Már megint rasszistázik ez a mocsok @tv.
Azt mondják most meg egy nyírségi cigánycsaládot
üldöznek a magyarok.Mocsok szdsz-es banda. Dögöljetek meg ti szemetét, hazug disznók!
Az előzőkkel messzemenőkig egyetértve :
A dominó showt az osztrák tv-n néztem, ott végig élőben nyomták, reklámok nélkül.
És az új, "dizájnos" tv2 teletexthez mit szóltok ?
Szerintem egyszerűen undorító.
Látom nem csak nekem szúrt szemet a Dáridóban látott 10% dominó + 90% Lajcsi-önreklám. Életemben
egy Dáridót se láttam, és erre büszke vagyok. Ezt is csak a dominó miatt néztem. Még szerencse, hogy
Lajcsi felhívta figyelmünket arra, hogy máshol is közvetítik a bulit.Rögtön át is kapcsoltam a németekhez.
Szerintem ezen az egészen nem kell meglepődni. A tv2 csak a szokott undorító formáját hozta.
Ez a valaha volt legszarabb tv-csatorna.
Csak ennyit akartam mondani.(A többi nem szalonképes).
Csá
Igen, az RTL legalább megadja a módját az ilyen rangos eseményeknek. Pl. ott a boxklub. Már egy órával hamarabb elkezdik, riportok, helyszin, előzmények, minden ami kell(mondjuk, hogy utánna egy percig tart, arról nem ők tehetnek:-)
Azt hittem, csak nekem szúrta a szemem mekkora bunkó ez Lajcsi. Soha nem nézem a Dáridót, ezután sem fogom, a mai adást is csak a dominó miatt ültem végig. Ha a műsor még egy kicsit is tovább tart, fix hogy Lajcsi megkoronáztatja magát. Mi a francért nem lehetett a Dáridót a kép aljában lévő kis kockában közvetíteni a dominót meg normálisan?
Mi is voltunk Rodoszon ezt majd ekkor és ekkor láthatják...
Jaj de finom ez a marcipán dominó, már hat tálcával nyomtam be...
Van nekünk is dominónk, csak az aranyból, el is mondom a telefonszámot...
Nem tudom, mikor fogja ismételni a dominót a tv2, de ha fogja, akkor biztos olyan időpontban mikor garantáltan nem látja senki.
Hálistennek a német RTL-en néztem végig a dominórekordot, és csak néha kapcsoltam a Lajcsira. Szörnyű! Ott énekel, izzad, miközben a kép sarkában drámai pillanatok zajlanak, már amikor ott a kiskép.
Jobb lett volna a magyar közvetítést az RTL Klubra bízni.
Eddig még elviseltem, mert voltak(vannak) nagyon jó filmek, műsorok.
De amit most csináltak az egyszerűen undorító. Azt a fantasztikus dominoshow-t, amit normális tévék élőben, teljes műsorként végig leadtak(szegény szervezők még a reklámokra is gondoltak) azzal a kib*szott nagyképű(enyhe kifejezés) egocentrikus szakbarbár(bár a zenéhez sem ért, csak a hája miatt? jó hangja van(szerintem belül üreges, mint a nagybőgő)) Lajcsival úgy elb*aszták, hogy azt már tanítani kéne.
"Igen, nagyon érdekes..a jövő héten a dáridóban..."
"Titanik? az lesz a dáridóban is..."
"Biztos, hogy sikerül nekik. A köverkező műsorszám..."
Fúj
De a legundorítóbb az volt, amikor elnézést kért, hogy ez a kis semmi miatt(kb így gondolta, amit mondott) kevesebbel látom a zenészeket és őt.
Van egy másik topic, hogy ölnék-e embert. A műsor alatt volt egy pillanat, amikor éreztem, hogy most megtenném. Őszintén.
Ps.:A moderátorokhoz lenne egy kérésem: Csak olyan moderátor törölje a hozzászólásomat, aki látta a dáridót.
