Nekem Áprilisban jár le, és a -300 ezer helyett akkor leszek kb -50 ben. Állítólag semmi dolgom vele, mivel jön a sima számlámra több mint havi 40 (sokkal több :) ) és csak szólnak, hogy menjek be az új cardom miatt.
Amit elmondtam, az egyébként csak egy lehetséges verzió (mármint hogy lejárat előtt kimerítem a számlát, így kényszerítve abankot, hogy meghosszabbítsa).
Ezzel csak magaddal tolsz ki. Mert ha nincs szerződésed, akkor a hitel a régi szerződés lejárati napján lejárttá válik, s rádnyomnak egy hisztérikus kamatot.
Ha volt rendszeres jövedelemátutalásod, s nem követtél el semmi bankellenes disznóságot (:-)), akkor nagy a valószínűsége a hosszabbításnak.
Én több mint 2 éve kértem. Igaz, nem a fizum
4x-ét, de kaptam valamennyit (érdekes, a tájékoztatóban nem szerepelt, csak 500 ezerig lehet igényleni). Most jött a banktól egy papír, hogy marhára boldogok, hogy még mindig ennyit keresek, így meghosszabítják a szerződést.
Hogy felveheted-e újra ezt az összeget (szerződés meghosszabítás előtt), nemtom, kérdezd meg!
Amit elmondtam, az egyébként csak egy lehetséges verzió (mármint hogy lejárat előtt kimerítem a számlát, így kényszerítve abankot, hogy meghosszabbítsa).
Én is jobban örülnék a tiszta megoldásnak, ami az lenne, hogy a hitel lejártakor a bank ismért elbírál, és ha úgy dönt, újra felajánlja a hitelt további 2 évre. Mert a bankban nekem ezt mondták.
A bajom ezzel csak az, hogy a hitel augusztusban jár le, és nekem most kellemne az új hitel.
Vagy van esetleg arra mód, hogy még a lejárat előtt kezdeményezzem az új hitel elbírálását?
Van itt olyan, aki B hitel másodszori igénylésével kapcsolatban tud nekem tanácsot adni?
Jelenleg vissza van fizetve az egész, de mi történne, ha most, pár hónappal a lejárat előtt ismét levenném a kártyáról, és nem fizetném vissza a lejáratig? Automatikusan meghosszabbítják? Vagy elárvereznek?