Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Carlosth565 Creative Commons License 2024.07.02 0 0 6112

Ez a tanúságom arról, hogyan csatlakoztam végül az új világrendhez, az Illuminátihoz, miután már több mint 2 éve próbálok csatlakozni, de a csalók többször elvettek tőlem pénzt. Olyan régóta keresem, hogy csatlakozhassak az Illuminátusokhoz, de a csalók folyamatosan elveszik a pénzem egészen ez év elejéig, amikor Lord Felix Morgannel online találkoztam, felvettem vele a kapcsolatot, és mindent elmagyaráztam neki, és ő ajánlotta a regisztrációt, és én fizettem a nagy tag, hogy elkezdhessek, és beavattak a Világrendbe, és a beavatásom után 4 000 000 dollárt kapok. Nagyon boldog vagyok! És ígérd meg Lord Felix Morgan jó munkáját . Ha érdekel még ma, hogy csatlakozzon az új világrendhez az Illuminátusokhoz, forduljon Lord Felixhez még ma, ő a legjobb esélye arra, hogy tagságot szerezzen az illuminátusoknak, akikre mindig is vágyik. Lépjen kapcsolatba Lord Felix Morgan e-mail címen: Illuminatiofficial565@gmail.com vagy Whatsapp +447918641801

gézanagy Creative Commons License 2020.07.18 0 0 6110

sziasztok. 

esetleg nincs itt valaki aki keni vágja a Ford Explorer központi zár témát? 

Sem a távokkal,sem a kulcsokkal,sem a belső gombokkal nem zárja az ajtókat! csak nyit! de pl kulcsal sem nyit..nyitni csak a gombokkal,és távval.

reléket már cseeréltem,és találtam kábelszakadást is,de nem oldodott meg! még a vezérlő van hárta,de sehol nem kapok..

Volna segitség? esetleg a csatlakozók kábel kiosztása is segitség lehetne,mivel igy még univerzális vezérlőt sem tudok betenni. kb 20 szál vezeték megy a két csatira,ami ugye sok egy sima ajtó vezérléshez,valamit még biztos vezérel az ajtó nyitás - zárás! 

köszi

spectorex0424 Creative Commons License 2020.02.22 0 0 6109

Szia nekem is tudnal adni egy hozzáértő elérhetoseget? 

Köszönöm 

freedom15144@gmail.com 

Előzmény: baal (6107)
trakeszv6 Creative Commons License 2020.02.16 0 0 6108

v8 fórumra elköltöztünk van külön ford explorer topic.

Előzmény: orban911 (6106)
baal Creative Commons License 2020.01.27 0 0 6107

szia,dobj egy mailt, megadom az expi guru elérhetőségét

Előzmény: orban911 (6106)
orban911 Creative Commons License 2020.01.23 0 0 6106

Szép jó napot mindenkinek!

Egy 98as Ford Explorerem van, és az automata váltóval vannak problémáim.

Kit ajánlotok? Kihez fordulhatok szakmai kérdéssel?

orban.otto@yahoo.com

mojoska Creative Commons License 2017.10.22 0 0 6105

Index relé kuka. Vaélahol a kormány alatt van. Ez legyen a legnagyobb bajod az expivel!  Viszont ha pörgös sok mindenben segitö oldalt akarsz, menj a v8forum-ra. Ott sokan vagyunk exploreresek. Ez itt döglött forum. 

Előzmény: Fati Haller (6104)
Fati Haller Creative Commons License 2017.10.22 0 0 6104

Sziasztok !

Most vettem egy 2004-es Ford Explorer Sport-ot. Az lenne a problémám, hogy mikor indexelek nem villog, hanem folyamatosan világit. A biztositékkal minden rendben, viszont nem tudom mi lehet a probléma. Remélem valaki tud nekem ebben segteni. A válaszokat előre is köszönöm. További szép napot. 

680604 Creative Commons License 2016.11.02 0 0 6103

Van egy pár explorer alkatrészem eladó! (Gyújtótrafók, kábelszett OEM Ford)

Attila Thomas Creative Commons License 2016.07.21 0 0 6102

Hali! Szevasztok! Ford explorerhez keresek gyári galytörő rácsot!

baal Creative Commons License 2015.10.05 0 0 6101

nem vagyok egy láma, de hol a hökömbe kell regisztrálni?

help!:-))))

Előzmény: baal (6100)
baal Creative Commons License 2015.10.05 0 0 6100

köszi,megyek

kellemes köhögést:-)

Előzmény: tüdőbeteg kakadu (6099)
tüdőbeteg kakadu Creative Commons License 2015.10.04 0 0 6099
Előzmény: baal (6098)
baal Creative Commons License 2015.10.04 0 0 6098

sziasztok!

fel kellene éleszteni ezt a topicot, tekintve, hogy nem találok explorer fórumot sehol

kérdésem meg lenne...rengeteg:-))))

bal

amars Creative Commons License 2014.07.06 0 0 6097

Szia Dóri!

