Keresés

Részletes keresés

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2000.12.04 0 0 181
Csókojom, szöveccégi kapitájny aka'ok lenni, de az ánuszom környékén levő labdák najon fájdalmasshak...

A magyar foci házatáján már mindenki próbálkozott, speciel a homokosok még nem, én adnék a gyereknek egy esélyt. Az úszásban bejött.

Ja és Friderikusz a stúdióbeli öltönyben erősen hasonlított Bruce Willis-re a Kölyökből.

dzsungelnyuszi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 180
Már látom milyen naív voltam...:-) Kösz a tippet. :-)
Tartok tőle, hogy nem fogom végigolvasni - nagyon hosszú - kiderül végül, hogy kicsoda Kirké?
Előzmény: Carella (178)
rice Creative Commons License 2000.10.31 0 0 179
Kikérem magamnak!! Az én életem nem szaros, csak egy kicsit el van szarva:)) Nagy a különbség!

rizsa

Előzmény: Carella (178)
Carella Creative Commons License 2000.10.31 0 0 178
Tartok tőle, úgy csinálna, mit akit baroma nem érdekel, penig meg vagyok róla győződve, hogy személyesen, vagy sameszei útján itt figyel. Nézd meg az egyik sameszét, mit művelt a politika fórumban elhalt Fridi hihi című topikban. Ott kifejtette, hogy nem érdekli őket a mi szaros életünk.
Előzmény: dzsungelnyuszi (177)
dzsungelnyuszi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 177
El kéne küldeni ezt a topicot a Sancinak. Görbülne a szája, ha látná, hogy már a második adás a kutyát sem érdekelte. Én is csak háttértelevízióztam vele, csak foszlányok maradtak meg. Tényleg szar volt asszem. :-)
rice Creative Commons License 2000.10.31 0 0 176
Persze, hogy értem! De nem csináltam semmi rosszat:)) De jót se:)(különben azt nem is tudok)

rizsa

Előzmény: Night Hunter (175)
Night Hunter Creative Commons License 2000.10.31 0 0 175
Ha neked a tegnap este jó volt, akkor neked rossz. :( (Ha érted mire gondolok)
Előzmény: rice (173)
Carella Creative Commons License 2000.10.31 0 0 174
Az előzetesét láttam.
Annak alapján nem voltam rá kíváncsi.
Előzmény: rice (173)
rice Creative Commons License 2000.10.31 0 0 173
Én se néztem meg tegnap, de nekem jó volt:)
rizsa
Előzmény: Night Hunter (172)
Night Hunter Creative Commons License 2000.10.31 0 0 172
Na, végül is nem néztem meg.
Tök sz@r volt! :)
Előzmény: Night Hunter (169)
beluking Creative Commons License 2000.10.31 0 0 171
Elsüllyedt, de felélesztjük. Sajnos nagyon messze vagyok Magyarországtól, tehát ezért is várom a hozzászólásokat, kíváncsi vagyok, mi történt Az én mozim-ban !
Előzmény: rice (170)
rice Creative Commons License 2000.10.30 0 0 170
Sajna én nem tudom ma megnézni, így nem is tudom, hogy lesz +int véleményem:)

rizsa

Előzmény: Night Hunter (169)
Night Hunter Creative Commons License 2000.10.30 0 0 169
Na de azt figyeld, holnaptól hogy be fog indulni.
Én is beírok majd, ha megnéztem. (Akkor is, ha nem :))
Előzmény: rice (168)
rice Creative Commons License 2000.10.30 0 0 168
Szeretnék valamit megkérdezni kedves beluking. Most, hogy a moderálásnak köszönhetoen a topicban mindenki rendesen viselkedik, bár a kutya sem szól bele, így most jó? Mert lehet, hogy én látom rosszul, de gyorsabban süllyedt el, mint a Titanic.

rizsa

Night Hunter Creative Commons License 2000.10.19 0 0 167
:) Nekem is úgy hiányzol, mint mondjuk egy 100 méteres bungee jumping-ről ugrás 105 méteres gumival, azt hiszem. Részemről befejeztem, bocs az offért.
Előzmény: sz (166)
sz Creative Commons License 2000.10.19 0 0 166
Ilyen tasztalosok nélkül nem is lenne szükség a moderálásra, azt hiszem. Részemről befejeztem, bocs az offért.
Előzmény: Night Hunter (163)
beluking Creative Commons License 2000.10.19 0 0 165
Sajnos nem tudom, mire gondolsz pontosan. Lehet, hogy azért nem, mert nincs még gyermekem...
Ha jól emlékszem, 13 éves koromban csak a focira gondoltam, meg akkor kezdtem el zenét hallgatni... Talán a lányokra is gondoltam már akkor... Hú, de régen volt! Csak nem a "felvilágosításra" gondolsz ?

