Hamarosan böngészheto lesz az elso két rész: A Mikulás születése és Az elmúltak vére. A két rész összesen 57 felvonásból áll, (munka)naponta teszünk majd ki egyet!
Olvastam a könyvet, és nagyon tetszett. Igaz nekem sok volt az idöbeli ugrálás, de a végén található időmutató alapján végig tudtam követni.
Sok fajta sci-fi-t olvastam már. A legtöbbet szeretem is. Erröl azonban nem tudom eldönteni, hogy igazából melyik stílus. Főleg a dialogusos formája miatt.
Az első rész, hirtelen ért véget, de a második jobb kidolgozottsága segített a megértésben.
Ajánlom mindenkinek és várom a további 3 fejezetet, mert gondolom azokban fog igazán kikerekedni a "világ".
En is olvastam ezt, de A tudat... nem ilyen ismeretterjeszto jellegu, inkabb sci-fi abban az ertelemben tudomanyos, hogy egy szilard talajrol ugras egy ismeretlen teoria iranyitotta vilagba... es innen jon a sci-fi resz.
Tudományosban inkább a fantasztikusat szeretem. Bár olvastam én is egy nagyon jót, (azt hiszem) Stephen Hawking írta, a címe: Az idö rövid története. Az lekötött, nem volt unalmas.
Ez gáz. Képes voltál kiolvasni belőle a betűket?
Amúgy részvétem, egyszer büntiből (vagyis vezeklésből, vagyis fogadalomból) elolvastam a "stratégiai célok, katonai doktrínák" c. könyvet. Igaz könyvtári volt.