Nálunk a párom nézi, valamiért nagyon szereti, pedig ha táncolnia kell(lene), kifutna a világból. A leszúrás mellesleg neki is tetszett, hát van ilyen. Lehet, hogy a műsor nem erről szól, de a vk-nak igaza volt, hogy senki sem panaszkodott arra, hogy mennyit dolgozott, és biztos ők is dolgoztak annyit. Mi a francnak vállalta el a műsort, ha utána panaszkodik. Márpedig csak ő panaszkodott.
Lehet, hogy fogom nézni, a Zsédákék nagyon profin nyomták, állatira tetszett! :) Ja, és a Czenéék is.
Viszont végre valaki beolvasott a Mónikának. hehe Spec nem néztem eddig, de ezt pont láttam, és nagyon tetszett! Ebbe az Iringóba meg szerelmeslett a fél ország. A Hajasnak nagy szerencséje, hogy őt osztották mellé, mert az meg egy tenyérbemászó ürge, szvsz az Iringó miatt most elnéző vagyok vele én is. Bár messze állok a szerelemtől, de nekem is nagyon szimpi a kiscsaj. :) De legjobban a tánc tetszik maga! Hát az egy gyönyörűség. Csak nem úgy, ahogy a Mónikának álcázott pinokkió előadja.
Gyerekek áruljátok már el, hogy van-e titkos fegyveretek (és az mi?) a gyerekszoba gyerek általi kiganézására? Egyszerűen nem tudom mit csináljak a lányommal. Jó, most beteg, mégsem ordíthatok vele, azt akkor sem szeretek, mikor egészséges.
De "tele van a padlásom teli hócipőkkel", hogy finom legyek...
Na de most komolyan, hát én sem voltam egy mintagyerek, erre pontosan emlékszem, de azért akkora kupleráj nem volt soha, meg mocsok, amit ez a gyerek lány létére fel bír halmozni, gyakorlatilag igen rövid idő alatt.
Arról beszélek, hogy azért olcsóbb a szepezdi, mert Bélabá összeszed mindenféle támogatást. Pont múlt héten beszéltem vele, hogy menne az enyém is, árat még nem tud. A szaktáborok más tészta, ott a "szak"ot fizeted meg, nem a szállás+koszt+utazás miegymást. Most arra vagyok nagyon kíváncsi, mennyi lesz idén az uszótábor, mert 5-6 hét néz ki/fő:-(((
Az. Képzőművészkednek. Anyagok nagyrészét állják, igen tudom, ez drága. De azért vigyen is. Továbbá vigyen evőeszközöket, meg tányért, poharat/bögrét stb., mert az nincs. Szeretném elküldeni oda a jányt, de meg kell hányni-vetni. A csapat se lesz akármilyen.
Egy hazai alkotó tábor, ami 11 napos, és 2 fix kaja van, ami konkrétan reggeli és estebéd, meg valami hideg napközbenre, azért sok-e az 50.000 pénz? Természetesen HUF-ban számolva. Nekem kissé soknak tűnik, főleg, ha összehasonlítom egy balatoni iskolai nyaralással, ami 25-nél még nem volt több sosem, kb ugyanennyi időre.
Tervezem a kölkök nyarát. :)
Túratáborozni is akarnak, meg másik túratáborozni is, meg sportolni, meg dolgozni, meg gólyatáborban mentorkodni, általános iskolaiban ifiskedni, és természetesen pihenni. Igaz, ez együtt a kettőnek, vegyesen ömlesztve. De akkor sem tudom, hogy hogy képzelik, hogy mindent ki tudunk fizetni.
Ezek szerint nincs igazam, és örömmel látom, hogy mégis lehet levelezgetni. :) Csak azért gondoltam, hogy nem, mert a fiam alsós tannénije mesélte egyszer régen, hogy ő is levelezget a gyerekekkel, pedig igazából nem szabadna. De ha egyszer olyan édesek, hogy úgy adják be a papírokat (tényleg így volt, mutatta), hogy "Márta néni, ne tessék rá rossz jegyet adni!" :))) Pdig akkor még csak másodikosak voltak. :)
A link tartalmáért nem vállalok felelősséget!;-)))
Amúgy meg az éjjel találtam még egyet: http://mek.oszk.hu/ , bár ezt biztos ismeritek.
Kamaszkám elhúzott az iskolába, vitte magával a fél házat, hétfőn színdarabot adnak elő. Tök lazán megkérdezte, hogy hétfőre kölcsön tudnám-e adni a télikabátomat az egyik lánynak, mert az nélkölözhetetlen az előadáshoz. Nagyon csúnyán nézhettem, mert elkezdett pislogni, és meg se várta a választ... Bazz, egy kabátom van, azt is kölcsönadná:-)))))))))
Ez a fogalmazás tök jópofa lenne egy 10-11 éves tollából, de a kézírás (bár nem értek hozzá) idősebbre enged következtetni. Csodálkozom, hogy a tanárnál a *lukak jobban kivágta a biztosítékot (három aláhúzás), mint a *magyarországon (hullámos aláhúzás). Az én magyartanáromnál anno már ezért egyedül is karó járt.
Úgy gondoltam, megosztom ezt a kis szösszenetet veletek. Nem tudom, hogy mennyire vegyem komolyan, mert ugye az interneten bármi is megtörténhet, ráadásul "messzirőljöttemberakármitismondhat", de nekem akkor sem áll össze a kép. Nem szép, és nem kiforrott az írás maga, de azért nem feltételezném róla mégsem, hogy annyira hülye lenne az írója, mint amennyire hülye a szöveg. Ráadásul úgy tudom (de lehet, hogy nincs igazam), hogy egy tanár nem levelezhet ilyenformán a diákjával, ahogy itt láthatjuk.