Szerintem csak DevMes és Macskamati sejtette komolyabban, hogy ki a gyilkos.
Egyébként tényleg keveset írtam, de kitört a szünidő és a kiskorú nagyon szeret a gép előtt ülni. A nagykorú is...:-))
Ha reggel ideenged Márti14, akkor talán sikerül meggyőzni DevMest valahogy.
KÁGÉ, lehet, hogy kevesen hitték hogy te vagy a ny, de:
azt hogy ny35 te vagy Dev-vel spec kb 90%ra tettük. Azt hogy ny35 valódi-e... csigga kissé bekevert. Ha akarod, elküldöm a logot + leveleket, amiben erre rájöttünk.
Gently, aki egy élő úr
PUHH!
Para rulez, mondhatom az utolsó pillanatban bedobott hiszterikus gyanusitásra:-)))
Újra itt a bizonyiték: hinnem kell az intuiciónak, a megérzésnek.
Mondd csak trebb, vagy Marti!
Ki lett volna a gyilkolandó?
A következö játekra máris lehet jelentkezni, amint kifújtuk magunkat.
Köszönöm a játékot mindenkinek (kivéve a házába bújtat)nagyon izgalmas szellemes menet volt!
Szubjektív értékelés:
Maminti sajnos túlparázta, ez lett a veszte, és majdnem nekem is:-((
Marti sorai között tudtam olvasni, mág akkor is ha röviden írt.:-)))
Mulan visszafogottsága arra utalt, hogy alig ha kapott szerepet és a téma sem tudott annyira illusztraciókra inspirálni, mint a hofeherkes. Majd legközelebb! Nem baj ha nem a jatekot illusztralja:-)))
KAGE szerintem túlkavarta, egyszer-kétszer, ami majdnem végzetes lett, de a hosszú napok megmentették:-)))
Chino-san lelkesedese majdnem megtevesztett, de amikor higgadtabban irt, akkor mar biztos voltam benne is.:-)))
macskamati csillogó szövegeivel a következö játekot is fogja gazdagítani, mert ö a ko-JV:-)))
Gently beretvalogikája és humora sopk kellemes percet szerzett a gyaloglón is, végre valaki, aki nem sértödik meg, ha gyanuba fogom, hanem észérvekkel jön:-)))
Fist nem tudott kibontakozni, hála KAGE remek szimatának:-)))
trebb játekvezetése visszafogottságával és hallgatagságával még izgalmassabbá tette, a nagyleküsége meg megmentette a játekot, hisz ha nem várja meg Gentlyt, akkor most sorsolhatna:-)))
Na gyertek a következöbe
CV+jelszó
Amint megvan a X ember (romai szám) azonnal inditunk, addigra macskamati is meggyógyul.
Téged figyeltelek meg első éjjel, Fist koma. Azért etettelek olyan sokáig, hogy nehogy rágyertek a társaddal, hogy én vagyok a nyomi... Meg ezért is írtam azt a topicba, hogy KÁGÉ-t figyeltem meg...Talán túl jól sikerült. Asszem senki nem gondolta, hogy én vagyok a nyomi, néha még Csinó is kételkedett, pedig előtte felfedtem magam!
Márti!
Ki lett volna a mai áldozat? Mert én bizony téged figyeltelek...
A nyúlba. Pedig már, hogy örültem, hogy sikerült. Bár így is örülök, mert legalább van link. Ez volt a legeslegelső linkeskedésem. Minyárt beteszem az igazit is. (DevMess új gyilkosos topicját akartam igazándiból)
Összegyűltök, vadul méregetitek egymást. Mindenkinek mindenki gyanús. Végül is összeszeditek a véleményeket...
KÁGÉ és Chino szerint Mulan a kgb-s.
DevMess és macskamati szerint Marti.
Marti szerint DevMess vagy KÁGÉ
Gently elsődlegesen macskamatit gyanúsítja, de miután látja a viszonyokat, mégis Martira voksol.
Ekkor a megmaradt három férfi ráveti magát Martira, összefogják kezét-lábát, majd gyors ütemben felhúzzák az árbócrúdra. Rángatózik, s közben elszakad a ruhája. Lepottyan egy piciny pisztoly, a következő felirattal: Irina Ivanovna Popovának, 10 éves hűséges szolgálatáért
KÁGÉ ekkor feláll, és közli:
A fene egye meg! Bevált a szimatom, de ez a galád ügynök megpróbált tegnap éjszaka átverni!! Pedig a társát már az első nap lefigyeltem!! Mindegy, két fő emberáldozat két gyakorlott KGB-sért nem nagy ügy...