dekoráció a képnek megfelelően) Az ár taralmazza a rögzítő csavarokat is, gumi nincs hozzá. 60 ezer forintot kérek érte, adok mellé még pár alkatrészt pl lámpa, meg van egy Haynes szerelési útmutató egy csomó hasznos infóval, adattal stb. Mindenképpen egyeztetessünk telefonon, mert a felnik és a könyv Szegeden vannak, a többi alkatrész meg Gyulán, szóval össze kell szednem mindent, ha kell valakinek így egyben.
helló azt szeretném kérdezni hogy fokozatosan nyomom a gázt akor szépen fel vált de ha hirtelen gázadásra berezonál az eleje és nem tudom hogy miert ezt szeretném megtudni
helló vettem egy startus 2.5 v6 automata triptronik váltos és az a baj hogy gázadásra nem lodul meg hanem inkáb berezonál valami az elején de a fokozatosan nyomom a gázt akor vált szépen csak ha hirtelen gázadásra berezonál valami az elején és nem tudom hoyg mi baja lehet csuszna a kuplungja vagy mi lehet vele köszönöm hoyg segitesz várom válaszod???
Ha 2001-2006 közötti a Stratus akkor van rá esély hogy fel tehető, az ET stimmel. Viszont a Stratus agy mérete (CB) jóval kisebb, szükséged lesz egy tehermentesítő gyűrűre amivel csak az a gond, hogy 14,4mm a különgség vagyis, egy olyan karika kell aminek a vastagsága 7,2mm ilyen vastag tehermentesítő gyűrűt én még nem láttam, el tudom képzelni, hogy valaki ki tudja neked esztergálni valami jóféle anyagból, akkor feltehető rá.
Van még egy eset a 2.4i-Turbo/RT mert ott az ET gyárilag 45 ha azt 40-esre cseréled akkor a felni 5mm-el beljebb fog menni, nem hiszem, de előfordulhat hogy beleér valamibe odabent, viszont ehez kisebb tehermentsítő kell mert ennek az agya nagyobb a standarnál 67,1.
Ha időd engedi ellenőrizd a leírtakat a fenti linken. Én erre jutottam.
A képen látható zöld színben keresek motorháztetőt, lámpamosós ködlámpás lökhárítót ködlámpákkal együtt, fényszórókat, szárnyas emblémás rácsot és zárhidat.
"99-es 2.5V6 Automata Stratus az áldozat...
Persze épeszű áron más színben is jöhet mindez.
Ak itud, segítsen akár itt, akár E-Mailben dr-ventura@hotmail.com / forman136@gmail.com címeken.
Nemrég vettem egy Chrysler Stratust (2.0-ás benzines, 2000-es, automata)!
Eddig csak márkaszervízben volt szervizelve (Emil Frey)!
Én is odavittem egy átvizsgálásra, de elég horror árakat mondtak, és gyakorlatilag semmit nem szerelnek, javítanak, mindent csak cserélnek, csak gyári alkatrészekre...
Csalódás, mert amit javítotak (apróság) 2 napig volt jó...
Ezért utánakerestem, van-e más Chrysler-szervíz, szerelő, stb.
Két céget találtam, de nincs egyikről sem infóm:
1. M5 Autószervíz (Bp. XVIII.ker.)
2. Pappas Autó (Bp. XI.ker.)
Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ezen szervizekről??? Árak, hozzáállás, megbízhatóság, stb.???
Illetve esetleg van-e valakinek Bp-en (legjobb lenne Budán) olyan magán autószerelője (tehát nem szervíz), aki ért is a Chrysler-ekhez, van hozzá felszerelése, megbízható stb.???
Eladó 97-es Chysler Stratus 2.5 LX ajtók,4db üvegekkel elektromos ablakemelokkel centrálzárral,fa berakásos bor kárpittal kituno állapotban fekete fényezéssel. Csomagtartó teto , pótfék lámpával. Hátsó lökháritó,jobb oldali ködlámpával 2db hátsó lámpatest 2db elsö ködlámpa 1db olajhüto 1db generátor 1db triptronik váltó kijelzésu km óra 1db gyári erösito 1db gyári magnó 2db visszapillantó tükor és elektromos vezetékek. Érdeklodni a 06 20 231 8729-es számon lehet egész nap. Az összes alkatrészt egyben 50000 ft-ért odaadom.
2009-ben vettem egy Chrysler Stratust 400000Ft-ét kitűnő volt a motorja és gyönyörű volt a belseje azóta nagyon megszerttük,a külsején vannak kisebb hibák,de találunk rá megoldást hamarosan.
Igazából kérdezni szerettem volna tőletek,hogy 1997-es 2.0 LE gépünkben rossz a fűtés nem melegít eggyik fokozaton se és a kapcsolló is csak a 4es fokozatban fúj,mi lehet a hibája??
Van egy 2.5-ös 99-es Stratusom, Strabag elnöke vette újonnan én meg tőle. 2007-ben volt 1.4 misi, 75e Km volt benne. Azóta volt lengéscsillapító csere, meg raktam bele másik rádiót. (A gyári rádió tönkre volt, volt benen egy Audi Concert Bose, az meg meghalt és kiszanáltam) Hátul a bal hátsó lámpánál kicsit elöregedett a ponthegesztés és befolyt a víz a pótkerétartóba. Dinitrol karosszéria tömítő és nincs többé gond. Mondjuk volt sajna törve is, de nem nagyon látni a nyomait. Bal hátsó sárvédőívbe beleért a széles kerék ha sokan ültek benne, egy 2X1cm-es helyen be is rohadt, 15e volt fénnyel a javítás. Kormányösszekötők kellettek és olajcsere. Vezérlés most lesz elősször cserélve mióta nálunk van, amúgy semmi baja semminek. Váltó is hibátlan. Tudom ajánlani, megbízható. Fogyasztása nálam 10 alatt van pedig nem könnyű a talpam. Van egy 96-os B Omega kombim, 2.5V6 sporautomata, az 11-12 nálam átlagba. Chrysler azért gazdaságosabb, bár lényegesen gyengébb szerintem. Ha tudtam segíteni jó pár hónap távlatában akkor örülök neki.