Megint vezetésről kapott ki, kár érte, de még csak 17 éves. Át fog ez fordulni, csak kell egy kis rutin.
Így hogy mindkét selejtezőjét elbukta, nem sokat fog játszani a szezon második felében. Lesz a Welsh Open, a vb és kb. ennyi. Kínában esetleg lesz még valami, ahol mindenki indulhat?
Miért nem lehet a játékosok nevét rendesen leírni ? Utoljára az óvodában vicceltünk ezzel. Régebben normálisan lehetett itt beszélgetni de most lassan már csak annyit látok ebben a fórumban, hogy "letiltott nick".
Köszi, végül megtaláltam (Lg tv Beállításai között). Soha nem használtam még, asszem megfelel(t) nekem a magyar nyelv. Csak érdekesnek találtam, hogy olyanról írtál, amit nem állítottam még be. De köszi, meglett :-)
Lineáris tévében a Diginél a Eurosport HD-n biztosan lehet választani de gondolom a MAX streamingen is. Twitch-en szoktam még nézni, ott eleve csak angol van.
Gondolom ezek a magyar kommentátorok voltak. Az angolok nem elfogultak és még értenek is hozzá, nem beszélnek baromságokat. Szerencsére lehet választani.
Remélem az "Eurosport"-ot legalább a snooker meccsek idejére átnevezik "Asiasport"-ra, ilyen elfogult kínai szurkolást még soha nem hallottam a kommentátoroktól, a szakmájuk szégyene volt.. A kínai sportolónak természetesen gratulálok a hihetetlen eredményhez!
Gyilkolják csak a játékot a kínaiak, nulla élvezet van abban amit csinálnak. Kb. mintha cipőboltban lennének eladók csak ez jobban fizet, bár amelyik a "Ding akadémián" gyakorol gondolom leadja oda a nagy részét :D