Keresés

Részletes keresés

amelii Creative Commons License 2002.10.28 0 0 39
de hülye vagy :)))
Előzmény: Chavo (25)
speeh Creative Commons License 2002.02.13 0 0 38
Alanyok kellenek nekem televíziós műsorhoz. Olyanok, akiknek problémája van a szomszédjával. Írjatok a flyvik@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.11 0 0 37
Nálunk csak "szimplán" bunkó az összes szomszéd. Szarnak a másikra. Éjszaka kezdenek el kapácsolni, úgy ordibálnak, hogy mindenkit felvernek, a házmesterné rendszeresen veri a gyerekét, ami további vitákat szül, nagytakarításnál most mindenki a közös udvarra vágja le a szemetét! Ennyi barmot egy rakáson. Elköltöznék, de nincs hová!
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.28 0 0 36
Nekünk úgy látszik 5 év után kezd megoldódni a problémánk. Italszagú szomszédaink végre megértették, hogy nincs ott semmi keresnivalójuk és aláírtak egy megegyezést, hogy 30 napon belül elhagyják az általuk jogtalanul elfoglalt ingatlant. Mostmár csak meg kell várni, hogy történik-e valami a 30-31. napon....
honolulu Creative Commons License 2000.08.28 0 0 35
A hétvége csöndes volt: úgylátszik a csütörtöki üvöltözés meghozta a gyümölcsét. Lehet hogy felfogta a dolgokat? A biztonság kedvéért megvettem a szörrándos erősítőt.

Lehet, hogy ez a megoldás: néha lemenni és üvöltözni egyet vele?

Előzmény: rags (34)
rags Creative Commons License 2000.08.27 0 0 34
Kb 1 évig laktam a földszinten egy 4 emeletes házban. Fölöttünk "szöke" hölgy+ fehér lábtörlő.
Hölgy rendszeresen 01:00 kor járt haza, és ekkor beindította a mosógépet. A kutyát pedig órákra bezárja a fürdőszobába, hadd vonyítson szegény.
Nagyapám a másodikról többször szólt neki, hasztalan. Néha felmentem nagyapámékhoz a másodikra, és a klumpámban "jó hangosan lépkedtem fölötte. Azóta elköltöztem, de ugyanúgy csinál mindent. Nehéz kifogni a jó szomszédokat.
Most a hálószoba mellől ált. a Kossuth rádió kelt
hétvégén 7.00 kor.
Csigahús Creative Commons License 2000.08.27 0 0 33
Sziasztok, az enyémek is ide kívánkoznak: keceli kiskannástól megmámorosodott fater jön haza vasárnap, veri az ajtót, bent anya, tiszta sztereó az élmény, mer' az ő üvöltése a lichthofon jön be. Aszongya, eressz be, mer' xxxxx, vinnyogás a lichthofból: neeem, fater üvölt kint: Eressz be, az én pénzemen híztál ilyen kövérre, te disznó. És közben jön föl a bűz a lichthofból, nem lehet kibírni. Namost menetrend szerint ajtócsapkodás, üvöltés, közös kecelizés, aztán estére kibékülnek és jön a nap csúcspontja: meghitten szexelnek. Ami ugye akkor jó, ha gusztustalanul csinálják, tehát emitten nagyon jó dologról lehet szó, a röfögés alapján, legalábbis. A nő másfél mázsás fogatlan, a faszi ugyanez ötven kilóval. Csak az üvöltést meg a késeléses jeleneteket mellőznék!

Javallat: Én a mosógépet (Hajdú) vetem be, centrifuga formában, mivel ezek alattam laknak. De a jehovistákat is hozzájuk irányítom. Esetleg: naponta rendelni neki valami faszát a hómsoppingból.

eMM Creative Commons License 2000.08.27 0 0 32
Így is van idővel minden Lrendeződik.
Fölöttem egy süket bácsika lakott aki ezerrel halgatta a kossuth rádiót.
Én is próbáltam sok mindent, több kevesebb sikerrel,de aztán idén tavasszal kihalt a bácsika.
Csak kevesebb mint három évet kellett várni.
lya, neMM én voltam! :-)
Előzmény: Cus (27)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.08.25 0 0 31
Én sajnos decibelsokkos terápiát nem alkalmazhatok, mert a mellettünk lakó családban normális kisbaba lakik, aki – egyéb szagos és hangos tevékenységek között – aludni is szokott...