Hát az biztos, hogy gondolkodni nem kell, mikor leül a doboz elé az ember. Ha kicsit tovább tart a folyamat, akkor nem lesz gond. Ülsz a doboz előtt, nyáladzol, elvagy, mint befőtt, gondolkodni meg a főokos fog helyetted. Te meg nézed azokat az agyament hülyeségeket, amiknek a végét az első három mondat után után kitalálod. Legfeljebb a hullák és a kúrások számát tekintve tévedsz egy-kettőt.
Gyerekek! Az egész a reklámról szól, oszt passz! Én csak azt nem értem, hogy, ezért nekem mi okból kifolyólag kell fizetnem tévé-üzembentartási-díjat, kábelelőfizetést és egyéb baromságokat. Miért nem ők fozetnek nekem, hogy nézem ezt a szemetet?
mostanaban en is utalom a tv2-t, meg az rtl klubot is..
egyszeruen nem ertem, hogy magyarorszagon ket vezeto csatorna,
hogy engedheti meg maganak azt, hogy fomusoridoben olyan filmeket
vetit amiket mar legalabb egyszer, leadtak...vagy lehet pont azert tehetik meg, mert
magyarorszagon vagyunk??? :)
a masik meg, a sorozatok: az egy dolog, hogy a nyugaton mar evek ota lejart sz*rokat adjak, (chuck norris rulez :)
de hogy ezeket meg ujra es ujra megismeteljek, az mar botranyos...
amikor meg megvesznek valami ujabb sorozatot, adjak egy darabig aztan leveszik a
musorrol...biztos azt gondoljak, "minek is vegyuk meg a tobbi reszt, ha nezok ugyanugy
elvannak az osregi olcso gagyikkal, meg a latin ezerreszes szappanoperakkal..."
egyszoval: kivagyokakadvadenagyon, ez is csak nalunk mehet igy...
mindenesetre tovabbi sok sikert az apukanak meg a fianak is...
Kedves bike!
Lenyűgöz ez a harciasság amit tanusítassz szeretett munkahelyed iránt.Ha nem haragszol en nem azzal védekeznék hogy , a helyesirási hibáidat kijavítom, mert te is hadilábon állsz a magyar nyelvvel.Én két példát emlitettem a TV2 lódításai közül amiből az egyiket megcáfoltad amit el tudok fogadni.De kiváncsi lennék arra hogy az a HiltonbaN lévő már napokkal azelőtt élőnek beharangozott Friderikusz riport miért volt tele vágási snittekel (mert ezt nem merted cáfolni).Én tisztába vagyok azzal hogy az "élő" szó használatával biztosan több nézőt lehet a képernyő elé csalogatni ,jobban el lehet adni a reklámidőt stb.
De a nézőcsalogatáshoz inkább szinvnalasabb műsorokat kéne készíteni nem pedig pitiáner szenzációhajhász tényelferdítéssel(van erre egy rokonértelmű szó csak azt kimoderálnák) élni.
Egyébként meg hazudtam neked az IQ-m csak 50-es.Na befejezem mert kezdődik a Dáridó.
Nem tudom miért vagytok fennakadva, a gagyi sorozatokon, mikor /sajnos/ elég sokan nézik, de szerintem majd ennek is lejár az ideje.
Én csak a hiradókat nézem, ha tehetem mindet /a bioponét is/, hogy összerakjam honnan fúj a szél, és hiányzik hozzá a TV3 ! / Egyébként nem érzitek, hogy gyereknek kezelnek rajta?/
Az egész napra marad a SPECTRUM !
Elég nevetséges a @tv, mert a Jó reggelt Magyarország csak a DUNA TV reggeli műsorát tudta nézettségben megelőzni, s gondolom az index-et akarja bevetni a konkurenciával szemben.
Hát lehet, hogy öngólt rúgtak.
Van 3 rossz billentyűm, az már 3 'TAB' gomb, majd elküldöm nekik.
Nulla munkáért, nagy fizetéssel???
