tegnap óta sokszorosára duzzadt a nyilvánosságra hozott levelek száma. Van abban minden szimpla kuncsorgástól a durva anyázásig. A tettes javára írható, hogy minden személyes adatot törölt a levelekből. Sajnos a lányok képét sem mutatja be :)
idézet következik - 12 év alattiaknak csak szülői felügyelet mellett ajánlott elolvasni:
"TE ROHADT NÉPÁMÍTÓ KÖCSÖG BUZI FASZ! SZERETNÉK JELENTKEZNI
ARRA A SZAROS UTADRA! MAGAMAT ADOM NE NÉZZÉ BUZI! VIGYÉL MÁR
EL, ÉN NEM MESÉLEK ÓRÁKAT EGY KÕNEK! LEHET ÁM TE NYERTED! ÉS?
MÁZZLISTA VAGY, SZAROK A SZÁDBA! VIRULJÁL, ÉS ROHADJ MEG A SOK
PÉNZEDDEL EGYÜTT, ÉS NE DICSEKEDJÉL, MENJÉL A KANÁRI
SZIGETEKRE, ÉS VISSZA SE GYERE! ROHADT LÁMA! csõ!
Sziasztok! Biztos van itt a fórumban nagy lottós.Szeretnék kérdezni valamit. Ha a skandinávlottóra készitenek egy olyan kombinációt. Ami tizenöt számnak az összes variánsát tartalmazza, akkor hány lottószelvényt kell kitölteni? (A skandinávlottó 35 számból áll.)
Előre is kösz.
Kié a hárommilliárdos lottó nyeremény? címmel indítottam egy topicot
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9085084
Rés az SZRT biztonsági rendszerén?
A szupernyeremény 1 milliomod részét azaz 2971 Ft-ot ajánlok fel annak aki elsőként helyesen megadja hogy hol adták fel a nyertes szelvényt.
A szelvényszám 'majdnem' stimmel, - már ami a kitakaratlan számokat illeti. A népszabiban azt közölte a SzRt, hogy az 5 találatos szelvény száma: 01 12526 12280522 03974
Nem tudom mi volt eredetileg matyi szelvényének teljes száma, most ennyit lehet látni: 01 12516 .....
Tehát egyetlen szám nem stimmel!!! de lehet, hogy a SzRt rontotta el, vagy a népszabi!!! :-) Bár gondolom azt már újabb közleményben tudatták volna!
Kriege Barnston-Grenville bukaresti szelvényén van felcsúszva a 37-es.
A freewebes "matyi" szelvényén egy sorban van a többi számmal.
Nyilván olvasta ezt a topikot, mert közben belemaszatolt a szelvényszámba és a pálcikákba is. Nemtom minek mosmá...
A világ legnagyobb ökörsége lenne feltenni a webre a nyertes szelvény képét, mert azonnal klónozható lenne (a legfontosabb azonosítójel ugyanis nem fémszál vagy hologramm vagy akármi, hanem a szelvény alján azok a kis pálcikák... Azok helyes "képét" eltalálni ui. nehezebb, mint a lottóötöst :-)).
Egyébként freewebes barátunk szelvényén minden stimmel, csak a 37-nek a hetese egy kicsit feljebb van csúszva. Ejnyebejnye.