Lesz,de tekintve,hogy egyedül vagyok fent (minden kolis hazament a hosszú hétvégére),inkább a BEAC meccsre megyek.Úgyis ígérgettem,úgyhogy ideje kimennem:)
ööö,hová is kéne menni szerdán????Kivel játszik a BEAC,és miért???Igazából nem látom akadályát...
Amúgy írtam beszámolót a tarkaret.bke.hu fórumába.Igen jó túra volt,bár csak négyen mentünk.Ikszre álltunk félidőben,de nyertünk a végén vagy harminccal.Nagy meglepetésünkre a hazaiak nekiálltak szurkolni,de nagyon barátságosak voltak,sőt,a meccs is igen sportszerű volt.Igen korrekt kisváros,remek vendéglőkkel,éttermekkel(az árak is igen jók!)
Most vasárnap lesz meccsünk,de kihasználva a szünetet,senki sem lesz Pesten,engem leszámítva.Igazából egy meccset mi is kihagyhatunk,úgyis nyerünk vagy harminccal megint (Yeti beszámolt a múltkori látogatásáról?Na,olyan meccs lesz...)
Viszont április 19-én gyertek Ursulástól szurkolni a Honvéd ellen!!!Elárulom,hogy nem mindennapi látványelemeket fogunk bevetni akkor!
Na ne már!20:15????
Mi speciel utáljuk a MAFC-ot és semmi hajlandóságot nem mutatok,hogy nekik szurkoljunk.Jól kib*sztak velünk...mikorra érnénk vissza???MAjd kitalálunk valamit...vasárnap ugyanis Balassagyarmatra túrázunk,kora reggel.
A BEAC-Újbuda női kosárlabdacsapat első alsóházi mérkőzését igazán impozáns időpontban 20.15-kor fogja játszani, a MAFC-Újbuda meccse után. Hossza gondolkodás után az a sejtésem, hogy a nézőszám miatt cserélték meg a "szokott" sorrendet,ami -ha így van- roppant értékelendő gesztus.
Jómagam 6-ra megyek ki, már a MAFC-nak is szurkolni (a Sopron csapatával fog mérkőzni), majd jön a csajok zalaiak elleni meccse.
Így van,vasárnap 16 óra.A hírek szerint egy igen tahó ellenféllel lesz dolgunk,de reményeink szerint ismt győzünk.Nem tudom,milyen szurkolói létszámmal érkezünk,szerintem annyian nem leszünk,mint a múltkor,de természetesen nem lesz üres a lelátó.
bazz,csak ma olvastam,hogy milyen méretes verést kaptak a csajok!elég gáz lesz a rájátszás,NO DE EZÉRT KELL HÁROMSZOR OLYAN LENDÜLETTEL SZURKOLNI!!!-tudom,nem voltam vasárnap,befogom a pofámat...:))
Tudom,és bocsánatotokat kérem ezúton is!
Szerintem ez legközelebb már tényleg nem fog előfordulni (többen is érdeklődtek ugyanis a meccs iránt),de a Szeged kézi meccse (ugye ők kiestek),meg az ónos eső (messze lakunk azért...)hatására otthon maradtunk.Legközelebb tényleg megyünk,ígérem!
Amikor leírtam tudtam, hogy kicsit gáz lesz... ...Szóval ez egy romantikus vígjátékban van, ahol Hugh Grant, meg Julia Roberts játszik együtt... Notting Hill volt a címe, magyarul Sztárom a párom.