Előzmény: Sárkány (164)
Sárkány Creative Commons License 2000.10.19 0 0 164
Eltűnt és én felhozom. Érdekes volt elolvasni az új hozzászólásokat. Akinel van 13 éves csemetéje, tisztában van azzal, hogy itten vmi nagy hiba történt.
Szerintetek mi?
Night Hunter Creative Commons License 2000.10.19 0 0 163
Mivel ez a topic már átesett egy kú.rva nagy moderáláson amiben kellően kifikáztam magam, így már baromira nem érdekel az egész, úgyhogy lesza.rom fridit is, meg a Magyar Narancsot is.
UFF.
Előzmény: sz (159)
sz Creative Commons License 2000.10.18 0 0 162
hát igen, a kulturáltságot kibukott. gartulálok.
Előzmény: Beerci (160)
Carella Creative Commons License 2000.10.18 0 0 161
Kedves LeDerMedve!
Kissé ledermesztett a hozzászólásod stílusa, különösen hogy vartyogásnak nevezted a hozzászólásokat. Nos ez elsősorban téged minősít, ha nem haraxol.
Mindamellett nem árt ha te magad is tisztában vagy azzal, hogy a topiktársak mondanivalóját nem CÁFOLTAD, hanem MAGYARÁZTAD. Azaz nem vitattad a lány zéró EQ-ját, hanem megindokoltad. ENnek pedig akkor lett volna helye, ha bárki is kárhoztatta volna, de ilyet nem találtam sehol.
Előzmény: LeDerMedve (50)
sz Creative Commons License 2000.10.18 0 0 159
Nem állítom, hogy Friderikusz a legjobb és a legtökéletesebb, továbbá azt sem, hogy mindig igazat mond, de azért elolvashatnád a Magyar Narancsnak adott nyilatkozatnák néhány részletét... Ha pedig csak fikázni akarsz, van erre más topic.

az említett interjú

Előzmény: Night Hunter (20)
beluking Creative Commons License 2000.10.18 0 0 158
Akkor újra: bocsi, elhamarkodott voltam !!
Előzmény: ezoterika (71)
beluking Creative Commons License 2000.10.18 0 0 73
Nyugi, ír ő a "Tinik az indexen" fórumba is, úgyhogy beletrafáltál :-)) !
Természetesen mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk, csak el kéne olvasni a topic címét és arra reagálni. Ennek "hiánya" akasztott ki.
Igazából nagyon kíváncsi lennék Night Hunter véleményére a lány helyzetével kapcsolatban, hiszen valószínűleg egyidősek lehetnek, és én is másképp gondolkodtam 10 évvel ezelőtt. A 17 éves ugyanúgy a társadalom része, mint a 30, 60 ,vagy 90 éves ember.

Szerintem is meg kellett volna szólaltatni a testvért, de lehet, hogy meg sem találták. Bár neve biztos van. Azon gondolkodtam még, hogy a riport hónapokkal ezelőtt készülhetett, és ha a környezete megtudta, hogy a Fridi filmet forgat a lányról, biztos máshogy áltak hozzá már a bemutatás előtt is.

Nem ismeri valaki a lány bátyját?

ezoterika Creative Commons License 2000.10.18 0 0 71
Azt hittem, hogy egy topicba be lehet írni a személyes tapasztalatokat a Fridi stábjával kapocsban.
Ez nem fikázás volt, hanem ez így történt!
Tudom, hogy néha fáj az igazság, de sajna ez az volt.
Így várom bocsánatkérésedet!
nemmindegy Creative Commons License 2000.10.17 0 0 59
Mindenesetre ha meg is találja (legyen úgy!), az illetőnek igencsak nehéz dolga lesz...
Előzmény: Triste (58)
Triste Creative Commons License 2000.10.17 0 0 58
A lány olyat tud, amit hasonló helyzetben sokan nem tudtak volna, illetve nem tudnának: életben maradni! Nemcsak szó szerinti, hanem sokkal inkább átvitt értelemben. Adott egy szűkebb-tágabb társadalmi közeg (kissé csodálkozom, hogy a hozzászólók közül ezt a részét a dolognak éppen, hogy érintették, pedig ez lényeges tényező!), amiben a túléléshez minden zavaró, felesleges körülményt nagy elszántsággal és hihetetlen tudatossággal mellőzni kell. Létről vagy nemlétről lévén szó, hibázni egyszer sem szabad. A mérce hangsúlyozottan ebből a szempontból tehát rendkívül magas, s éppen ezért csatlakoztam nemmindegy hozzászólásához, mert jogosnak tartom a lányra vonatkozó kérdését: "megtalálja-e a "megfelelő" (szükséges) LELKI párját?"
Előzmény: nemmindegy (24)
nemmindegy Creative Commons License 2000.10.17 0 0 55
Sokak igazolhatják, hogy a "fiús" anyósok előszeretettel "piszkálják" a menyüket. Freud biztos sokat tudna erről mesélni. Ha ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy egy ilyen szomorú helyzetben általában valamiféle felelős-keresés indul, adja magát a "végkifejlet". (Tisztelet a "kivételes" anyósoknak.) Szerencsére ilyen végletes helyzetbe nagyon kevesen kerülnek, de egy "vérbeli" anyósnak szinte bármi megfelelő alap.
Üdvözlettel ... nemmindegy
Előzmény: LeDerMedve (54)
LeDerMedve Creative Commons License 2000.10.17 0 0 54
Folytatva hozzászólásomat, a másik történet.

Nekem igazán itt csak egy dolog volt, ami különösen megütötte a fülemet.
A kedves anyós reakciója a tragédia után.
Nem volt neki elég, hogy a szerencsétlen menyének meghalt a gyereke, hanem még Őt is vádolta miatta.

nso csi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 52
Hát én nem is tudom, de lehet hogy vidéken meg lehet ejteni ezt a varázslatot. Meg egyedül is van, szóval lehet.

Az utolsó mondatoddal egyetértek, megérdemli mert, hogy most ilyen arról nem Ő tehet.

És az, hogy egy gyerek élete így alakulhat és csak ennyi segítséget kap az szégyen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!