Aksi csere után menj vele folyamatosan 30 km-ert ekkor a rendszer beállítja újra magát.

Ha kevesebbet mész akkor az installáció sikertelen.Menet közben a kocsid furán fog viselkedni de azzal nem kell foglalkozni.

Az aksi pont olyan legyen mint ami benne volt gyárilag....teljesítményre...márka nem lényeg.

Szia

etc14 Creative Commons License 2014.06.01 0 0 6096

Kedves Sorstársaim!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha ti is elkövettétek azt a hibát, hogy a Karaba Zoltánnal vagy az ő égisze alatt működő Gajber Kft.-vel szereltettétek a váltótokat, akkor kérlek Benneteket, hogy jelentkezzetek a tilumilu14@gmail.com e-mail címen.

Különösen kérem, hogy jelentkezzenek azok az emberek, akiknek Karaba nem adott számlát az elvégzett munkáról.

Köszönöm szépen. 

trakeszv6 Creative Commons License 2014.05.27 0 0 6095

a v8cars-ra költöztünk ott van egy explorer forum ott ird meg.

Előzmény: etc14 (6094)
etc14 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 6094

Kedves Sorstársaim!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha ti is elkövettétek azt a hibát, hogy a Karaba Zoltánnal vagy az ő égisze alatt működő Gajber Kft.-vel szereltettétek a váltótokat, akkor kérlek Benneteket, hogy jelentkezzetek a tilumilu14@gmail.com e-mail címen.

Különösen kérem, hogy jelentkezzenek azok az emberek, akiknek Karaba nem adott számlát az elvégzett munkáról.

Köszönöm. 

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2014.04.25 0 0 6093

Szia!

Ez a fórum sajnos eléggé bedöglött, íme a magyarázat:

"..-átköltöztünk a V8 cars-ba ott van egy"ford explorer" fanklub, csak regisztrálnod kell és hozzászólhatsz, nézd meg..."

Javasolom, hogy ezt keresd meg  a kérdéseddel   -noha valójában a hazai utakon futó Explorereknek csak  elenyésző %-a V8 car-   mert iebben a fórumban  évente van kb. 2 db. hozzászólás.

:-)

Üdvözlettel:

Béci

Előzmény: dravarga (6092)
dravarga Creative Commons License 2014.04.25 0 0 6092

Sziasztok,Dóri vagyok és segítséget szeretnék kérni tőletek.Vettünk novemberbe egy explorert és eddig minden rendben volt vele, de kedden ki cserélték az aksit benne még az autó villamosság szerelőtöl haza hoztuk de azóta nem indul.mintha nem kapna üzemanyagot már két szerelő itt volt de semmi,senki nem látott még ilyet,nem hogy ilyet explorert sem.Ha valakinek van tippje kérem segítsen,előre is köszönöm

tüdőbeteg kakadu Creative Commons License 2013.05.26 0 0 6091
Előzmény: Törölt nick (6090)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.26 0 0 6090

Üdv!

Látom már rég írtak a fórumba, akinek van esetleg Ford Explorer 4.0 V8 automata vasa, írhatna pár sort róla tervezek vásárolni egyet. (a 96-2001 ig gyártott fajtából) Ami igazán érdekelne, hogy a felelősségbiztosítás, adók, átiratás mennyibe fájna kb. A fogyasztásával tisztában vagyok. :)

Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.20 0 0 6089

Ja, és a színét nem árulom el! Általában egy fajta színben van magyarországon, na az enyém az nem tartozott közéjük... :)

Előzmény: Expi72 (6087)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.20 0 0 6088

Helló!

Nem is vagyok büszke rá, csak leírtam a tapasztaltakat... A kocsi azóta, ha jól tudom már nincs forgalomban, A "szerencsés" új tulaja már tönkrevágta... Hozzá teszem, ha nem kellene azt néznem, hogy egy hónapban mennyit tankolok az autómba, akkor biztos újra szert tennék egy Explorer-re... Kedvenc autóm a mai napig, és az még autó volt, nem mint a mai járgányok!

