Keresés

Részletes keresés

newspeaker Creative Commons License 1999.03.12 0 0 66
Mint a sír.
Előzmény: sancho1 (65)
sancho1 Creative Commons License 1999.03.12 0 0 65
Erröl nagyon elhallgattak.
Skorpió Creative Commons License 1999.02.08 0 0 64
Kedves Arthur !

Igazad van ! Z. beadta a taskat 35 millioval, becsuktak az ajtot, utana visszaadtak a taskat es mar 50 milla volt benne.
Arhtur Creative Commons License 1999.02.08 0 0 63
Kedves Tropacsek!
Nézve a vasárnapi Napkeltét Z-ről lesújtó véleményem van azt se lehet neki el hinni amit kérdez. Inkább hiszek a tíz világbajnok egybe hangzó állításának mint Z nyilatkozatainak.
Előzmény: Tropacsek (62)
Tropacsek Creative Commons License 1999.02.08 0 0 62
T. asztaltársak!
Tény, hogy z egy sz@r volt (ismeritek a Hofi viccet: hogyan lehet fokozni a mocskot?
parányi, tenyérnyi, zemplényi), tény, hogy az rtlklub se egy CNN (bár a mktv még sz@rabb), tény, hogy Pintér hazahozta z-t, (meg a Kuncze), de ha abból, amit elmondott, csak egy pinduri igaz, akkor az már elég nagy szégyen 92-es belügyünkre, Pintérünkre, stb...
Valami igazat padig mondott, mert
1. A Keleti azt nyilatkozta, hogy tényleg találkozott z-vel, csak nem történt semmi
2. Az Ybl (Ibl?) bank tényleg adott 50 milliót az úszóknak. Ráadásul valami volt szponzor is nyilatkozta, hogy a szponzori pénzek esetén "alkalmaztak politikai nyomást". Hogy ez mit jelent, arra már nem emlékszem - vagy nem is fejtette ki bővebben.
Mindenesetre az ügy nekem kissé büdös, tuti, hogy valamennyire sárosak kedves újraválasztott vezetőink - mégha nem is annyira, amennyire z meséli.
papaja Creative Commons License 1999.02.08 0 0 61
Edelweiss:

Igazad van: Közben láttam Rózsa gyónását, ő is eladta, aztán Z.
Tanul a gyerek....

Éééén is szeretnék 700ezer Ft-os téééévééét!
Nekem ki vesz? :((((
Skorpió Creative Commons License 1999.02.07 0 0 60
Kedves AzFix !

Most te jossz. Kerek a Fideszbol egy kepviselot akinek nem hiszel, es az ellenzekbol egyet akinek igen.

Lama Creative Commons License 1999.02.07 0 0 59
Hát a ma reggeli Napkeltét látva, azt hiszem az sem normális aki élsportolónak engedi a gyermekét - akárcsak katonának.
sanchi Creative Commons License 1999.02.05 0 0 58
1. Martonyi
2. Csintalan
eomer Creative Commons License 1999.01.29 0 0 57
1. Glattfelder
2. Szekeres
Előzmény: AzFix (53)
Törölt nick Creative Commons License 1999.01.29 0 0 56
bocsánat, tegnap kimaradt egy fontos személy az első pontból:

Stumpf
Törölt nick Creative Commons License 1999.01.28 0 0 55
Kedves azfix !

Nem egészen hit-nem hit kérdése (inkább ki az akit elismerek), de ha ezt korábban nem olvastad tőlem akkor ide is beírok néhány példát :

1. Pokorni, Járai, Martonyi...

2. Szekeres (IMHO neki minden adottsága megvan, hogy APEH elnök legyen :-) ) Nagy S., Csintalan ...

bye

Donneck

dekóder Creative Commons License 1999.01.28 0 0 54
Kedves Edelwies!

Elűzted :o)

AzFix Creative Commons License 1999.01.28 0 0 53
T. balosok ( Esik felmentve :) !
Egy kis pszihanalízis: csak egyet kérdeznék: mondjatok egy Fidesz-es politikust, akinek hisztek. És egy gazembert (csalót, maffiózót, bombagyárost), akinek nem hisztek, ha a Fideszt sározza.
azfix
edelweis Creative Commons License 1999.01.28 0 0 52

Kedves bajkon úr 99-01-26 9:37
"Zemplényi még halálos ágyán gyorsan 3X eladta a lakását."
Az már már természetes lett volna, ha a sajátját adja el háromszor, de az a lakás a Rózsáé volt. Tavaly viszont már Rózsa eladta + hitelt vett fel, mert Z. 12 milliót kért tőle kölcsön.
edelweis Creative Commons License 1999.01.28 0 0 51

Pedro Kedves!
"Te melyik műsort nézted?" igyekszem az összes híradót követni, de ezt speciel az RTL-en láttam. Tudod, csak tiszta forrásból! :-)))
"Ezek szerint Pintér annyira erős, hogy érvényes elfogatás ellenére kiszól a világ minden határállomására, hogy mégse fogjátok meg. Ezt komolyan írod??? "
ühüm :-)))) Miért, szerinted mit sugallt Z. és mi mást próbált elhinteni ezzel az interjúval az RTL?
A 15 milliót Borossnál nem én keresem, hanem a jól informált Jaccuse 99-01-25 17:49 "Arra viszont kiváncsi vagyok, Boross hova tette a 15 milliót."