Kérdem én, milyen megoldást lehet még eszközölni? :I

Előzmény: Hayloft Ezekiel (30)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2000.08.25 0 0 30
Hülye szomszéddal mi is el vagyunk látva:

Alattunk lakó (régi pesti bérház) alkesz család apu/anyu/4éves kis harcsacsali + idegbeteg öregasszony nagymami. Mivel nyár van, minden ablak nyitva, minden hallatszik mindenfelé. Éjszaka arra szoktunk ébredni, hogy kalákában hánynak, mert fogy ám a kannás piszkosul. Amikor ez nincs akkor 2 lehetőség van: valamely családtag hétágra üvölt a többiekkel/ alkesz anyu ipari varrógéppel dolgozik. Rezeg az egész ház, és este 11-kor még hajtja a gépet. Mintha a falat fúrnák, csak arról tudja az ember, hogy egy idő után elfogy a fal. Ez meg szól. Mindíg hangosan beszélnek, a gyerek a piától kicsit debil is lett, szóval kéjmámor. Mit lehet tenni?
Anima/Propellerheads/Fatboy Slim/és trance albumok repeat állása. Ha nagyon kemény a helyzet akkor progresszív rockot kapnak akár éjszaka is.

Hayloft a kegyetlen

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.25 0 0 29
Csak óvatosan! :)
Előzmény: honolulu (28)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 28
Cus,
:-)) godolom nagyon sajláltad.

Hétfőn vagy beszámolok az eseményekről, vagy a Kriminálisból megtudjátok a részleteket. :))))

Előzmény: Cus (27)
Cus Creative Commons License 2000.08.25 0 0 27
Türelem az élet mindent elrendez. A jó elnyeri jutalmát a gonosz pedig méltó büntetését.
Amiko eccer nagyon régen egy szobakonyha udvari grazonban laktunk a kisváros belvárosában, a szomszéd disznó tartásban kezdett nagyban. Aztán egy szép augusztusi meleg napon levágta a busikat, csak picinykét ráhibázott, mertahogy volt az egész hóbelevanc rárohadt. Forgótoke hijján így lett vége a válkozásnak :-)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 26
Az intézet nem jött be neki, mert kiengedték. Elég súlyos volt amikor bevitték, kint volt a tűzoltóság, mentők, zsaruk. Vagy 2 óra alatt szedték le a hevederzárját. Akkor még sajnáltam is egy kicsit, én naív. Pedig milyen nyugodt volt azalatt minden.

A fenyegetőzésnek nincs értelme: nem lehet ráijeszteni, élvezi a helyzetet. Arra vár.

Előzmény: Chavo (25)
Chavo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 25
Tényleg borzalmasan tudnak viselkedni a szomszédok. Képzeljétek egyik nap éjjel egy órakor kezdi verni az ajtómat. Kimegyek, hát elkezd velem ordítani. Na mondom még verekedés lesz belőle, szépen becsuktam az ajtót, leültem és tovább fújtam a trombitámat.