Ha a TV2 dolgozói nem így gondolkoznának, akkor a műsor sem ilyen lenne!!! Ha nem a nulla munkán, és a nagy fizetésen járna az eszük akkor talán egyszer odakapcsolnám a TV-t. És ezt még nyiltan fel is vállalni az emberek előtt, az már full pofátlanság. Amellett javaslom a tv2 vezetői figyelméme, hogy az alkalmazottaik nulla munkáért veszik fel a nagy pénzt. És ha megválogatnák hogy kiknek adják a nagy pénzt...akik ugye nem nullát dolgoznak akkor talán lenne néha-néha 1-1 nézhető műsor. Jelenjelg szvsz 1 ilyen van a tv2-n: Fridi. Aki nem nulla munkáért veszi fel a nagy pénzt.
A tv2 nullamunka-társaival van itt a baj.
Dobcsi.
Kiváncsi vagyok, vajon a két netripacs mennyit markol fel, a reggelenkénti kb. félórás angol-magyar fordításért. Még véletlenül se foglalkoznának a magyar oldalakkal. Bár olyan unalmasak, hogy akkor se nézném őket.
Brrr hányinger, én is utálom a tv2-t.
Nem egészen értelek. Azért szégyelljem magam, mert téged nem vettek fel? Mert ugye aki másik topicot is olvas, az tudja, hogy Te is jelentkeztél a tv2-be, mert szerettél volna ott dolghozni. Csak nem vettek fel. Akkor most tulajdonképpen mi is a bajod? Nem csak az, hogy nem azon az oldalon állsz - szerinted 0 munkáért nagy fizetéssel - amelyiket szidod?
Nem egészen értelek. Azért szégyelljem magam, mert téged nem vettek fel? Mert ugye aki másik topicot is olvas, az tudja, hogy Te is jelentkeztél a tv2-be, mert szerettél volna ott dolghozni. Csak nem vettek fel. Akkor most tulajdonképpen mi is a bajod? Nem csak az, hogy nem azon az oldalon állsz - szerinted 0 munkáért nagy fizetéssel - amelyiket szidod?
Ez tényleg röhej!
Pálffy "mester" -aki eddig soha ki sem tette a lábát a stúdióból- most kint 'sztárolja' magát bokáig a Tiszában. Úgy tűnik mindenhol, mindig ő akar a középpontban lenni...
Eddig még (úgy-ahogy) szerettem a tv2-t, mert nem akartak minden rosszból is szenzációt csinálni (lásd Erős Antónia/Bárdos Bandi)...bár lehet, hogy csak nem vettem észre?
Üdv,
dyno
Nézitek a tv2 árvizi riportját? Élőben egyszerre két tiszaparti helyszínről?! Szolnokon, ahogy megszámoltam, három (3) kamera van... Már megint kamuznak!
De komolyan. A sorozatok engem is idegesítenek,de a környezetemben egy csomóan nézik. És csak ez számít. A kereskedelmi rádiók is szemetet játszanak, dehát azt hallgatják a népek, így azt kell hallgatni. És ugye ha a tv2-vel egyidőben megnézed az m1-et vagy az RTL-t, ott is ugyenolyan brazil szar megy, csak más a címe.
Az Árpa családnak meg ugye csak a fele van a tv2-nél, mert Árpa Attila az RTL-t erősíti. Szóval megint nem teljes az igazságod. Ja, amúgy a filmekhez mégy csak annyit, hogy a tv3 filmcsomagjának legnagyobb részét az RTL vette meg. Vagyis a jó filmeket ott keresd. A tv2-n marad a Szandokan... Ez van. Ha szeretnél jobb műsort, próbáld segíteni a Jó reggelt-et. Ha ott bejön az internetes dolog, akkor sokkal nagyobb teret kaphatnak az újfajta műsorok, és talán nézhetőbb időben is lehet majd látni azokat.