Egyébként én nem keresem a vádiratában szereplő közel fél milliárd forinton túl azt a kb 600 000 dollárt sem, amit Barcelonában vett fel - PESTI RIPORT / 1992. IX. 23. (interjúr Széchy Tamással), a 2,5 millió svéd koronát sem, az egyesek szerint 1, mások szerint 4 millió dollárt sem, amit Izraelben tudott "megtakarítani" magának, keressék azok, akiknek ez a dolga. Én csak azt nem tudom, hova lehet ennyi pénzt eltüntetni ilyen rövid idő alatt?

edelweis Creative Commons License 1999.01.28 0 0 50

Kedves Dekóder!
Sajnos az élet néha nagyon bonyolult, de lehet, hogy csak nekem.
Hát valószínű, hogy az Iterpol által körözött top 100-ban nem volt benne Zemplényi, de :
NEMZETI SPORT / 1996. VII. 12. (interjúrészlet Garamvölgyi Lászlóval, az ORFK szővivőjével) az Interpolnál piros sarkos volt az ügye, ami annyit jelent, hogy kiemelten foglalkoztak az esettel.
Csak, hogy homlokodról a felhőket elűzzem, derülj te is Z. humorán: "Balek voltam, akit kihasználtak, s annak a ZSEBÉRE sikereket halmoztak"
pedro Creative Commons License 1999.01.27 0 0 49
bajkon úr

"Z' a hangya...ez jó!!!

pedro Creative Commons License 1999.01.27 0 0 48
edelweis

"A nemzetközi elfogatóparancsot Zemplényi György ellen 1992. augusztus 19-én adták ki, " - Ez tény...Ekkorát nem lehet hazudni, hiszen az Interpol nemzetközi szervezet, ha ez nem így lenne, valamelyik kereskedelmi TV már fröcsögné, hogy nem is parancs.

"Zemplényi szerint: "4 év alatt több, mint 40-szer léptem át a határokat magyar ill. izraeli útlevelemmel és engem soha nem találtak meg. Hát ez nem ébreszt gondolatokat Önökben? Bennem azt ébreszti, hogy engem olyan nagyon nem kerestek, vagy olyan nagyon nem akartak megtalálni."
Ez a Pintér maga a Mindenható,nem csak az ellene folyó nyomozást szüntette be, de még azt is el tudta intézni, hogy ne kapcsolják le." - Pintér lehet, hogy mindeható, de Zemplényi 40 határátlépése kb. 20 országot érintett. Ezek szerint Pintér annyira erős, hogy érvényes elfogatás ellenére kiszól a világ minden határállomására, hogy mégse fogjátok meg. Ezt komolyan írod???

" Vagy a Boross volt? Itt használta fel azt a 15 milliót, amit Krisztián rajta keres. " - A Boross neve fel sem merült ezzel kapcsolatban, Te melyik műsort nézted?

pedro Creative Commons License 1999.01.27 0 0 47
prenotalis

"az interjút követő napon néztem a hiradókat Zemplényi kissé kompromittálónak tűnő nyilatkozatáról közvetlenül halála előtt (tudjátok: az a "tréfa" tm Morvay álltitk.)

Kiváncsian vártam, hogy hogyan tálalja ezt a közszolgálati ?

Nos kérlek, hibátlanul.... mert nem volt róla egy szó sem." - Kéne nézni az ''Aktuális-t''. Tegnap erről volt szó...most akkor fejedre hamu, vagy mi?

Ez már a médiaegyensúly lehet vagy mi a szösz !

Pálffy G. forog a (szakmai) sírjában...

