Engem csak a Utah-ra tippelt - nem éppen jó - hely zavar, de az rohadtul, bár sok emberke úgy hitte, hogy Malone és csapata majd jól beég így 40 évesen, de láthatod, hogy nem. A többivel igazán nem foglalkozok, bár lehetne, igaz volt néhány dolog, amit eltaláltál.
Egyébként is most csapták meg a Sacramentot otthon, Ostertag(:oPPP, élete legjobb meccse volt) főszereplésével, így teljesen kiélezett lesz még ott a harc.
Bosszantó, hogy Duncant és Robinsont együtt(!) 20 pont körül tudjuk tartani, mégsincs esélyünk. Parker nagyon jó és a cserék is jobb minőséget képviselnek, mint a Sunsban. Ez van, nem véletlenül nyerte az alapszakaszt a Spurs.
Győzött a Magic, T-Mac "csak" 29-et szórt,viszont passzolt és lapattanózott. Armstrong nagyon jó volt csereként, a palánk alatt azonban iszonyú gyenge a csapat. Egy igazi 4-es és 5-ös nélkül semmi esély nincs az esetleges konfetrenciadöntőre.
Remélem, a Lakerst hazavágják.
KG szépen termel a playoffban (mondjuk annyi pénzért kötelező is neki), ha jól láttam, mind pontban, lepattanókban és asszisztokban is csapata legjobbja, sőt utóbbi kettőben az egész párharc legeredményesebbje.
Go Suns!
Ma este eldől a sorsa a csapatnak, ha zakó, akkor szerintem 4-1 lesz a Spursnek.
Ja, hogy Spurs drukker vagy? Akkor már értem a felháborodást :-)
Azért, mert egy meccs OT-ba torkollik még nem feltétlenül mák (most ezt nem az első playoff meccsre írtam :-)).
Szerintem még best of 5 seriest se tudnánk nyerni, nemhogy négy meccset ez ellen a San Antonio ellen (de tán másik csapat ellen sem)
Azért csak go Suns!