Amint azt már egy hasonló témájú topikban megírtam, az egyik legszemetebb dolognak a műsorújságokban megadott időpontokhoz képesti NAGYARÁNYÚ és RENDSZERES csúszásokat tartom. Azt mindenki el tudja fogadni, ha valami aktuálesemény következtében műsorváltozás van, vagy eltolódik a kezdési időpont. De hogy ez legyen a mindennapos, "normális" gyakorlat, az elfogadhatatlan, s SZVSZ csak azt mutatja, hogy a TV2 valójában lenézi a nézőit, tesz rájuk. De tényleg, ha mára már egyértelművé vált, hogy bizonyos műsorokat csak negyedórával, vagy húsz perccel később tudnak csak elkezdeni, miért nem ezt adják meg az újságoknak?...
Ami a műsor színvonalát illeti: sajnos, Magyarország lakossága nem azonos az Index látogatóival. Sokan vevők erre a moslékra, amit főleg ezek az egykaptafájú sorozatok és vetélkedők reprezentálnak. Nálunk tényleg ilyen az átlagos "kultúrális" színvonal. A TV2 ezt használja ki.
bike:
Egy kicsit mindig visszás az, ha egy sokat szidott cég 23 216. dolgozója védi a céget. Sajnos, azt el kell ismerni, hogy a TV2 úgy szar, ahogy van. Két dolgot tehetnének.
1. Kibasszák az összes mexikói/brazil/venezuelai/francia-guayanai stb. sorozatot + a Pálffy/Pállfy/Pálfy/Pálfi-Stáhljudit &Co. bagázst + az Árpa családot a picsáb@, és elkezdenek normális műsort + hiteles hírműsort csinálni.
2. Leköszönnek, és elhúznak a fenébe. Ezért kár volt kicsinálni a TV3-at, az se volt csúcsszuper, de legalább volt rajta hetente 3-4x nézhető műsor. A TV2-n egy év alatt nincs ennyi.
Ha 120-as az IQ-d, akkor valamit elrontottál. Mindenesetre egy nyelvtankönyvet nem ártana átolvasnod, akkor talán az élőbe élőbeN lenne, a Hiltonba HiltonbaN és a Pálffy-t sem Pállfy-nak írnád.
Aztán. Az a bizonyos csencsen video eredeti volt. És leadta a BBC, a CNN és az összes nagy amerikai csatorna is. Ők is hazudnak szerinted? Csak ugye eredetisége bizonyítására sem akarta senki addig hagyni a képeket, amíg a fejsze le is vágja a szakállas férfi fejét. Mert levágta. Sőt egy orosz katonának rohamkést szúrtak a torkába, majd elkezdtek ugrálni a mellkasán, hogy kipumpálják belőle a vért. Egy másiknak levágták az ujjait, egy harmadiknak a kezét, egy másiknak pedig a fejét lőtték át. Mindez persze szerinted csak a tv2 városligeti felvétele volt.
Ja, és még valami. A pontos tájékoztatás, mert a tv2 mindent csak hallomásból, ellenőrzés nélkül mond el.
"Amig a kozszolgalati televizional ellenorzik egy hir valodisagat addig a tv2 le se szarja, csak erdekes legyen." - írod te.
Nos mit is írsz, miről szólt ez a felvétel?
"Tenyek 1999 valamikor a csecsen haboru idejen.
Stahl
"A tv2 birtokaba jutott egy amator videofelvetel az orosz katonak csecsenfoldi kegyetlenkedeseirol.A felveteleket csak itt nalunk lathatjak.A gyonge idegzetuek kerem hogy ne nezzenek a kepernyore"
Vagyis te iott már idézed Stahlt. Aki pedig nem ezt mondta, lévén nem orosz katonák öltek csecseneket, hanem pont fordítva. Csecsenek öltek civil túszokat és orosz katonákat. Ennyit a hírek ellenőrzéséről, és az olvasók-nézők pontos tájokoztatásáról - vagy félrevezetéséről. És ugye neked ezt - lévén 120-as IQ-d van és videostúdióban dolgozol - tudnod kéne.
A @TV és az RTL is a külföldi (német, amerikai) műsorokat veszi át 1 az 1-ben (a heti hetes sem egy magyar találmány, van német eredetije) szóval az hogy a TV2 koppintja az RTL-t az ilyen formában nem igaz. Primitívségben meg szerintem az RTL a No.1, a Csíízzel, meg a készátverés showval...