Simi már tényleg több, mint egy éve nincs köztünk, de én még mindig nem tudom elhinni.
Az az EMBER számomra legyőzhetetlen volt. Benne volt a szemében a tűz, az akarat...
Off
A FRADIMEZT viselő kerékpárosokat miért támadták meg ujpesten.
Mert Fradisták voltak, mert karékpárosok voltak???
On.
A többi kérdésre nem nekem kell válaszolnom.
A topic Simon Tibor halára irodott !
Simon Tibor elsősorban EMBER volt akit magöltek!!
Lehetne annyi tisztelet benned még ha nem is vagy Ferencváros szurkoló, hogy piszkítassz ide !
Köszi!
Albi
Te mit tudsz miért írták ki, hogy az életét és a vérét adta a Fradiért, amikor ez nem igaz?
Vagy azért ölték meg, mert fradista volt?
A másik kérdésem pedig az, hogy a Mátrai mezét miért nem vonultattátok vissza, és a Zsiborás mezét miért nem vonultattátok vissza? Nem lehet, hogy ez a II-XVI szektor Fradira ráeröltetett magánakciója volt?
Ennyire nem fontos már Simon Tibor?
Senki egyetlen egy ember nem vette a fáradságot, hogy egy sort beírjon ide.
Hát holvagytok sportszerető topictársak, hol vagytok Fradisták??
Már elfelejtettétek ???
Amikor a stadionban mindenki az ő nevét skandálta ő pedig csak futott,küzdött,harcolt az életét is odaadta volna a Fradiért!Sajnos most az életét kellett adni!:-(
ISTEN VELED TIBI!
NYUGODJ BÉKÉBEN!
EMLÉKED SZÍVÜNKBEN ÖRÖKKÉ ÉL!
Isten nyugosztaljon SIMON TIBI!
Remélem és nagyon bízom abban hogy a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket. És soha sehol senkivel nem fordul elő többet ilyen szörnyűség!
Annyi Simi-topic van...
Egy másikban már többször leírtam véleményemet.
Gyújtsunk egy gyertyát...
In memoriam Simon Tibor.:(((((
Nevezzék el róla a Fradi stadiont!!!!!!!!!:(
Őszinte részvétem minden hozzátartozónak.
Tegnap még bizakodó voltam, de mára a magyar labdarúgás egyik utolsó mohikánja eltávozott közülünk.
Nyugodj békében, Simi!
Két dolog. Az egyiket pocista már betette a másik topicba, de annyira ide való, hogy ide másolom:
Zöld csillag kihunyt az égen,
a csónak partot ért.
Hideg csendben fekete minden,
legyen az álmod szép!
A másik. Nagyon szép dolognak tartom az egykori újpesti és més ellenfelek viselkedését. Futballistákét és szurkolókét egyaránt. Köszönet érte.