Keresés

Részletes keresés

Téboy1 Creative Commons License 2007.10.07 0 0 684

Sziasztok!

Bocsi,az élet kicsit úgy hozta,hogy nemnagyon értem rá.... De mostmár leszek!

Miujság errefelé Kedves Thiss barátom?

Üdv: Téboy1

Téboy1 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 683

Szia Kedves Thiss barátom!

Most megfogtál! Ájvé! Kivételesen nem vágom miről van szó...

Ha megosztanád velem akkor okés... Holnap nyaralni indulok.... Majd jelentkezem! :)

Addig is hajrá HDD! :)

Szia,Sziasztok!

Előzmény: THISS (682)
THISS Creative Commons License 2007.07.14 0 0 682

Szeva Főnök!

át az a helyzet, hogy jelenleg nem nyomom semmivel.Tudnám mivel, csak hát időm kevés.De Hidden 2-vel akarom folytatni.

Postal2 uj kiegészitőjéről hallottál?

Üdv!

Előzmény: Téboy1 (681)
Téboy1 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 681

Sziasztok!

Remélem megőrizted Kedves Thiss Barátom a játékot.... Nagyonállatjó gém! Már Dáriuszt is sikerült lekaszálnom,egy szinttel feljebb nyomom.... Arcade stílusa nagyon menő.... Különböző feladatok,versenyek garmada,kocsitunning agyba főbe... Eltalált karakterek,életszerű szereplők,extra szuper luxus-utcai betonszaggatókkal.... Végcél a győzelem! "Szerelem"+csaj+kocsik.... Ha Bossrace végén nyersz,választhatsz rejtett nyereménykártyák közül,amik lehetnek a következők: Ellenfeled kocsija,pénzek (kisebb összegek),területek,új kocsik,különböző tunningeszközök... Sorolhatnám....  :)  Egyszóval remekül kreált grafikai-szituációs szerepjáték,szövevényes történettel,egy pici csalásokkal megfűszerezve.... Röviden ennyit róla.....

Sziasztok! Jó játékot...

Téboy1 Creative Commons License 2007.04.23 0 0 680

Szia Kedves THISS Barátom!

Ngay sajnálattal hallom! Pedig iszonyatjó "utcai hangulata van" a játéknak,bár lehet hogy ugyanez van Need For Speed (bocsi helyesírásáért,nemtom...) most wanted részében... Örülök neki! Nálam ez a first game... Ezzel nyomom egész álló ráérő időmben....  :)

Szia,Sziasztok!

Előzmény: THISS (679)
THISS Creative Commons License 2007.04.20 0 0 679

Szia kedves Téboy Testvérem!;-)

A Carbon nem indult el a gépemen...

Most a Hidden 2-vel nyomom:-)

Előzmény: Téboy1 (678)
Téboy1 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 678

Sziasztok!

Szia Kedves THISS Barátom!

Netán vmi gondod van Need For Speed Carbonnal?Éppen azzal nyomom,Unokatesóm kölcsönadta névnapomra,azzal nyomom most...Jelen térképemen majdnem 100%-os összvissz 2% kell "és leverem Dáriuszt"...Kis lóvét gyűjtök a Mercedes-Benz SLR utcai "betonszaggatóra"....Királyi kocsival akarom legyőzni...

Sziasztok!

Előzmény: THISS (677)
THISS Creative Commons License 2007.02.28 0 0 677

Medal of honor, pacific assault-ot megvettük, de az én gépemen nem indul el, mert vmi nem jó a gépemmel.

de másnál elindul.

még ami lenne eladó eredeti játékom: nfs:carbon.

Előzmény: Téboy1 (671)
toody Creative Commons License 2007.02.28 0 0 676
MoH-ból tudtommal PC-re 2 kiadás volt:
1. Allied Assault
2. Pacific Assault

Az AA-hoz jött két küldetéslemez: Spearhead, Breakthrough.

Az alapjáték AA-t lehet most 2000-ért megvenni, amit te említettél,
én az alapjáték+2 kiegészítőCD-t együtt ajánlottam fel (ez a Warchest nevű csomag)

Email-ben elérhetsz, ha érdekel, ne off-oljuk szét a topic-ot.
Előzmény: Téboy1 (675)
Téboy1 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 675

Sziasztok!