Chavo

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.25 0 0 24
Nálunk nincs ilyen baj, ott csak a füri ablakon át bejön a büdös galamb és tyúksz*razag, mert a szomszéd ilyen állatokat tart....
Nekünk meg egy namkívánatos albérlonk van, akik miatt sokszor bevetjük a hangfalakat... nem mernek szólni. Ha valaki bolond, akkor azért gáz van, na és mi lett az intézettel?
PArker Creative Commons License 2000.08.25 0 0 23
Esetleg még mindig csinálhatunk főcímet a blikkbe, miszerint "Internetező fiatalok kavarták fel egy bébés öreg néni nyugalmát" :))
PArker Creative Commons License 2000.08.25 0 0 22
Nézd, én sem vagyok egy izomcsibe, egyszer voltam hasonló helyzetben. Félbolond faszival szemben. Amikor megfenyegette a barátnőmet, akkor szikla határozottan mondtam neki, hogy ha ezt megpróbálja, akkor soha többé nem fog nyugodtan sétálni az utcán, vagy aludni. Soha többé nem mert fenyegetőzni sem.
Előzmény: honolulu (20)
Nannics Creative Commons License 2000.08.25 0 0 21
ez nem túl jó, nálunk nem vált be. :( Délutánonként csak és kizárólag hangosan hallgatok zenét.
Előzmény: PArker (19)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 20
Az ötletek jók, csak 1 dolog zavar, hogy bolond a lelkem. Mi lesz, ha tényleg megprobalja beverni a barátnőm fejét?

Akkor a megoldás: min 500 Watt hang + egy kézi sokkoló a Barátnőmnek. Tud valaki egy kézi sokkoló boltot? vagy kimegyek a bolhapiacra gázsspéjért. Bár a sokkoló viccesebb lenne.

Előzmény: PArker (19)
PArker Creative Commons License 2000.08.25 0 0 19
A 4x100 wattos erőlködő az nem rossz ötlet. Ami még kell hozzá, az mondjuk a tudósok: "apa kocsit hajt" vagy "a halál kamionja" című száma egy végtelenített kazettán. :)
Egyéb ötlet, pl. távolkeleti jó büdös füstölők használata, úgy hogy hozzá szálljon be a füst. Majd még gondolkodom. Esetleg jó ötlet sok bulit tartani. Én is szivesen mennék :))
Hmm .. esetleg felbérelni emberkéket, akik meggyőzik arról, hogy adja el a lakását ... bár ha hülye, akkor nem fogja felfogni ...
cs_geza Creative Commons License 2000.08.25 0 0 18
Az egyik cimboram egyszeruen oldotta meg: (szep nagy, de jambor ember): korbejart az osszes szomszednal, beszelgetett veluk, es elmondta, hogy egyetlen dologtol poccen be de nagyon, az ordibalastol, olyankor viszont se lat se hall! Mindosszesen egy szomszedhoz kellett atmennie demonstralni, a tobbi (regi) lako kozt elterjedt a hire....
Lord Iffy Creative Commons License 2000.08.25 0 0 17
Mir akarsz te a szomszédom lenni? Eztet nem értem ... :o(
Előzmény: Nannics (14)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2000.08.25 0 0 16
Sárkány!

Akkor mi a megoldás? :)

Nannics Creative Commons License 2000.08.25 0 0 15
Ha a Te házad udvara is kétszer tíz méter 20 nagyon hangos ablakkal, rengeteg halláskárosult, de szerencsére alkoholista állattal, akkor biztos. :(

Ráadásul a zenei ízlésük is pocsék.

Előzmény: honolulu (13)
Nannics Creative Commons License 2000.08.25 0 0 14
Ha a TE szomszédod lehetek, akkor produkálom mind a 3-at. :)
Előzmény: Lord Iffy (12)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 13
Nannics!
sose lehet tudni
Előzmény: Nannics (11)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.08.25 0 0 12
Te az idióta nő, idióta hapsi, idióta fiúgyerek vagy az idióta lánygyermek vagy? :o)
Előzmény: Nannics (11)
Nannics Creative Commons License 2000.08.25 0 0 11
honolulu!

Lehet, hogy mi szomszédok vagyunk???

Előzmény: honolulu (-)
honolulu Creative Commons License 2000.08.25 0 0 10
Ötleteket szívesen veszem. Arra gondolok, hogy beszélek a szomszédokkal, akik már 20 éve kénytelenek elviselni (bár csak nem volt mindig ennyire gáz ez a nő), hogy árulják el a titkukat. Szerintem egyébként levegőnek (és hülyének)nézik.

Biztos, ami biztos, a hétvégén veszek egy hifitornyot 5 hangfallal.

Előzmény: Sárkány (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!