Én a Surrenderért nem vagyok oda, csak félig-meddig. Az első 3 szám viszont zsinorban rohadt jó. Ezenkívül még a Hey Boy, Sunshine és a Got Glint teccik, de a többi nem igazán.
Nahát, fején találtad a szöget, mert nekem nagyon teccik a Midnight. :)) Nagyon sajnálom, hogy nem jött ki maxin, csak emiatt meg nem fogom megvenni a felesleges Brotherhood-ot (bár van rajta mégegy telitalálat új szám).
jó volt őket látni az első sorból Utubeon nézegettem is felvételeket róluk, fotózni nem tudtam annyira nyomtak!!!!bár egy srác védett,köszi neki utólag is... de megérte....Gluglu-n látta őket valaki? exem lépett ott fell anno, de nem akartam kihasználni (én hüjje mér' is nem???)jegyügyileg, meg akkor még nem volt az exem...-
És Józan Géza is ott volt, nem tudtam h szereti a Chemixet.
Istenem, a nagy ászok megvoltak (KW, Underworld, Cassius, Casio Samples) már csak a Daft Punkot és Justice-t kellene meghallgatni élőben, és boldogan halnék meg...najó, azért Kavinskyt sem lenne rossz, Röyksoppot, és Klaxons-t bár az nem annyira elektro cucc...mondjuk az Aphex Twinért is szimplán "ölnék"
Nagyon szeretem az elektronikus zenét.az egyik felem él-hal érte, a msáik meg szoftrokker, némi britmániával.
szóbakerült, meghallgattam hát az új chemicalt kb 5x rakás fos az egész, közepesen hallgatható háttérzene, de ki ér rá ilyesmikre... talán nem vagyok autentikus, mert sosem szerettem igazán a chemicalt, szal szerintem a többi sem sokkal jobb mint ez, így valszeg a sokat koptatott önismétlés szó is áll égő az egész, 2007-ben ekkora szarral előállni egy kvázi nagy névnek, na mindegy, újabb bukott angyalok, pont időben hozza el őket a sziget, most érdemeljük én max a ZP-ben nézném meg őket, mert az csak 100 forintba kerül annyit meg még érnek
Na mi van, senkit se érdekel itthon a ChemBros?? 2 hét és itt az album, a maxi pedig már meg is jelent (nekem már meg is hozta a postás), a fórum meg halott...
Csak tudnám, hogy mi olyan extrém szar benne... Hogy a Dig Your Own Hole egy unalmas, dallamtalan katyvasz az biztos, de hogy az utóbbi albumokban mi kivetni való van, nem értem!