grat a KUPÁHOZ! amúgy HHHHHHHAAAAAAAAAAJJJJJJJJRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ PPPPPPPPÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCSSSSSSSS!!!!!!!!
Én is úgy tudom, hogy jön. rrrreeeemmmmmeeeeeekkkkk játékos, olyan lesz, mint Jolka volt.
bazze senki se hsz-kedik? na akkor elemzem a képet.. szal elég izgalmas történelmileg... rajta van ugye Grubin (kék mez, Grubin felirattal, háttal, jobb keze pacsira lendül, 9es) aki a kortársz női szakág egyk legjobb guardja, már nem emléxem mikor de a WNBA Extension Draft-ján 1/1-es volt, akkor jobb szélen, magaslő szőkeséggel Szlobodanka (Boba) Tuvics, a kontinens egyik legjobb centere, na ők ketten játszottak együtt pár helyen, pl a Vojvodina bajnokcsapatában... 91ben, vmi RL volt az edző... (btw nekem régen Boba volt a kedvencem) aztán hol máshol, mint középen lát6ó Milkica, a jelenkori legnagyobb tehetség
Van egy digit gépem, legközelebb két cipótányéros leves között lekapom Oázist meg a kedvencét. Már ha hagyják. Rajtam nem fog múlni! Bubic! Legközelebb hozok otthonról száraz kenyeret. Megeteted vele azt is?
1. lecenterezték... mióta láttam a Fiba "székházat" már semmin se csodálkozom... ennyi erővel írják majd azt is pl Bencze Zéről h guard.
2. ha Borisz állna vele szemben: na és ha OÁZIS állna? már ha felállna? :) jó, tuti fel. de ha nem? ha beszarnál
3. akkor lehetsz teljes jogó fórumtag,. ha belinkelsz egy képet... (helyszín Alex, a hátsó rész ahol meg van emelve a padló, előtérben két magyaros pizza, mögötte egy boldog szempár - Oázis, és egy másik Milka)
Nyugalom shácok, egyelőre kivárok, aztán majd egy igazi bombahírrel fogok robbantani ! :-)))
Biztos elsütöttem már más fórumokon, de ha jól értesültem, akkor maga a nagy Rátgéber hívta fel Milkát mikor Szolnokra szerződött, hogy gratuláljon neki. Továbbá hozzátette, hogy szerény:) véleménye szerint kb két éven belül a szolnoki kosaras Európa egyik legmeghatározóbb játékosa lesz.
Valóban univerzális, mint Toni Kukoc, egyestől négyes pozícióig bárhol használható, talán ötösben nem, így én sem értem, hogy miért centerezték le… Lehet, hogy a jugók nem értenek hozzá: :-))) A számára legmegfelelőbb poszt a hármas, hisz a vele szemben lévő védőnél minimum egy fejjel magasabb, így simán átdobja. Labdával cselezni női játékost így még nem láttam…(még a híres most defensive fehérvári Borisz is nagy bajban lenne, ha Bjelica állna vele szemben :-)) )
Legalább az önéletrajzát bemásolhatnád, ha már létrehoztál neki egy külön topikot :-)) /na, ha eddig nem volt elszállva akkor azután, hogy megmutatom neki az ötletedet tuti el lesz:-))/