Örülök,hogy van Aki mán nyomja rajta!  :)  Ez az első kiadása,vagy van több is? Csak azért mert asszem Xbox-ra már láttam kidobták 3.részét!  Előre is köszike válaszotok! Köszike,Haver már leadta róla drótot,hol tom megvenni de azért köszi a felajánlást!  :)

Elnézést,kicsit más téma!  Kedvcsinálás céljából:  CALL OF DUTY  screenshoot...

Sziasztok!  Mindenkinek jó játékot!

Blindmouse Creative Commons License 2007.02.26 0 0 674
Call Of Duty jóó.. elég kemény tud lenni néhol, de jelenleg épp azt élvezem.
toody Creative Commons License 2007.02.26 0 0 673
ja bocs, ez az eredeti ára volt
alkudni lehet
Előzmény: toody (672)
toody Creative Commons License 2007.02.26 0 0 672
Van nekem egy MOHAA Warchest kiadásom (alap + két kiegészítő lemez), gyári bontatlan.
4000 Ft
érdekel?
Téboy1 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 671

Sziasztok!

Kedves Topiktársak!

Továbbra is figyuzom a topikot,még ha nemsűrűn járok mostanság errefelé!

Végre van új kedvenc aksönös játékom!Lehet hogy "lerágott csont" köreitekben: DEMO-ba megszereztem CALL OF DUTY ,viszont eredeti verziójút kitűztem napirendre/bevadászásra!MEDAL OF HONOR-t (bocs névelírásért,ha rossz!) szintén láttam madarastescóba! 2000-FT ért...Mennyiért szerezted be Kedves THISS???

Ömlesztve tényleg legközelebb,képeket... Most ennyi vótam!

Sziasztok!

Téboy1 Creative Commons License 2007.01.08 0 0 670

Sziasztok!

Majd képes beszámolót ömlesztve leszek kénytelen felrakni,mivel eléggé összekuszálódtak a mentett állományom....Majd kimazsolázzétok melyik-melyik,de Aki végigtolta már úgyis tudja!  :)  Ha besorolnám,akkor rengeteget kéne rá várni,időm meg alig....Tengés-lengés ide-oda....  :(

Most egyenlőre ennyit......

Sziasztok!

Előzmény: THISS (669)
THISS Creative Commons License 2007.01.08 0 0 669

Zavaros ez nekem:-)

Csak egy mailcímet adj,amin eltudlak érni.

Ha nincs jó(csináljjegyet!)  :-)pl:www.citromail.hu

Előzmény: Téboy1 (668)
Téboy1 Creative Commons License 2007.01.04 0 0 668

Sziasztok!

B.Ú.É.K Topiktársak!

Kedves THISS!

Tudom hogy hülyén hangzik,de ha írnátok sem tudnám elolvasni,ugyanis elfelejtettem a kódom,Operátor (Moderátor) sem.....Hiába tudja a címem!  :((((((((((((

Sziasztok!

Előzmény: THISS (666)
risi1 Creative Commons License 2006.12.31 0 0 667
Hi Thiss))

Köszi a tippet, már Norvégiában vagyok az "atombombagyártó telepen" Ja, a kutyákat életben hagytam :-)) Nem volt szívem lelőni:-)))))))
Amúgy nagy kedvencem a játék, szerintem az egyik legjobb háborús game! Már alig várom hogy kezdjem a 2. részt is)))
BUÉK mindenkinek!
Előzmény: THISS (664)
THISS Creative Commons License 2006.12.26 0 0 666

OFF

Figyi Téboly1!

Úgy látom eléggé  egy térben mozgunk.

Megdobnál a mail címeddel?

thiss@citromail.hu

Kösz, a többit, majd ott...

