Ngay sajnálattal hallom! Pedig iszonyatjó "utcai hangulata van" a játéknak,bár lehet hogy ugyanez van Need For Speed (bocsi helyesírásáért,nemtom...) most wanted részében... Örülök neki! Nálam ez a first game... Ezzel nyomom egész álló ráérő időmben.... :)
Netán vmi gondod van Need For Speed Carbonnal?Éppen azzal nyomom,Unokatesóm kölcsönadta névnapomra,azzal nyomom most...Jelen térképemen majdnem 100%-os összvissz 2% kell "és leverem Dáriuszt"...Kis lóvét gyűjtök a Mercedes-Benz SLR utcai "betonszaggatóra"....Királyi kocsival akarom legyőzni...
Örülök,hogy van Aki mán nyomja rajta! :) Ez az első kiadása,vagy van több is? Csak azért mert asszem Xbox-ra már láttam kidobták 3.részét! Előre is köszike válaszotok! Köszike,Haver már leadta róla drótot,hol tom megvenni de azért köszi a felajánlást! :)
Elnézést,kicsit más téma! Kedvcsinálás céljából: CALL OF DUTY screenshoot...
Továbbra is figyuzom a topikot,még ha nemsűrűn járok mostanság errefelé!
Végre van új kedvenc aksönös játékom!Lehet hogy "lerágott csont" köreitekben: DEMO-ba megszereztem CALL OF DUTY ,viszont eredeti verziójút kitűztem napirendre/bevadászásra!MEDAL OF HONOR-t (bocs névelírásért,ha rossz!) szintén láttam madarastescóba! 2000-FT ért...Mennyiért szerezted be Kedves THISS???
Ömlesztve tényleg legközelebb,képeket... Most ennyi vótam!
Majd képes beszámolót ömlesztve leszek kénytelen felrakni,mivel eléggé összekuszálódtak a mentett állományom....Majd kimazsolázzétok melyik-melyik,de Aki végigtolta már úgyis tudja! :) Ha besorolnám,akkor rengeteget kéne rá várni,időm meg alig....Tengés-lengés ide-oda.... :(
Tudom hogy hülyén hangzik,de ha írnátok sem tudnám elolvasni,ugyanis elfelejtettem a kódom,Operátor (Moderátor) sem.....Hiába tudja a címem! :((((((((((((
Köszi a tippet, már Norvégiában vagyok az "atombombagyártó telepen" Ja, a kutyákat életben hagytam :-)) Nem volt szívem lelőni:-))))))) Amúgy nagy kedvencem a játék, szerintem az egyik legjobb háborús game! Már alig várom hogy kezdjem a 2. részt is))) BUÉK mindenkinek!
Sziasztok! "Szakmai" kérdésem-kérésem lenne. Most a HD2 /Sabre Squadron/-t nyomom,a második pályán az agyamra megy az idő-ráta,ugyanis én "tökölős" játékos vagyok ,szerintem a játék is többé kevésbé erről szól. van-e lehetőség átugrani a pályát v. lecsalni? Nem használok kódokat (a játék halála ehehe), de most jó lenne mert sokat próbálkoztam, és már semmi kedvem szarakodni ezen a páyán,és mennék már tovább. Amúgy imádom ezt a játékot,de kezd elmenni a kedvem...Ha van ötlet,megköszönném....(2. pálya amikor egy sivatagban vagyunk, és ki kell menteni egy ipsét egy "kisváros" börtöncellájából)
Köszi szépen, de időközben megoldódott a probléma)) most Németországban a "kutyás" táborban vagyok, még csak most kezdtem) Köszi a segítséget!!! Ha nagyon elakadok majd bombázlak kérdésekkel)))
Tank ottan sohase fog beindulni,viszont szétlőhető a zsilip!Elárulok néhány titkot:
Ha van görgősávos egered kattitnts a görgetőddel,ne ijedj meg,kicsit megváltozik látószöged....Fentebbről,kintebbről látható játéktér....Ekkor húzd jobbra az egered,míg meg nem látod! Mentsd el az éppen aktuális játékállást! Utánna lövöldözd a zsilipet,míg ki nem írja hogy COMPLETED! Ekkor menj összes emberkével a progi által kijelölt X-hez! Ha minden COMPLETED amit F1 billentyűvel ellenőrizhetsz!F2-vel küldetés lényegét ha valamit nem értesz,vagy túl gyors lenne a tempója....
További jó játékot! További gondjaiddal is bombázhatod eme topikot,illetve eme Társaságot! Néhány név: THISS,Aszfaltbetyár,Giorlanista,Téboy1 (Jómagam)
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáján nem tudok végigmenni( Kinyírtam mindenkit, de a végén a tankkal nem lehet szétlőni a zsilipkaput!Nem is indul be! Miért? Ha valaki tudja légszíves írja meg!
Nemsoká képes beszámolóm jön! Hamarosan ráérek jobban foglalkozni a témával....
De viszon interneten rákerestem: Hidden and Dangerausra,és kidobott néhány netoldalt amin képeket lehetett látni 2.részból,grafikailag jobb mint mostani játékunk...Bár Ti vagyis azok tudják jobban Akik játszottak már vele!
Nagyon tetszik, annak ellenére, hogy sokat veszített a varázsából. Egy profibb játék, összetett feladatokkal, jobb grafikával... picit elveszett belőle a feeling, de tényleg csak picit. Ráadásul eredetiben vettem meg és egyáltalán nem bántam meg :) A helyszínek gyönörűek, sok jó küldetés is van, egyáltalán nem könnyűek, stb. Nagyon ajánlom! A demóban melyik pálya van?