Turnét mi nem szervezünk (mint az 50 éves fennállását ünneplő OMEGA), de 15 (vagy ki tudja mennyi) év után egy egyszeri és megismételhetetlen 'koncert' erejéig ismét összeáll a nagy CoV csapat itt:
Nagy megtiszteltetés a számunkra is, hogy ezen a patinás partyn mi is megjelenhetünk, ám a szervezés nem olyan egyszerű, de mindenképpen jól állunk. A 'mag' szinte minden tagja (én - 1,0, Székely Laci - 0,75, Kiss Laci - CoVboy, Müller Misi - Getto maestro) már jelezte részvételi szándékát, Getto maestro pl. csak emiatt utazik haza Amszterdamból, Hollandiából, ahol jelenleg él, de másokról is tudunk, akik csak emiatt az esemény miatt utaznak 5-10 ezer kilométert, hogy itt lehessenek (pl. Csernoch János / Jean - Panamából).
Az Árok 2011 szervezőivel abban maradtunk, ha a mi oldalunkról 100 % a dolog, akkor indítjuk az ezzel kapcsolatos kampányt, de szeretnénk az egykori külsős újságírók teljes garmadáját is felvonultatni, és ez a még keményebb dió, sokan települtek le az elmúlt 10-15 évben külföldön, főleg a tengerentúlon.
Egy azonban biztos, én mindent megteszek, hogy a magot alkotó 4 ember ott legyen (ha nem is végig a teljes programon), még akkor is, ha a hátamon kell lecipelnem őket a helyszínre.
Viszünk le "kegytárgyakat" vannak még eredeti felbontatlan CoV-os pólóink, magazinjaink, évkönyveink, szívesen ajálunk fel ilyeneket tombolára, nyereménytárgynak stb. stb.
Itt, ezen a fórumon is, de hamarosan - a szervezőkkel egyeztetve - a megadott linken keresztül is további infókat adunk nektek arról, mikor lehet majd ott velünk biztosan találkozni.
Jó az oldal, de nem lehetne mondjuk számonként egybetömöríteni a képeket?
Bár már mindegy mert mindegyiket letöltöttem.
A Cov3-as sorozatot nem lehet megnyitni. Nézd már meg légyszives, hogy mi a gond.
És köszi hogy egyáltalán foglalkozol ezzel, végre megvannak (lesznek) az agyonolvasott covok digitális formában is.
Huh, megyek sorrendben a válaszokkal:
tihanyi.tamas, Alien(tm): A CoV szöveganyagát elküldeni nagyon macerás lenne, mert: 1. betölteni a CD Ultra programot. 2. kiválasztani a cikket (leírást, stb.). 3. elmenteni .txt-be. Ezután (szinte) végtelen ciklusban mehetne a 2. ponttól. Brrr...
Különben is nagy az átfedés, mert ha rövid infó van valamiről, akkor csatlakozik mellé még 2-4 másik leírás is... redundancia rulez!
A .wad file kb. 50Mega :(
im2lazytosetthis, Baltafejbe, Sintér: Mintha hájjal kenegetnének! :)) Kösz srácok!
Hát, ezek után már nagyfokú szemétség lenne tőlem, ha abbahagynám. Már itt van a 8-as, és pár következő szám szkennelésre várva.
Sz'al CoVboy szavait kicsit elferdítve: "Türelem CoV scan-t terem" vagy mit! :))
A CoV nem jött ki CD-vel. Az a PC Ultra (CoV jogutód vagy mi) volt, annak is a CD Ultra verziója... Nem tudom hágy db CD-t ért meg, de az első valahányon van fönt a CoV szöveganyaga.
S hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Nekem megvan(nak)...
De nem .doc-ban vannak, hanem 1 nagy .WAD file-ban és a kezelőprogrammal lehet .TXT-be kimenteni a cikkeket.