Üdv...

Frank

Előzmény: Expi72 (6087)
Expi72 Creative Commons License 2012.06.08 0 0 6087

Szia!

Azért én erre a helyedben nem lennék olyan büszke.

Azt tudod, hogy jól kitoltál a következő tulajjal? Az olaj apró kis lyukakon közlekedik a motorban. Az a motor azóta már biztosan kuka. Milyen színű volt az autód?

Na akkor olyat ne vegyen senki még véletlenül sem!

Üdv

Előzmény: Törölt nick (6084)
V8 traktor Creative Commons License 2012.04.22 0 0 6086

Mert átköltöztünk a V8 cars-ba ott van egy"ford explorer" fanklub, csak regisztrálnod kell és hozzászólhatsz, nézd meg............................................................

Előzmény: ronin. (6085)
ronin. Creative Commons License 2012.04.09 0 0 6085

HüüüüüHaaaaaa!!!

Ez a fórum aztán rendesen megdöglött,pedig még amikor napi szinten jártam ide azt hiszem nem volt olyan hogy ne lettünk volna itt jópáran! Most csak nosztalgiából vagyok itt ( a képekett nézegettem arról a bizonyos találkozóról amit még GERI74 fórumtárs és nagyon jó ember szervezett!Láttom sajnos ő is meg válik a típustól (legalábis az ő régi autóját hirdeti valaki )!

További szép napokat mindenkinek!

ÜDV: "APRÓSÉF"

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 6084

Szia!

Elárulom, nekünk is volt majd 3 évig egy Explorer-ünk... Kedvenc autóm volt, de amint felment a benzin ára, úgy döntöttünk, hogy lecseréljük... Az olaj miatt ne aggódj, gondolom azóta már megoldottad a problémát... :) Nekem mindig azt mondják, inkább legyen benne több olaj, mint hogy semmi... :)

Kis sztorit elmesélek:

Mi nagyon kihasználtuk az autót, mentünk vele rengeteget, autópályán, városba, falun egyaránt... Pakoltuk is rendesen... :) Na most én nem arról vagyok híres, hogy állandóan az olajszintet ellenőrzöm, így majdnem be buktuk... De...

Mentünk az autóval és egyre inkább azt hallottam, hogy mintha olyan erősebb csengő hang lenne a motortérben, persze tél volt, ki gondolta volna... Mentünk így is nem is keveset, mire úgy döntöttem volt a szomszédban egy szerelő srác haverom, átvittem neki a kocsit mire ő megnézte, és szinte semmi olaj nem volt benne... Vagyis volt, trutyi (kb. fél liter), ami már régen nem minősült olajnak... Azt mondta, ha most egy európai kocsival történt volna ez, már rég beállt volna a motor... De mivel ez amerikai tipusú volt, így túlélte...

Ezzel a történettel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem kell kétségbe eseni, akinek ilyen kocsija van, az megnyugodhat, tűzön-vízen át fogja vinni és talán soha nem fogja cserben hagyni... Legalábbis minket soha nem hagyott... Strapabíró verda, lever nagyon sok korszerűbb terepjárót... Gyorsul, megbízható, nagy, stb... Nekem ezek voltak a pozitív tapasztalataim... Egy negatív: kicsit sok benzint fogyaszt, de akinek ilyen kocsija van, annak tisztában kell lennie ezzel...

További sok sikert a jelenleg is Explorer tulajdonosoknak!

Üdv... :)

Előzmény: Szabadbatthyany Béla (6069)
Tomdet13 Creative Commons License 2012.03.03 0 0 6083

Szia!

Bontót tudok ajánlani az Üllői út 871.szám alatt, ill. Csömörön.

Ha itt nem találsz,akkor Németország: KILAN Shop, vagy ebay.de, vagy ebay.com, vagy a V8cars-on keresd Rick4-et. Amerikából mindent meghozat amit csak lehet kb. 10 napos átfutással,de néha kevesebb idő is eléghozzá!

Üdv.: Lónai Tamás

tel:0670/285-1150

Előzmény: gerard (6075)
eddig japán függ Creative Commons License 2012.02.18 0 0 6082

segitsek.....összetörték autom.....én parkoltam.nekem jött...bal első sárvédö...motorháztetőőő,,,,,,balelső lámppa..index fényszoró,,,kromozott diszrács...lökháritóm sérült....egygazdás autó gittett sose látott mindene gyári.......segitsegetek,,,,,,milyen árat fogadjag el,,,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!