ON

fullradar Creative Commons License 2006.12.23 0 0 665
Sziasztok! "Szakmai" kérdésem-kérésem lenne. Most a HD2 /Sabre Squadron/-t nyomom,a második pályán az agyamra megy az idő-ráta,ugyanis én "tökölős" játékos vagyok ,szerintem a játék is többé kevésbé erről szól. van-e lehetőség átugrani a pályát v. lecsalni? Nem használok kódokat (a játék halála ehehe), de most jó lenne mert sokat próbálkoztam, és már semmi kedvem szarakodni ezen a páyán,és mennék már tovább. Amúgy imádom ezt a játékot,de kezd elmenni a kedvem...Ha van ötlet,megköszönném....(2. pálya amikor egy sivatagban vagyunk, és ki kell menteni egy ipsét egy "kisváros" börtöncellájából)
THISS Creative Commons License 2006.12.22 0 0 664
Jah, és ha csendet akarsz, lődd le egyszerűen a kutyákat:-)
Előzmény: risi1 (661)
THISS Creative Commons License 2006.12.22 0 0 663
Majd ahonnan a kocsit ellopod,a ház mellet találsz cuccot...
Téboy1 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 662
Rendben Risi1! Nyugodtan! Sziasztok!
risi1 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 661
Szia Téboly1!

Köszi szépen, de időközben megoldódott a probléma)) most Németországban a "kutyás" táborban vagyok, még csak most kezdtem) Köszi a segítséget!!! Ha nagyon elakadok majd bombázlak kérdésekkel)))

Szia!
Előzmény: Téboy1 (660)
Téboy1 Creative Commons License 2006.12.17 0 0 660

Sziasztok!

Szia Kedves Risi1!

Tank ottan sohase fog beindulni,viszont szétlőhető a zsilip!Elárulok néhány titkot:

Ha van görgősávos egered kattitnts a görgetőddel,ne ijedj meg,kicsit megváltozik látószöged....Fentebbről,kintebbről látható játéktér....Ekkor húzd jobbra az egered,míg meg nem látod! Mentsd el az éppen aktuális játékállást! Utánna lövöldözd a zsilipet,míg ki nem írja hogy COMPLETED! Ekkor menj összes emberkével a progi által kijelölt X-hez! Ha minden COMPLETED amit F1 billentyűvel ellenőrizhetsz!F2-vel küldetés lényegét ha valamit nem értesz,vagy túl gyors lenne a tempója....

További jó játékot! További gondjaiddal is bombázhatod eme topikot,illetve eme Társaságot! Néhány név: THISS,Aszfaltbetyár,Giorlanista,Téboy1  (Jómagam)

Sziasztok!

Előzmény: risi1 (659)
risi1 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 659
Sziasztok)

A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáján nem tudok végigmenni( Kinyírtam mindenkit, de a végén a tankkal nem lehet szétlőni a zsilipkaput!Nem is indul be! Miért? Ha valaki tudja légszíves írja meg!

Köszi szépen :-)
Téboy1 Creative Commons License 2006.12.13 0 0 658

Sziasztok!

Nemsoká képes beszámolóm jön! Hamarosan ráérek jobban foglalkozni a témával....

De viszon interneten rákerestem: Hidden and Dangerausra,és kidobott néhány netoldalt amin képeket lehetett látni 2.részból,grafikailag jobb mint mostani játékunk...Bár Ti vagyis azok tudják jobban Akik játszottak már vele!

Sziasztok!

giornalista Creative Commons License 2006.12.09 0 0 657

Nekem megvan, végig is vittem.

Nagyon tetszik, annak ellenére, hogy sokat veszített a varázsából. Egy profibb játék, összetett feladatokkal, jobb grafikával... picit elveszett belőle a feeling, de tényleg csak picit. Ráadásul eredetiben vettem meg és egyáltalán nem bántam meg :) A helyszínek gyönörűek, sok jó küldetés is van, egyáltalán nem könnyűek, stb. Nagyon ajánlom! A demóban melyik pálya van?

Előzmény: humanMber (656)
humanMber Creative Commons License 2006.12.09 0 0 656
Már megoldódott, a kislegény a múlt hétvégén végitolta az egészet.  A  H&D2 megvan vlakinek? A demó nem 1 nagy durranás!
Előzmény: Téboy1 (655)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 655

Keedves HumanMber!

Néhány szót tudok angolul,Én sem értem a szöveget amit leír...(Folyékonyan nem beszélem ezt a nyelvet...)

Sziasztok!

Előzmény: humanMber (654)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!