pedro Creative Commons License 1999.01.27 0 0 46
Elhangzott, hogy a halál előt alló ember ritkán hazudik. Lehet, de ennek a hapsinak a vérében volt a csalás. A Rózsa Norbi lakását halála előtt vagy négyszer adta el...Erre mondhatnánk, hogy a halál előtt álló ember ilyet nem tesz, mert a pénzt úgysem viheti át. Én azt sem hiszem el neki, ha azt mondja "és". Bizony...
Korovjov Creative Commons License 1999.01.27 0 0 45
A Magyar Hírlap publicistája pedig megrója az APEH elnökét, amiért odáig jutott, hogy már sajtónyilatkozatban kell mentegetnie magát. Ha nem válaszol, mit is szoktak ilyenkor mondani? Hiába, most nem volt rajta sapka.
frett Creative Commons License 1999.01.27 0 0 44
Kedves Melxor,
nem értem, Te min csodálkozol.
Ez így megy mostanában. Megvádolunk valakit, aztán kiabálunk, hogy mikor cáfolja már, majd ha cáfolt, akkor meg ráüvöltünk, hogy hazudik, vagy hogy bizonyítsa be, ha ártatlan. A bizonyítás és a feljelentés az nem a mi dolgunk.
Melxor Creative Commons License 1999.01.27 0 0 43
Ha mar media: A tv2-n tegnap kerdezgettek a Morva?t. Mondta, hogy nem igaz Z. vadja (mondjuk ez lenyegtelen, mert akar igaz, akar nem igaz, nem mondhat mast). Erre a seggfej megkerdezi, mondja, mi a bizonyiteka arra, hogy Z. vadja nem igaz?
Hat ezek normalisak? Ha van penzem, en is elintezem, hogy egy csoves nyilatkozzon egy adon, hogy ot x meg y megeroszakolta, meg rablasra kenyszeritette, es latta, mikor lopott penzen osztozkodta, es akkor masnap x meg y tol bizonyitekokat lehet kovetelni, hogy nem is. Persze nem lesz bizonyitek.
Ez a media szegyene: egy szelhamos, csalo vadol valakit, bizonyitek nelkul, es a megvadolttol kovetelik a bizonyitast.
Melesleg en sem tudom bizonyitani, hogy nem en tettem el 15 milat az agrobank penzebol.
(Persze, a dolog igaz is lehet, de Z-t meg az RTL klubot ismerve ez felettebb valoszinutlen.)

.

Balázs Creative Commons License 1999.01.27 0 0 42
Kedves sancho!

Esik hívta fel figyelmemet érdekes kategorizálásodra, miszerint ő jobbos lenne. Mivel elég régóta ismerem, évfolyamtársak vagyunk, és elég sokat vitatkozunk is, ami abból fakad főként, hogy én vagyok jobbos és Esik balos, nem értelek. Mindegy, a tény tény marad, tévedtél.
Üdv:
Balázs

prenotalis Creative Commons License 1999.01.27 0 0 41

az interjút követő napon néztem a hiradókat Zemplényi kissé kompromittálónak tűnő nyilatkozatáról közvetlenül halála előtt (tudjátok: az a "tréfa" tm Morvay álltitk.)

Kiváncsian vártam, hogy hogyan tálalja ezt a közszolgálati ?

Nos kérlek, hibátlanul.... mert nem volt róla egy szó sem.

Ez már a médiaegyensúly lehet vagy mi a szösz !

Pálffy G. forog a (szakmai) sírjában...

dekóder Creative Commons License 1999.01.27 0 0 40
Kedves Edelweis!

Több tízezer ember ellen van érvényes nemzetközi elfogatóparancs. Ezek között nyilván vannak veszélyes terroristák, gyilkosok, meg ilyesmi. Gondolod, hogy Z. volt a legfontosabb? És gondolod, hogy Pintérnek a világ összes repülőterén vannak emberei: Te, figyelj má', ha menne arra ez a Zemplényi, figyelj má', akkó engedjed má' át, oszt maj meghílak egy sörre...

Az élet nem ennyire bonyolult.

edelweis Creative Commons License 1999.01.26 0 0 39

Kedves dekóder 99-01-25 18:30
"A nemzetközi elfogatóparancsot Zemplényi György ellen 1992. augusztus 19-én adták ki, "
Biztos vagy te ebben?
Zemplényi szerint: "4 év alatt több, mint 40-szer léptem át a határokat magyar ill. izraeli útlevelemmel és engem soha nem találtak meg. Hát ez nem ébreszt gondolatokat Önökben? Bennem azt ébreszti, hogy engem olyan nagyon nem kerestek, vagy olyan nagyon nem akartak megtalálni."
Ez a Pintér maga a Mindenható,nem csak az ellene folyó nyomozást szüntette be, de még azt is el tudta intézni, hogy ne kapcsolják le. Vagy a Boross volt? Itt használta fel azt a 15 milliót, amit Krisztián rajta keres.
Esik Creative Commons License 1999.01.26 0 0 38
Kedves EG!

sanchi uegynoek lebuktatott stop magyar foorum serveruenk lefagyott stop vaarom utasiitaasaidat stop

esik

Esik Creative Commons License 1999.01.26 0 0 37
Kedves kicsi Sanchom!

Hm. Ugyan hadd lassam mar azokat a hozzaszolasaimat, amelyek szerint en vad jobbos vagyok. Melegallergiatol az influenzaig sok minden betegsegben szenvedtem mar, de ez most valami egeszen uj..:-)) Ja, eleg, ha meghivatkozod/topiccim, meg idopont stb, tudod..../. Nem, nem kell idemasolni:-). Tenyleg kivancsi vagyok.
(Csak tudnam, h. miert szavazok mindig a szocikra. Talan mazochizmus. Igen, csak ez lehet a magyarazat:-)

Woland, Korovjov, azfix stb. urak!
A tovabbiakban nehogy vitazni merjetek velem, hisz nem mas, mint maga Sanchi helyezett el tabororotokban.:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!