Tartok tőle, úgy csinálna, mit akit baroma nem érdekel, penig meg vagyok róla győződve, hogy személyesen, vagy sameszei útján itt figyel. Nézd meg az egyik sameszét, mit művelt a politika fórumban elhalt Fridi hihi című topikban. Ott kifejtette, hogy nem érdekli őket a mi szaros életünk.
El kéne küldeni ezt a topicot a Sancinak. Görbülne a szája, ha látná, hogy már a második adás a kutyát sem érdekelte. Én is csak háttértelevízióztam vele, csak foszlányok maradtak meg. Tényleg szar volt asszem. :-)
Elsüllyedt, de felélesztjük. Sajnos nagyon messze vagyok Magyarországtól, tehát ezért is várom a hozzászólásokat, kíváncsi vagyok, mi történt Az én mozim-ban !
Szeretnék valamit megkérdezni kedves beluking. Most, hogy a moderálásnak köszönhetoen a topicban mindenki rendesen viselkedik, bár a kutya sem szól bele, így most jó? Mert lehet, hogy én látom rosszul, de gyorsabban süllyedt el, mint a Titanic.
Sajnos nem tudom, mire gondolsz pontosan. Lehet, hogy azért nem, mert nincs még gyermekem...
Ha jól emlékszem, 13 éves koromban csak a focira gondoltam, meg akkor kezdtem el zenét hallgatni... Talán a lányokra is gondoltam már akkor... Hú, de régen volt! Csak nem a "felvilágosításra" gondolsz ?
Eltűnt és én felhozom. Érdekes volt elolvasni az új hozzászólásokat. Akinel van 13 éves csemetéje, tisztában van azzal, hogy itten vmi nagy hiba történt.
Szerintetek mi?
Mivel ez a topic már átesett egy kú.rva nagy moderáláson amiben kellően kifikáztam magam, így már baromira nem érdekel az egész, úgyhogy lesza.rom fridit is, meg a Magyar Narancsot is.
UFF.
Kedves LeDerMedve!
Kissé ledermesztett a hozzászólásod stílusa, különösen hogy vartyogásnak nevezted a hozzászólásokat. Nos ez elsősorban téged minősít, ha nem haraxol.
Mindamellett nem árt ha te magad is tisztában vagy azzal, hogy a topiktársak mondanivalóját nem CÁFOLTAD, hanem MAGYARÁZTAD. Azaz nem vitattad a lány zéró EQ-ját, hanem megindokoltad. ENnek pedig akkor lett volna helye, ha bárki is kárhoztatta volna, de ilyet nem találtam sehol.
Nem állítom, hogy Friderikusz a legjobb és a legtökéletesebb, továbbá azt sem, hogy mindig igazat mond, de azért elolvashatnád a Magyar Narancsnak adott nyilatkozatnák néhány részletét... Ha pedig csak fikázni akarsz, van erre más topic.
Nyugi, ír ő a "Tinik az indexen" fórumba is, úgyhogy beletrafáltál :-)) !
Természetesen mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk, csak el kéne olvasni a topic címét és arra reagálni. Ennek "hiánya" akasztott ki.
Igazából nagyon kíváncsi lennék Night Hunter véleményére a lány helyzetével kapcsolatban, hiszen valószínűleg egyidősek lehetnek, és én is másképp gondolkodtam 10 évvel ezelőtt. A 17 éves ugyanúgy a társadalom része, mint a 30, 60 ,vagy 90 éves ember.
Szerintem is meg kellett volna szólaltatni a testvért, de lehet, hogy meg sem találták. Bár neve biztos van. Azon gondolkodtam még, hogy a riport hónapokkal ezelőtt készülhetett, és ha a környezete megtudta, hogy a Fridi filmet forgat a lányról, biztos máshogy áltak hozzá már a bemutatás előtt is.
Azt hittem, hogy egy topicba be lehet írni a személyes tapasztalatokat a Fridi stábjával kapocsban.
Ez nem fikázás volt, hanem ez így történt!
Tudom, hogy néha fáj az igazság, de sajna ez az volt.
Így várom bocsánatkérésedet!
A lány olyat tud, amit hasonló helyzetben sokan nem tudtak volna, illetve nem tudnának: életben maradni! Nemcsak szó szerinti, hanem sokkal inkább átvitt értelemben. Adott egy szűkebb-tágabb társadalmi közeg (kissé csodálkozom, hogy a hozzászólók közül ezt a részét a dolognak éppen, hogy érintették, pedig ez lényeges tényező!), amiben a túléléshez minden zavaró, felesleges körülményt nagy elszántsággal és hihetetlen tudatossággal mellőzni kell. Létről vagy nemlétről lévén szó, hibázni egyszer sem szabad. A mérce hangsúlyozottan ebből a szempontból tehát rendkívül magas, s éppen ezért csatlakoztam nemmindegy hozzászólásához, mert jogosnak tartom a lányra vonatkozó kérdését: "megtalálja-e a "megfelelő" (szükséges) LELKI párját?"
Sokak igazolhatják, hogy a "fiús" anyósok előszeretettel "piszkálják" a menyüket. Freud biztos sokat tudna erről mesélni. Ha ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy egy ilyen szomorú helyzetben általában valamiféle felelős-keresés indul, adja magát a "végkifejlet". (Tisztelet a "kivételes" anyósoknak.) Szerencsére ilyen végletes helyzetbe nagyon kevesen kerülnek, de egy "vérbeli" anyósnak szinte bármi megfelelő alap.
Üdvözlettel ... nemmindegy
Nekem igazán itt csak egy dolog volt, ami különösen megütötte a fülemet.
A kedves anyós reakciója a tragédia után.
Nem volt neki elég, hogy a szerencsétlen menyének meghalt a gyereke, hanem még Őt is vádolta miatta.